KatarzynaJanik Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 Rico właśnie wszedł na łóżko, a z łóżka wsadził pysk w talerz z biszkoptami, które stały na stoliku... :X Quote
Paula95 Posted December 11, 2011 Author Posted December 11, 2011 Katarzyna Janik napisał(a):Rico właśnie wszedł na łóżko, a z łóżka wsadził pysk w talerz z biszkoptami, które stały na stoliku... :X A to spryciarz. :evil_lol: Zajrzyjcie na wątek Nero(Kasia to ten cudny czarnuszek) http://www.dogomania.pl/threads/216130-Przepiękny-czarny-Nero!-Do-szczęścia-brakuje-mu-człowieka! Quote
Ingrid44 Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Katarzyna Janik napisał(a):Rico właśnie wszedł na łóżko, a z łóżka wsadził pysk w talerz z biszkoptami, które stały na stoliku... :X Biszkopciki sa bardzo smaczne , ich tez trzeba poprobowac :) :) :) Quote
KatarzynaJanik Posted December 26, 2011 Posted December 26, 2011 Rico bywa śmietnikarzem :X Kilka dni temu jakoś rozniósł po kuchni połowę śmieci z worka, który był przygotowany do wyniesienia. Oczywiście z czym w pysku go zastałam? Z pustą paczką po biszkoptach ;) No i ciągnie go do kałuż pełnych brudnej wody :/ Poza tym znowu próbował zjeść kota ;) Ciągle na nią warczy. Już przestałam liczyć na rozejm między nimi ;) Chooociaż, oni są niezdecydowani jacyś. Coś Wam pokażę... ;) A, właśnie, a kiedy spadł śnieg, to Rico i Luna tak się z niego ucieszyli, że się w nim oboje tarzali :D [Musiałam założyć drugie konto, bo nie mogę się zalogować poprzez Facebooka (na konto poprzednie), a żaden admin nie raczy mi odpisać na żadną moją wiadomość z prośbą o pomoc.] Quote
Ingrid44 Posted December 26, 2011 Posted December 26, 2011 Ale fajna fotka, przyjaciolmi jeszcze nie sa ale juz blisko :) :) :) Quote
Paula95 Posted December 26, 2011 Author Posted December 26, 2011 Są całkiem blisko siebie, więc może nie tak źle.:) Quote
KatarzynaJanik Posted December 26, 2011 Posted December 26, 2011 Kiedy Margo' leży, to Rico normalnie do niej podchodzi, wącha ją, czasem nawet poliże. Powyższe zdjęcie obrazuje sytuację, kiedy Margo' już leżała, a Rico przyszedł jako drugi. Pewnie tylko dlatego widzicie w ogóle taki obrazek ;) Gdy tylko Margo' jest w ruchu i jest blisko Rica, ten warczy na nią nieustannie. Dlatego właśnie obstawiam, że on się jej boi, stąd takie jego zachowania (warczenie, atakowanie jej). Ona jest bardzo energiczna, ciągle coś broi, ciągle biega z czymś lub za czymś - to taki mały szatan. Być może Rica to przerasta... Quote
Paula95 Posted December 27, 2011 Author Posted December 27, 2011 Całkiem możliwe... Ja już zaczynam tracić nadzieję, że Rico zaakceptuje Margo' w 100%... Quote
KatarzynaJanik Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 No, raczej nie mamy na co liczyć ;) Ale nie szkodzi, bo - powtarzam się, wiem - nie robią sobie krzywdy, więc jest w porządku :) Quote
_Goldenek2 Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Zapraszam na bazarek. Zbieramy na sterylkę goldenki http://www.dogomania.pl/threads/2201...PR-Złoty-Pies Quote
KatarzynaJanik Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Rico nie boi się wystrzałów fajerwerków, przynajmniej tych nieskumulowanych. Quote
Iljova Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 W Sylwestra pijmy za zdrowie facetów, którzy nas zdobyli, kolesi, którzy nas stracili, debili, którzy nas rzucili i farciarzy, którzy nas poznają.. Stary Rok mija, lecz marzenia zostają. Niech one się Tobie wszystkie spełniają. I z Nowym Rokiem niech los Ci się odmieni, a ogród życia wnet zazieleni. Na wszystkie dni nadchodzącego roku, życzę C wiary w sercu i światła w mroku. Obyś jednym krokiem mijał przeszkody, byś czuł się silny i wiecznie młody. Quote
Paula95 Posted December 31, 2011 Author Posted December 31, 2011 To super: ) Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku! :) Quote
KatarzynaJanik Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 Zdjęcia zostały zrobione komórką, więc jakość jest słaba, są "oczy obcych" etc. Ale nie to jest ważne! :) Quote
Iljova Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 Ale cudowny widok :-) wspaniale móc oglądać chociaż na zdjęciach :-) Quote
Ingrid44 Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 Wspaniale fotki. Wszyscy tacy szczesliwi :) :) :) Quote
Paula95 Posted January 17, 2012 Author Posted January 17, 2012 Cudownie! :) Pięknie razem wyglądają. Quote
KatarzynaJanik Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 Szanowny Księciunio Rico od wczoraj spaceruje w szelkach. Obroża jest bowiem niewskazana, odkąd Rico postanowił...odśnieżać podwórko. Natomiast kiedy śnieg stopnieje, oczywiście postanawia osuszać kałuże. Niestety, namiętnie próbuje jeść śnieg i pić z kałuż, co jest absolutnie nie do przyjęcia, zwłaszcza w tym drugim przypadku. A że siły, chłopak, wbrew pozorom trochę ma, to się tak nieco szarpaliśmy wzajemnie. Zatem - szelki. Bardzo mu w nich ładnie ;) Quote
Ingrid44 Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 Zawsze uwazalam ze szeleczki sa lepsze od obrozy i fajnie wygladaja. Kto by pomyslal ze Rico tak lubo odsniezac :) :) :) Quote
Recommended Posts