Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Paula95']Mam nadzieję, że nie jest to spowodowane tym, że coś dzieje się z jego zdrowiem...[/QUOTE]

Nie zauważam u niego absolutnie żadnych oznak pogorszenia się stanu fizycznego.
Do miski z jedzeniem leci pierwszy, na spacer leci pierwszy. W drodze na dwór - schody nie stanowią dla niego absolutnie żadnego problemu.
Być może łapy mu słabną i o ile schodzenie mu nie przeszkadza, o tyle wchodzenie może faktycznie zaczyna go w jakiś sposób męczyć, ale hmm... Jak nie chce po schodach wejść, to siada i macha ogonem. Wołam go zatem, lekko ciągnę smyczą i czekam na reakcję. Pokręci się więc przy tych schodach i...wbiega po nich... o.O
Nie wiem, co o tym myśleć... Ale nie sądzę, by czuł się słabszy, w ogóle.

Posted

[Przykro mi z powodu Almonda...
Takie sytuacje są o tyle trudniejsze do zniesienia, kiedy dla psiaka pojawia się cień szansy na lepsze życie, a on odchodzi...]

A tutaj Rico i mały fragment tego, co on wyczyniać potrafi w legowisku:

[video=youtube;O6m_egvkM4c]http://www.youtube.com/watch?v=O6m_egvkM4c[/video]

;)

Posted

Krótkie ale wystarczy ... uśmiałam się piszę i na wspomnienie śmieję się nadal... szaleniec, poprostu szaleniec.;-)
Oj Rico Ty łobuzie.
Przynajmniej jest wesoło, można stwierdzić że potrafi zabawić towarzystwo;-)

Posted

On tak potrafi znacznie dłużej, tylko ja nie umiem nigdy go nagrać, bo jak tylko biorę komórkę do ręki, to on przestaje wariować - jakby się wstydził ;)
A jak zaczyna te wygibasy w legowisku uskuteczniać, to jest jak szczeniak, naprawdę : D
Jest pocieszny ogromnie : D