Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Olena84 napisał(a):
:mad::mad::mad: Sonia - Sabcia rozpoczyna protest ( ale napewno nie głodowy)

Olu, Rico u Kasi ma najwspanialszy dom, a Sabcia-Sonia ma najwspanialszy dom u Ciebie! :)

• 3 weeks later...
Posted

Paula95 napisał(a):
Cudo kochane! :) Zdarza mu się jeszcze czasem coś "podlać", albo zaczepić Margo'?

Jakieś dwa tygodnie temu "podlał" pudełko proszku, który przywiózł mój Brat (a Mama twierdzi, że "niemiecki proszek jest lepszy", haha!). W pamięci mam jeszcze moment, kiedy zwyczajnie zesikał się, gdy poznał mojego Ojca, ale to było jakoś pod koniec września (nie pamiętam, czy o tym pisałam). Poza tym - SUCHO ;)
On ma problem ze zwieraczami odbytu (kwestia wieku), więc zdarza mu się "zostawić bobka" (dlatego na zdjęciach w legowisku zawsze widzicie jakiś kocyk), ale to sporadyczne przypadki ;) Generalnie - czysty z niego chłopak :)
Jeśli o Margo' chodzi, to od tygodnia jest już rozejm, natomiast przed rozejmem odstawiał takie akcje, że byłam w szoku - rzucał się na nią non stop, szczekał, warczał, szczerzył kły (ho, ho! "kły" - mocne słowa :P), gdy tylko weszła do pokoju : X
Aha, no i - zupełnie tak, jak Margo' przed tygodniem - chciał zeżreć (6-miesięczną) suczkę mojego Brata : X
Za to Lunę uwielbia bezapelacyjnie - liże ją, kiedy może, a gdy Czarnula tylko wejdzie do pokoju i on ją zobaczy, to z miejsca się cieszy jak zakochany szczyl :)

Posted

Katarzyna Janik napisał(a):
Z nimi jest raz lepiej, raz gorzej, ale żadnego zagrożenia nie ma, że się skrzywdzą, więc jest ok :)

To najważniejsze, żeby sobie krzywdy nie zrobiły. Ale fajnie byłoby zobaczyć całą wylegującą się trójkę. :)

Posted

[Na pewno podpiszę petycję w sprawie tego biednego psa, któremu pysk rozerwała petarda (i na pewno roześlę link dalej). Jestem tym totalnie porażona/wstrząśnięta...
Myślcie, co chcecie, ale zabiłabym gołymi rękami tego, kto tak okrutnie potraktował tego biednego psa. Dla takich potworów nie powinno być litości.]

Ciemno już jest, zatem filmik raczej i tak by nie wyszedł (chociaż? spróbuję przy kolejnej okazji), ale uwierzcie mi - widok Rica, biegającego (kicającego? ;)) po trawniku, bez smyczy jest bezcenny! :) :) :)

Posted

Niestety, nie widać zbyt dobrze/zbyt wiele. Wieczorem trudno jest nagrać filmik, nawet z lampą. No, a popołudniu nie mogę (tzn. mogę, ale wolę nie ryzykować) go puścić bez smyczy...

[video=youtube;zr5M1v9n1Y4]http://www.youtube.com/watch?v=zr5M1v9n1Y4[/video]

Oczy "obcych" :P

P.S. To nie jest dym papierosowy, tylko parujące powietrze :P