Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Spodziewałam się troszkę lepszych wiadomości.Ale trudno jest jak jest.Szkoda psiaka.A obroża niech czeka, może się nie przeterminuje ;).

Posted

nie wiem w jaki sposób stracił, ale nie ma kilku zębów z przodu - na dole na pewno, na górze, nie wiem

oko ma cudne i łypał nim tak bo pilnował żeby z żadnej strony nic go nie napadło :shake:

boshhh muszę iść do fryzjera :D

Posted

[quote name='malawaszka']nie wiem w jaki sposób stracił, ale nie ma kilku zębów z przodu - na dole na pewno, na górze, nie wiem

oko ma cudne i łypał nim tak bo pilnował żeby z żadnej strony nic go nie napadło :shake:

boshhh muszę iść do fryzjera :D

Nie wiedziałam.Co ten psiak przeszedł :(?

Posted

Biedny dzikusek - pewnie nie miał bliższego kontaktu z człowiekiem a później to wiadomo ... jak się błąkał :(

A ja jak Wasi nie znałam (z fot) to byłam na 100% pewna, że ona blondynka ...

Posted

AnkaG napisał(a):
Biedny dzikusek - pewnie nie miał bliższego kontaktu z człowiekiem a później to wiadomo ... jak się błąkał :(

ja myślę,że miał bliższy kontakt z człowiekiem,tylko ten kontakt był bardzo zły :angryy:

Posted

zerduszko napisał(a):
Tak dalece ode prawdy nie odbiegłaś :lol:

no patrz, chciałam coś podobnego napisać ale sie powstrzymałam w obawie że mnie Wasia zamorduje :megagrin:

ale ale, Ty Waszka jak widze ostatnio lubisz sie z tymi dużymi czarnymi fotografować :lol:

Posted

jambi napisał(a):

ale ale, Ty Waszka jak widze ostatnio lubisz sie z tymi dużymi czarnymi fotografować :lol:

bo proporcje się lepiej rozkładają :D

a blondynkowych porównań nie skomentuję :diabloti:

Posted

malawaszka napisał(a):
bo proporcje się lepiej rozkładają :D

obyśmy tylko kiedys nie musiały się przerzucic na bernardyny.... albo jakąś afrykańską zwierzynę z rogiem na nosie...