Isadora7 Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 Lodziu weź no portrząchnij tam i zarządź. Co za pomysły żebys ty musiał z fotela zwisać. Quote
togaa Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 rytka zrobiła małe przemeblowanie i kupiła nowe graty ale wygodne niesłychanie... Pociesz sie Lodziu że rytce równie wygodnie ....:evil_lol: Zakup zapewnie z myślą o gosciach, co by się nie zasiadali ?:razz: ryteczko ! trzymasz sie jakos po tych sensacjach zdrowotnych Mamy ? Quote
rytka Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 togaa napisał(a):Pociesz sie Lodziu że rytce równie wygodnie ....:evil_lol: Zakup zapewnie z myślą o gosciach, co by się nie zasiadali ?:razz: ryteczko ! trzymasz sie jakos po tych sensacjach zdrowotnych Mamy ? z moimi gabarytami taka mała pufa ....ekstremalne. własnie wyszła odemnie znajoma(o tej godzinie !)przesiadala sie z 3 razy az poszła sobie;) dochodzimy z mama do siebie;) Quote
rytka Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 chciałam doniesc uprzejmnie ,ze jestesmy z Lodkiem w separacji tj.zostawil mnie na stałe przeniósł sie do brata widocznie nowy wystroj pokoju mu nie pasuje.zreszta u brata wszystkie siedza stwory czyli 4 szt.a u mnie nic znowu! kicham to nie dokoptowuje juz nic i tak odemnie uciekają wszystkie:/ Quote
Ajula Posted December 25, 2011 Posted December 25, 2011 mam nadzieję, że święta mijają Wam spokojnie Lodku czy Rytka ubrała dla Ciebie choinkę? Quote
Mika31 Posted December 25, 2011 Posted December 25, 2011 wesołych świąt Rytko!!!!dla Lodka jamniczych świąt Quote
rytka Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Ajula napisał(a):mam nadzieję, że święta mijają Wam spokojnie Lodku czy Rytka ubrała dla Ciebie choinkę? nie było choinki ani nawet zadnej swiatecznej duperetki(stroika itp)totalnie olałam swieta ale spokój był;) Quote
rytka Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 Lodziu spadl na sam koniec...nie ladnie i nikt juz nie chce mnie ogladc nie wierze... a u mnie sie dzieje zostalem tatą...znaczy sie adoptowalem oczywiscie. moje synek...kocha tatusia i wkur..a tatusia tez...no jak to dzieci... Quote
rytka Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 (edited) ale Lodziu najbardziej kocha i nie da nikomu..My most valuable... widac rozkosz na pysiu...jak tule ukochaną... troche mnie te koty okrecily sobie wokoł ogona ,ze tak powiem... pozwalaja sobie za duzo... normalnie sodoma i gomora pozwolilem sobie wezwac posilki gdyz jak odeszla Bulina rownowaga w domu zostala zachwiana..wsparcie w drodze...przyjedzie niebawem kilerka i pozalatwia je;) Edited January 13, 2012 by rytka Quote
Mika31 Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 biedna babunia Lodziu dużo buźaków słodki jesteś a na koty znajdzie się sposób Quote
Ajula Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 Lodziu będzie miał od dziś nową podopieczną :) zobaczymy, czy ją polubi Quote
rytka Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 [quote name='Ajula']Lodziu będzie miał od dziś nową podopieczną :) zobaczymy, czy ją polubi[/QUOTE] Lodziu?a kogo lubi Lodziu? Lodziu toleruje lub nie a nie ,ze zaraz lubi..wyjatek to Mela ta dziewczyna podbila jego serce reszta jest mu obojetna. a Hopi sama słodycz psi ideał a ja sie spodziewalam zdziczalej psychicznie chorej agresorki takiej 4 kg nieobliczalnej furi:diabloti: Quote
Ajula Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 [quote name='rytka'] a Hopi sama słodycz psi ideał a ja sie spodziewalam zdziczalej psychicznie chorej agresorki takiej 4 kg nieobliczalnej furi:diabloti:[/QUOTE] nie bujaj :) nic nie mówiłam, że ona furiatka :D właśnie Krzysiek mówił, że Hopi jest taka mała słodyczka Quote
rytka Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 [quote name='Ajula']nie bujaj :) nic nie mówiłam, że ona furiatka :D właśnie Krzysiek mówił, że Hopi jest taka mała słodyczka[/QUOTE] a to ja juz sama takie wnioski wyciagnęllam z lektury jej watku...ucieka przed ludzmi pokazuje zeby ..dzicz :evil_lol:a ona skromnisia taka poprostu ;) Quote
rytka Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 Lodek swir jeden wczoraj 3 godz warczał i szczekal i pilnowal miski z zarciem ,ktora byla ...zamknieta w klatce z kotem.kotu w klatce nie wolno sie bylo ruszac ani nikomu poza klatka w koncu wyczerpany zasnal i kot mogl sie najesc a reszta zwierzow chodzic po pokoju... Quote
Mika31 Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 prawdziwy terrorysta macho musi pokazać kto rządzi Quote
rytka Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 [quote name='Mika31']ooo a będą zdjęcia tej furii niestety jedyny furiat w domu to nadal tylko Lodek dziewczyna okazała sie aniołkiem do zjedzenia w calosci... ma watek swoj i sa fotki:) http://www.dogomania.pl/threads/220056-Hopi-mikrosunia-ju%C5%BC-w-DT-szukamy-domku-sta%C5%82ego Quote
Dorota&Frodo&Lady Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 [quote name='rytka']Lodziu spadl na sam koniec...nie ladnie i nikt juz nie chce mnie ogladc nie wierze... a u mnie sie dzieje zostalem tatą...znaczy sie adoptowalem oczywiscie. moje synek...kocha tatusia i wkur..a tatusia tez...no jak to dzieci... Super zdjęcia i opis :D Quote
rytka Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 bo zwierzaki sa super mozna boki zrywac ogladajac ich wzajemne relacjie ;jest wszystko jak w jakims serialu...zazdrosc,miłosc,intrygi itd... Quote
Ajula Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 ....a Rytka ma niesamowity talent do robienia reportaży :) Quote
rytka Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 kurcze az mi sie łezka w oku kreci te wspomnienia ;)nieraz jak patrze jakie sie z Lodka cieple kluchy zrobiły to tesknie za tym macho jakim był ....te nasze przepychanki kto madrzejszy(wiemy juz on)kto silniejszy i wredniejszy(wiemy juz ja)jak sie silowalismy, pyskowalismy sobie ,te moje 'wymysle' kary dla niego,podstepy ...teraz czytam jakby o drugim Lodku to az mnie ochota bierze,zeby zaadoptowac gada i sprac mu d.pe jak Lodkowi...:)szczesnie maly bo wiekszy to by mnie spral...choc Lodek nigdy mnie nie ugryzł ale raczej nie ,ze sie krepował ale udało mi sie uciec zawsze... http://www.dogomania.pl/threads/221014-Rupi-jest-problemowy-wr%C3%B3ci-do-schronu-jak-nie-znajdziemy-DT-lub-hoteliku-!!!POMOCY!!/page20 podobny do Lodka z zachowania ino taki mniej inteligentny i bardziej wredny...ozywił mnie. Quote
Mika31 Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 :evil_lol:ciociu brać Lodek ci za to da popalić Quote
Recommended Posts