Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Paula95']Pytałam pani Oli w schronisku, czy potrzeba na jakiegoś pieska u nas w schronie, ale mówiła, że nie. Także proszę dawajcie propozycje, co robimy z pieniędzmi, bo Syla i Secia chciałyby się rozliczyć, ja też chciałabym mieć to za sobą. :) Możemy przelać na jaką bidulę, najlepiej starszą, albo myślałam, że moglibyśmy część przeznaczyć na ogłoszenia dla naszych schroniskowców, bo z ogłoszeniami u nas źle, ale nie wiem, czy jest jakiś bazarek. Także proszę radźcie, najlepiej jak najszybciej;p[/QUOTE]

EDIT. Zapomniałam, ze Secia podesłała 35 zł dla Rico. Coraz częściej obawiam się, że mam sklerozę. ;p Także pytanie nieaktualne.

Posted

W poniedziałek Rico był u weterynarza, szwy zostały zdjęte bez problemów. Nawet o żadnej ranie nie ma mowy, bo wszystko bardzo ładnie się zagoiło :) Od kołnierza natomiast uwolniono chłopaka we wtorek ;) No i cóż...nie można już mówić o nim Pan Konewka - Rico przestał "podlewać" i już raczej nie zapeszę : )))

Posted

[quote name='Katarzyna Janik']W poniedziałek Rico był u weterynarza, szwy zostały zdjęte bez problemów. Nawet o żadnej ranie nie ma mowy, bo wszystko bardzo ładnie się zagoiło :) Od kołnierza natomiast uwolniono chłopaka we wtorek ;) No i cóż...nie można już mówić o nim Pan Konewka - Rico przestał "podlewać" i już raczej nie zapeszę : )))[/QUOTE]

Rewelacyjnie! Bardzo się cieszę, że wszystko jest w porządku. :)

Posted

Katarzyna Janik napisał(a):
Wczoraj się zesikał na dywan, czego zupełnie nie rozumiem...

pan konewka zamienił się w pana kałużę ? :P
eee to zapewne jednorazowy wybryk.
Drapię za uszkiem Rico

• 2 weeks later...
Posted

Jak się miewa Rico? Mam nadzieję, że ta jedna plama, to tylko jednorazowy wybryk...

Przepraszam za off, ale to pilne:

Ciocie, pilnie potrzebna wasza pomoc! Poszukuję chętnej osoby, która mogłaby przeprowadzić wizytę przed adopcyjną w miejscowości Palmiry- to ok.25km od Warszawy. Warszawskie ciocie, liczę na was!:smile: Pisze proszę na PW lub 607350567, jeśli możecie podjechać na wizytę lub jeśli znacie zaufaną osobę, która mogłaby sprawdzić dom. Malutka Emi czeka...

Posted

Rico ma się bardzo dobrze :)
Ładnie je, pije, prawidłowo się załatwia (już tylko na dworze :P), jest wesoły, chętnie uprawia "wygibasing" w legowisku ;) Szczeka na obcych, na swoich również (na Mamę :P), haha! ;) Kocha Lunkę (często daje jej buziaczki ;)) i przestał atakować Margo' :)

Posted

Rico ma się bardzo dobrze :)
Ładnie je, pije, prawidłowo się załatwia (już tylko na dworze :P), jest wesoły, chętnie uprawia "wygibasing" w legowisku ;) Szczeka na obcych, na swoich również (na Mamę :P), haha! ;) Kocha Lunkę (często daje jej buziaczki ;)) i przestał atakować Margo' :)

To rewelacja!:)

Posted

...no, dobrze, no...jednak jeszcze czasem kłapie paszczą na Margo' :X ;)

Paula95 napisał(a):
Jeszcze? Tak długo... Oj Rico...

Iljova napisał(a):
Ricusiu opanuj się !!!!!! :)

No, ale to jest tak, że oni wszyscy tak na siebie czasem kłapią, warczą, prychają... ;D
Wszystko jest w porządku :) Rico jeszcze czasem coś "podleje", co prawda, ale to rzadkość ;)