Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='andegawenka']Jestem Jostel, kurcze jak nie boksiołki to beniołki w biedzie. Jak zachoruje to won z domu:shake: a sami dopę grzeją w kolejkach do lekarza z katarkiem.Przepraszam...ulewa mi się:angryy:[/QUOTE]
Problem z uszami to zadawniona sprawa u Grety, to nie stało się z dnia na dzień. Poprzedni własciciel pewnie w swojej wielkiej wrażliwości nie mógł patrzeć jak się sunia meczy i ile kasy będzie musiał wydać żeby suni pomóc, wybrał najlepsze rozwiązanie." Nie mogę patrzeć jak pies się męczy i nie przeboleje pieniedzy które bedę musiał wydać." Suka won z domu ! :angryy:
Za tą kasę będę miał młodszego, zdrowszego i ładniejszego, a jak sie zabaweczka popsuje to zawsze można wziąć nastepnego.

• Replies 812
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='jostel5']Dziękuję ,Hanuś.Później wyślę...Cieszę się,że jesteś tutaj,bo ,kurczę,ciężko mi jakoś na sercu...[/QUOTE]
Jostelku. Jesteśmy z Tobą i Cię nie zostawimy.:shake: Bardzo Cie proszę nie martw się. Razem damy radę! :thumbs:

Posted

[quote name='Kapsel']Jostelku. Jesteśmy z Tobą i Cię nie zostawimy.:shake: Bardzo Cie proszę nie martw się. Razem damy radę! :thumbs:[/QUOTE]

No jasne, byłaś z nami, teraz my z Tobą...:glaszcze::calus:

Posted

Kurczę,ja nawet bazarku nie umiem zrobić...:shake::oops:
I chyba bannerki by się przydały....Do kogo się z tym zwrócić?

Kapselku,Andegawenka,ANETTTA-bardzo Wam dziękuję!:iloveyou::calus::calus::calus:

Posted

Przyjechało dziś do Grety 15 kg karmy Josera Optiness od LucySxy. Bardzo dziękujemy. Greta ma co jeść przez 1,5 miesiąca łącznie z karmą którą dostaliśmy ze schroniska w Białej Podlaskiej.
Dziś byłem z Gretą u weta. Nie mogłem patrzyć jak się męczy, poprosiłem o jakiś zastrzyk przeciwświądowy. Dostała zastrzyk działajacy do piątku.

Dotychczasowe koszty:
Pierwsza wizyta w Elwecie, plus antybiotyk Enroxil 150mg, 14 tabl. na 7 dni i maść do uszu 170 zł
leki kupione w Aptece: Manusan, trilac kaps. 39,47 zł.
dzisiejsza wizyta - zastrzyk przeciwświądowy 25 zł
Razem 234,47 zł

Posted

[quote name='Kapsel']Jostelku wyczyść skrzynkę :placz:
Przepraszam, to ja miałam ją zapchaną :oops::oops::oops:[/QUOTE]

:splat:Ja kiedyś tak Myszce kazałam wyczyścić skrzynkę:oops::oops::oops::oops::oops:

Posted

Andegawenko,teraz Ty masz zapchaną!!!!!:)

Dzięki niezawodnym i bardzo kochanym cioteczkom boksiowym,które kochają też inne psie bidy ,Greta ma w swojej skarpecie:

Od Kapselka-200 zł :crazyeye::loveu:
Od Andegawenki-50 zł:crazyeye::loveu:

Jesteście super babeczki, [SIZE="1"]choć boję się,byście w końcu nie splajtowały...;)

Ja też wrzucam na razie do skarboneczki Grety 50 zł.

Qeram-proszę o nr konta na PW-przeleję za weta i leki...

Posted

Nie było sprawdzane jaki Greta ma ubytek słuchu ale z moich obserwacji widać że sunia słyszy nawet cicho mówione słowa. Na pewno gorzej słyszy na zupełnie zarosniete ucho. Teraz najważniejsze jest to żeby opanować stan zapalny i to żeby Greta nie cierpiała.