haniabor Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 qeram napisał(a):Grecia w poniedziałek będzie w telewizji w TVP 2 w Pytanie na śniadanie około godziny 9.30 Włączyłam już nagrywanie i doczekać się nie mogę, żeby zobaczyć maleństwo "na żywo" Quote
ANETTTA Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 da sie potem jakiegos linka tu wrzucić Marku coz tym benkeim TY wiesz o jakim mówie ?? Quote
ANETTTA Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 z tego bazarku mam dla GRETY 50 zł a tu zapraszam na nowy http://www.dogomania.pl/threads/203637-COCO-CHANEL-i-nie-tylko-koniec-bazarku-15-marca-godz-00?p=16444631#post16444631 Quote
qeram Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 ANETTTA napisał(a):da sie potem jakiegos linka tu wrzucić Marku coz tym benkeim TY wiesz o jakim mówie ?? W środę najprawdopodobniej pojedzie do ds. Quote
kinga_kinga7 Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 haniabor napisał(a):Włączyłam już nagrywanie i doczekać się nie mogę, żeby zobaczyć maleństwo "na żywo" ja też oglądałam! Trzymamy kciuki za domek:loveu::loveu: Quote
ANETTTA Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 w srode a Ty nic mi nie powiedziałes jak rozmawialismy ....!!!!! Quote
qeram Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 ANETTTA napisał(a):w srode a Ty nic mi nie powiedziałes jak rozmawialismy ....!!!!! Nie mówiłem? W weekend miałem szkolenie od rana do wieczora i w miedzyczasie dużo telefonów organizacyjnych kastracja, transport... tak że już do końca nie pamiętam czy mówiłem i komu. urwanie głowy, ale najważniejsze że wszystko jest na dobrej drodze. Quote
ANETTTA Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 ja pomyliłam domy DYZIA myslałam ze grecia ma dom sorkiiiiiiii o Dyziu mówiłes Quote
qeram Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 Grecia w programie TV Pytanie na śniadanie cd. Grecia była bardzo zestresowana, tym bardziej że mnie przy niej nie było, ale zachowywała się bardzo grzecznie. Stałem z tyłu żeby mnie widziała i nie chciała nawiać żeby mnie szukać. Quote
jostel5 Posted March 10, 2011 Author Posted March 10, 2011 Cudne zdjęcia ślicznej Grety ze śliczną Panią!:)[SIZE="1"] Nie chciała jej zaadoptować?;) Gdzie to nagranie można znaleźć??? Masz może link? Macie jeszcze co jeść? Chcę zrobić przelew.Zobacz w pierwszym poście,jaki jest stan finansów Grety i napisz,ile... W marcu już tak miło z pieniędzmi nie będzie!:shake: Quote
cavani Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 Ale piękne zdjęcia! Może ktoś wypatrzy Gretę i zechce się o nią tak zatroszczyć, jak Ty to robisz... Quote
qeram Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 [quote name='jostel5']Cudne zdjęcia ślicznej Grety ze śliczną Panią!:) Nie chciała jej zaadoptować?;) Gdzie to nagranie można znaleźć??? Masz może link? Macie jeszcze co jeść? Chcę zrobić przelew.Zobacz w pierwszym poście,jaki jest stan finansów Grety i napisz,ile... W marcu już tak miło z pieniędzmi nie będzie!:shake: Pani jest wolontariuszka w naszej fundacji , ma swoje pieski i tymczasy w domu. Nagrania nie ma niestety w necie. Może uda sie przegrać od kogoś kto nagrywał. Jeść jeszcze troszkę mamy ale będę musiał kupić. Dowiadywałem sie o konsultacje bedzie kosztować 200 zł i mam jeszcze fakturę od weta, wkrótce wstawię. Po programie miałem 3 telefony o Grecię ale wszystkie mi sie nie podobały. Chcieli Grete na podwórko bez wstępu do domu. Do takich ludzi Greci nie oddam. Może być dom z ogrodem, ale sunia musi mieć wstęp do domu. Ona za bardzo kocha ludzi i sama na dworze była by nieszczęśliwa. Dziś jak jej się znudzi długi spacer to daje do zrozumienia że chce do domu. Quote
ANETTTA Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 Marku trzebabyło zatrzymac te tel mamy tyle psiaków w schronisku a moze by te fotki wrzucic do ogłoszeń co wy na to !!! Quote
qeram Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 Wysyłałem ich na bernardynią stronę, może sobie coś wybiorą, ale dobrego wrażenia na mnie ludzie nie zrobili. A fotki pewnie że wrzuć. Szczególnie te z redaktorami o napisem w tle "pytanie na śniadanie" Quote
jostel5 Posted March 10, 2011 Author Posted March 10, 2011 Ogłoszenia z tymi pięknymi fotkami Grety byłyby pewnie bardzo skuteczne!:) Myślę jednak ,że Pani ,która jest na zdjęciach musiałaby się na to zgodzić. Zgodzi się? Jutro zrobię przelew. Quote
qeram Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 Myślę że sie zgodzi, przecież chodzi o dobro Greci, ale zapytam. edit: Pytałem, można wykorzystywać te zdjęcia. Quote
ANETTTA Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 [quote name='qeram']Wysyłałem ich na bernardynią stronę, może sobie coś wybiorą, ale dobrego wrażenia na mnie ludzie nie zrobili. A fotki pewnie że wrzuć. Szczególnie te z redaktorami o napisem w tle "pytanie na śniadanie" na bernardynim nie ma aktualizacji niestety fajnie ROma tu zrobiła i stra sie jak moze aby było na bieżąco na 1 str http://www.dogomania.pl/threads/133903-Bernardyny-do-adopcji-CaA-a-Polska-PILNIE-DT-dla-suni-po-sterylce-PLIS-HELP zbiór benków na fb Quote
qeram Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Faktura za leczenie Grety Muszę jeszcze iść na konsultacje do dr. Sterny w sprawie operacji Grety. Koszt wizyty to 200 zł. Quote
jostel5 Posted March 15, 2011 Author Posted March 15, 2011 Przybyło Grecie: Z bazarku Anettty-50 zł :) Od Haniabor-50 zł :) Zrobiłam dla Grety przelew na 500 zł.Marku,potwierdź,gdy dotrze.:) Bądź grzeczna ,suczyno!:) Quote
qeram Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Grecia bardzo dziekuje i donosi że jest bardzo grzeczna. Biega bez smyczy, bawi się z innymi psiakami, uwielbia biegać za wronami i przychodzi na każde zawołanie. Ludzi juz też sie nie boi. Nie przepada tylko za młodzieżą w wieku gimnazjalnym, ale i z tym też sobie poradzimy. A teraz przykra wiadomość. Mam strasznego doła bo musiałem uśpić dziś 15 letnia kaukazkę, staruszkę Elzę, królową mojej sfory. Nie mogła już chodzić, potykała się i waliła pyskiem o ziemie, zaczęła też od kilku dni robić pod siebie. Cóż na starość nie ma lekarstwa. Quote
ANETTTA Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 przykro mi bardzo ale tylko tak mogłes jej pomóc przejść z raju do raju Quote
jostel5 Posted March 16, 2011 Author Posted March 16, 2011 Tak to już w życiu jest.:(Czasem musimy podejmować najtrudniejsze z możliwych decyzje...Bardzo Ci współczuję... Quote
Recommended Posts