Iljova Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 Ale fajne ;-) tak słodko wygląda :-) słoneczko kochane :-) Quote
_Goldenek2 Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 Cudny ten Rico .... Inna rzecz, że miał cholerne szczęście trafiając do Ciebie :) Quote
Paula95 Posted March 28, 2012 Author Posted March 28, 2012 Oj tak. Gdyby nie Kasia, to pewnie nadal byłby z nami... Quote
KatarzynaJanik Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 Źle mu nie jest, skoro cieszy pychol zwykle :) Jest w dobrej formie :) Quote
Iljova Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 Na takich wątkach mój umysł może odpocząć od tragedi i dramatów wokół :) Quote
Paula95 Posted April 14, 2012 Author Posted April 14, 2012 Rewelacja!!!;) Cudny Rico, stęskniłam się za jego mordeczką.. Quote
Paula95 Posted May 1, 2012 Author Posted May 1, 2012 Czy on jest takim leniuchem, że na wszystkich zdjęciach śpi, albo wyleguje się na swoim posłaniu?;> Quote
KatarzynaJanik Posted May 1, 2012 Posted May 1, 2012 Paula95 napisał(a):Czy on jest takim leniuchem, że na wszystkich zdjęciach śpi, albo wyleguje się na swoim posłaniu?;> Tak, dokładnie tak :P Ciągle leży, śpi albo robi przeróżne wygibasy w legowisku :P No i oczywiście chętnie okupuje kuchnię, kiedy słyszy dzwoniące naczynia, zwłaszcza swoje miski :P Na dworze teraz (mam na myśli wysokie temperatury) szybko się męczy, ale gdy zobaczy innego psa lub jeżyka (!), to wstępują w niego młodzieńcze pokłady energii ;) Generalnie jednak - Rico to leniuch i śpioch :D Quote
Paula95 Posted May 2, 2012 Author Posted May 2, 2012 Ja to myślałam, że on trochę się "ożywił" a zrobił się jeszcze większy leniuch niż w schronisku. :) Ale się nie dziwię, jak ma takie mięciutkie legowisko, to trzeba korzystać. :) Quote
KatarzynaJanik Posted May 2, 2012 Posted May 2, 2012 Paula95 napisał(a):Ja to myślałam, że on trochę się "ożywił" a zrobił się jeszcze większy leniuch niż w schronisku. :) Ale się nie dziwię, jak ma takie mięciutkie legowisko, to trzeba korzystać. :) Kiedy mu się kotka nie spodoba, wówczas się ożywia ;) Albo kiedy...hehe...kiedy zrobi kupę na dworze, a jest spuszczone ze smyczy - wtedy również się ożywia i biegać zaczyna ;D Quote
Paula95 Posted May 2, 2012 Author Posted May 2, 2012 No to chociaż kiedyś. :) A kotki nadal nie toleruje? Quote
KatarzynaJanik Posted May 2, 2012 Posted May 2, 2012 Paula95 napisał(a):No to chociaż kiedyś. :) A kotki nadal nie toleruje? W pełni nie. Zmienny jest wobec Margo'. A ostatnio to już w ogóle nie potrafi jej zaakceptować. Często na nią warczy, szczeka, a czasem nawet goni za nią z wyszczerzonymi zębami (tymi nielicznymi ;)). Quote
Paula95 Posted May 2, 2012 Author Posted May 2, 2012 Ale dobrze, że nie odważy się zaatakować. Dziwne, że przez tak długi czas się nie przyzwyczaił do niej. Quote
Ingrid44 Posted May 2, 2012 Posted May 2, 2012 A to chuligan ! Chyba by nie pogryzl ale wymemlal dokumentnietymi kilkoma zebami . Quote
KatarzynaJanik Posted May 2, 2012 Posted May 2, 2012 Jestem pewna na 99%, że nie ugryzłby jej. On ją tylko straszy, ponieważ sam się jej boi. Często ma ją bardzo blisko siebie i spokojnie mógłby zaatakować, ale on ewidentnie chce ją tylko wystraszyć. Utwierdzam się w przekonaniu, że ona jest dla niego zbyt ruchliwa i właśnie to go przerasta. Jest ok, generalnie. Rico, co prawda, bywa nieco nudny z tym warczeniem na nią, no, ale trudno - to się już raczej nie zmieni. Najważniejsze (wiem, że się powtarzam) jest to, że nie robią sobie krzywdy :) Quote
Paula95 Posted May 3, 2012 Author Posted May 3, 2012 KatarzynaJanik napisał(a):Najważniejsze (wiem, że się powtarzam) jest to, że nie robią sobie krzywdy :) To najważniejsze. :) Ale fajnie byłoby ich zobaczyć razem śpiących. Quote
Iljova Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 Paula95 napisał(a):To najważniejsze. :) Ale fajnie byłoby ich zobaczyć razem śpiących. Ale masz zachcianki ;-) Ricuś Wspaniały jest cudowny :-) Quote
Paula95 Posted May 3, 2012 Author Posted May 3, 2012 Oj tam. Tak mi się po prostu obrazek stworzył w głowie dwóch ślicznych mordeczek śpiących. :) Quote
Iljova Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 No cóż pomarzyć sobie możesz ale czy to się stanie zależy od Ricusia ;) Quote
Paula95 Posted May 3, 2012 Author Posted May 3, 2012 To obawiam się, że na marzeniach się skończy. ;p Quote
Recommended Posts