Paula95 Posted July 7, 2011 Author Posted July 7, 2011 [quote name='Paula95']Pytałam pani Oli w schronisku, czy potrzeba na jakiegoś pieska u nas w schronie, ale mówiła, że nie. Także proszę dawajcie propozycje, co robimy z pieniędzmi, bo Syla i Secia chciałyby się rozliczyć, ja też chciałabym mieć to za sobą. :) Możemy przelać na jaką bidulę, najlepiej starszą, albo myślałam, że moglibyśmy część przeznaczyć na ogłoszenia dla naszych schroniskowców, bo z ogłoszeniami u nas źle, ale nie wiem, czy jest jakiś bazarek. Także proszę radźcie, najlepiej jak najszybciej;p[/QUOTE] EDIT. Zapomniałam, ze Secia podesłała 35 zł dla Rico. Coraz częściej obawiam się, że mam sklerozę. ;p Także pytanie nieaktualne. Quote
Olena84 Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 Witam Rico, jak tam jego podlewanie i czy kolnierz juz zdjety? Quote
Paula95 Posted July 7, 2011 Author Posted July 7, 2011 [quote name='Olena84']Witam Rico, jak tam jego podlewanie i czy kolnierz juz zdjety?[/QUOTE] Dołączam się do pytania. Quote
KatarzynaJanik Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 W poniedziałek Rico był u weterynarza, szwy zostały zdjęte bez problemów. Nawet o żadnej ranie nie ma mowy, bo wszystko bardzo ładnie się zagoiło :) Od kołnierza natomiast uwolniono chłopaka we wtorek ;) No i cóż...nie można już mówić o nim Pan Konewka - Rico przestał "podlewać" i już raczej nie zapeszę : ))) Quote
Paula95 Posted July 8, 2011 Author Posted July 8, 2011 [quote name='Katarzyna Janik']W poniedziałek Rico był u weterynarza, szwy zostały zdjęte bez problemów. Nawet o żadnej ranie nie ma mowy, bo wszystko bardzo ładnie się zagoiło :) Od kołnierza natomiast uwolniono chłopaka we wtorek ;) No i cóż...nie można już mówić o nim Pan Konewka - Rico przestał "podlewać" i już raczej nie zapeszę : )))[/QUOTE] Rewelacyjnie! Bardzo się cieszę, że wszystko jest w porządku. :) Quote
_Goldenek2 Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 Superowo..... Mizianki dla psiaka, a dla Ciebie Kasiu buziaki za cierpliwość :):):) Quote
Ingrid44 Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 Bardzo sie ciesze ze wszystko ladnie sie zagoilo i nie ma juz podlewania mebli . Quote
Iljova Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 Co ja czytam Ricuś już skończył z podlewaniem ??????? No najwyższa pora :-) Quote
KatarzynaJanik Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 Wczoraj się zesikał na dywan, czego zupełnie nie rozumiem...ale nie podlewa już lodówki, nie podlewa ścian, nie podlewa narożnika, więc jest dobrze ;) Quote
fochu Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 Katarzyna Janik napisał(a):Wczoraj się zesikał na dywan, czego zupełnie nie rozumiem... pan konewka zamienił się w pana kałużę ? :P eee to zapewne jednorazowy wybryk. Drapię za uszkiem Rico Quote
Ingrid44 Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 Miejmy nadzieje ze to juz koncowka tego podlewania bo jest to bardzo uciazliwe . Quote
Paula95 Posted July 21, 2011 Author Posted July 21, 2011 Jak się miewa Rico? Mam nadzieję, że ta jedna plama, to tylko jednorazowy wybryk... Przepraszam za off, ale to pilne: Ciocie, pilnie potrzebna wasza pomoc! Poszukuję chętnej osoby, która mogłaby przeprowadzić wizytę przed adopcyjną w miejscowości Palmiry- to ok.25km od Warszawy. Warszawskie ciocie, liczę na was!:smile: Pisze proszę na PW lub 607350567, jeśli możecie podjechać na wizytę lub jeśli znacie zaufaną osobę, która mogłaby sprawdzić dom. Malutka Emi czeka... Quote
KatarzynaJanik Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 Rico ma się bardzo dobrze :) Ładnie je, pije, prawidłowo się załatwia (już tylko na dworze :P), jest wesoły, chętnie uprawia "wygibasing" w legowisku ;) Szczeka na obcych, na swoich również (na Mamę :P), haha! ;) Kocha Lunkę (często daje jej buziaczki ;)) i przestał atakować Margo' :) Quote
Iljova Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 No proszę zrozumiał i nauczył się jak trzeba ślę zachowywać. Super Ricusiu tak trzymaj i bądź grzeczny ;-) Quote
Paula95 Posted July 24, 2011 Author Posted July 24, 2011 Katarzyna Janik napisał(a):Rico ma się bardzo dobrze :) Ładnie je, pije, prawidłowo się załatwia (już tylko na dworze :P), jest wesoły, chętnie uprawia "wygibasing" w legowisku ;) Szczeka na obcych, na swoich również (na Mamę :P), haha! ;) Kocha Lunkę (często daje jej buziaczki ;)) i przestał atakować Margo' :) To rewelacja!:) Quote
Ingrid44 Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 Ogromnie sie ciesze ze Rikus wreszcie skumal ze trzeba sie ladnie w swoim domku zachowywac.:) Quote
Iljova Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 SUUPPEERRRRR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tak trzymaj Ricuś :-) Quote
KatarzynaJanik Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 ...no, dobrze, no...jednak jeszcze czasem kłapie paszczą na Margo' :X ;) Quote
Paula95 Posted August 2, 2011 Author Posted August 2, 2011 Katarzyna Janik napisał(a):...no, dobrze, no...jednak jeszcze czasem kłapie paszczą na Margo' :X ;) Jeszcze? Tak długo... Oj Rico... Quote
_Goldenek2 Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Bardzo się cieszę.... ale inaczej nie mogło być :). Quote
Paula95 Posted August 4, 2011 Author Posted August 4, 2011 Ciociu, proszę zaglądnij. Cezar został uwolniony ze schroniska. Teraz walczy o życie. Ginie w oczach… http://www.dogomania.pl/threads/212339-Cezar-cie%C5%84-boksera-czy-wywinie-si%C4%99-%C5%9Bmierci?p=17379569&posted=1#post17379569 Quote
KatarzynaJanik Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 Katarzyna Janik napisał(a):...no, dobrze, no...jednak jeszcze czasem kłapie paszczą na Margo' :X ;) Paula95 napisał(a):Jeszcze? Tak długo... Oj Rico... Iljova napisał(a):Ricusiu opanuj się !!!!!! :) No, ale to jest tak, że oni wszyscy tak na siebie czasem kłapią, warczą, prychają... ;D Wszystko jest w porządku :) Rico jeszcze czasem coś "podleje", co prawda, ale to rzadkość ;) Quote
Recommended Posts