Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

rytka napisał(a):
...zyczcie mi szczesliwej drogi przyda sie bo jak utkwimy z Lodziem z jakies dziurze....

trzeba było wziąść numery telefonów do wszystkich dogomanek na trasie, jakbyś gdzies utknęła, to telefon do przyjaciela i by Wam pomogły - w końcu wieziesz jego Lordowską Mość - rezydenta Dogomanii :D

Posted

bardzo biedny robi takie maslane oczy do mnie jakby mial plakac,piluje sie mnie chodzi za mna nawet do lazienki a jak wychodze to lezy caly czas pod dzwami wyraznie daje do zrozumienia,ze zle mu tutaj....w zeszlym roku jak bylismy inaczej sie zachowywal tj.wtedy bylo mu wszystko jedno czy jestem czy mnie nie ma wazne,ze cieplo i zarcie bylo.Atos go troszku denerwuje ale nie mocno cos tak jak natretna mucha wiec nie o niego chyba chodzi ,poprostu przyzwyczail sie zdaje do WOLASNEGO domu. Troche sie podwala do Meli, sie podkochuje w niej a ona rozdziela swe wdzieki sprawiedliwie miedzY Atosa i Lodka nieraz jednoczesnie z tym,ze panowie staraja sie nie dotykac siebie tj.jeden caluje ja w pysk drugi w tylek.zazwyczaj jednak czekaja na swoja kolej do adorowania .Jutro ide z Lodziem na szczepienie bo wscieklizny nie ma i moze ten wet poradzi cos na te uszy...nie wielam kropli z domu i znow smierdzi i syf...

Posted

dokladnie wszedzie dobrze ale w domu najlepiej.

Lodziu zaszczepiony p.wsciekliznie i ma nowe krople do ucha POSATEX tylko przez tydzien raz dziennie a nie jak surolan 2 razy i to przez miesiac zobaczymy czy beda skuteczne.

Posted

juz jestesmy w domu!u siory jedna wielka epidemia grypy pewnie i tak nas tu dopadnie ale lepiej tu niz tam.

Lodek smierdziel wpadł do domu to wielka radość ,ze piłki są ale chyba zaczynał sie przyzwyczajać powoli a tu powrót,kotka to zdradzieckie stworzenie wcale nie tęskniła przytyła pod moja nieobecność chyba uznała też,że już za zimno na spacery i nie chce z domu wychodzić.

niedługo fotorelacja Lodkowa z wyjazdu;)

Posted

cało tak niestety nie zdowo ja juz bylam chora od tyg.to jakas dziwna infekcja bodlugo trzyma(standartowo w kolejnosci lamanie w kosciach, gardlo,kaszel, uszy,zasmarkany nos)siroa ma juz zap.oskrzeli i wys temp. siotrzeniec,ktory zapoczatkowal chorobe przeszedl ja najlzej, ja tylko stan podgoraczkowy ale reszta objawow jak najbardziej mam . mama byla zdrowa wiec uciekalam z siedliska zarazy ale za pozno wczoraj juz w aucie zaczela sie smarakc a dzis temp.38.0 narazie dalam lki p.goraczkowe chce poczekac do jutra na nasza p.doktor ale jak tem.bedzie rosla lub slbnac bedzie mama to bede musiala wezwac dyzurnego lekarza.

Posted

kilka filmow wiekszosc od lat osiemnastu..sa sceny łózkowe,ona jedna i ich dwóch...

w jednym z filmow w tle nikt nie puszcza baka to dmuchanie nosa przez siostrzenca tak brzmi slicznie!

[video=youtube;lHmmBfypTt0]http://www.youtube.com/watch?v=lHmmBfypTt0[/video]

odcinek 2.
[video=youtube;sAlZn11WXxY]http://www.youtube.com/watch?v=sAlZn11WXxY[/video]

odc.3
[video=youtube;68SDPOl7u4Q]http://www.youtube.com/watch?v=68SDPOl7u4Q[/video]

natomiast tu film szkoleniowy co powinna kazda suczka wiedziec czyli jak podporządkowac sobie psa.
[video=youtube;t39nVv_S7P4]http://www.youtube.com/watch?v=t39nVv_S7P4[/video]

Posted

Filmiki genialne...!
A Lodzio pełen godności !

U mnie też sie pochorowali ,ze mna wlącznie. Trzeci tydzień cherlamy....
Zdrówka życzę !

Posted

Tu Lodziu bylem na wczasach w sumie fajnie było dziewczyna sie we mnie zakochala ale miała juz innego.ja go ustawialem ale rytka sie wtracala bo gdyby nie ona to by dziad chodził jak w zegarku a tak musialem go znoscic cierpliwie.no to pokaze Wam moje zdjecia.

pierwsze dni było cieplutko wiec lapalem resztki sloneczka...

ja na ziemi nie klade sie co innego na trawce na pikniku ale nie nie w obsikanym ogrodku:shake:musialem miec lezaczek....

dziewczynie popatrzylem w oczy swym zniewalającym spojrzeniem...

i juz byla moja...

ale jak nas podgladal ten jej chlopak to dla niepoznaki spokoj lózeczka mielismy osobne...