Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Katarzyna Janik napisał(a):
Rico właśnie wszedł na łóżko, a z łóżka wsadził pysk w talerz z biszkoptami, które stały na stoliku... :X

Biszkopciki sa bardzo smaczne , ich tez trzeba poprobowac :) :) :)

• 2 weeks later...
Posted

Rico bywa śmietnikarzem :X Kilka dni temu jakoś rozniósł po kuchni połowę śmieci z worka, który był przygotowany do wyniesienia. Oczywiście z czym w pysku go zastałam? Z pustą paczką po biszkoptach ;) No i ciągnie go do kałuż pełnych brudnej wody :/
Poza tym znowu próbował zjeść kota ;) Ciągle na nią warczy. Już przestałam liczyć na rozejm między nimi ;) Chooociaż, oni są niezdecydowani jacyś. Coś Wam pokażę...

;)
A, właśnie, a kiedy spadł śnieg, to Rico i Luna tak się z niego ucieszyli, że się w nim oboje tarzali :D

[Musiałam założyć drugie konto, bo nie mogę się zalogować poprzez Facebooka (na konto poprzednie), a żaden admin nie raczy mi odpisać na żadną moją wiadomość z prośbą o pomoc.]

Posted

Kiedy Margo' leży, to Rico normalnie do niej podchodzi, wącha ją, czasem nawet poliże. Powyższe zdjęcie obrazuje sytuację, kiedy Margo' już leżała, a Rico przyszedł jako drugi. Pewnie tylko dlatego widzicie w ogóle taki obrazek ;)
Gdy tylko Margo' jest w ruchu i jest blisko Rica, ten warczy na nią nieustannie. Dlatego właśnie obstawiam, że on się jej boi, stąd takie jego zachowania (warczenie, atakowanie jej). Ona jest bardzo energiczna, ciągle coś broi, ciągle biega z czymś lub za czymś - to taki mały szatan. Być może Rica to przerasta...

Posted

W Sylwestra pijmy za zdrowie facetów, którzy nas zdobyli, kolesi, którzy nas stracili, debili, którzy nas rzucili i farciarzy, którzy nas poznają..

Stary Rok mija, lecz marzenia zostają. Niech one się Tobie wszystkie spełniają. I z Nowym Rokiem niech los Ci się odmieni, a ogród życia wnet zazieleni.
Na wszystkie dni nadchodzącego roku, życzę C wiary w sercu i światła w mroku. Obyś jednym krokiem mijał przeszkody, byś czuł się silny i wiecznie młody.

• 2 weeks later...
Posted

Szanowny Księciunio Rico od wczoraj spaceruje w szelkach. Obroża jest bowiem niewskazana, odkąd Rico postanowił...odśnieżać podwórko.
Natomiast kiedy śnieg stopnieje, oczywiście postanawia osuszać kałuże. Niestety, namiętnie próbuje jeść śnieg i pić z kałuż, co jest absolutnie nie do przyjęcia, zwłaszcza w tym drugim przypadku. A że siły, chłopak, wbrew pozorom trochę ma, to się tak nieco szarpaliśmy wzajemnie. Zatem - szelki. Bardzo mu w nich ładnie ;)