Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

rytka zrobiła małe przemeblowanie i kupiła nowe graty ale wygodne niesłychanie...

Pociesz sie Lodziu że rytce równie wygodnie ....:evil_lol:
Zakup zapewnie z myślą o gosciach, co by się nie zasiadali ?:razz:

ryteczko ! trzymasz sie jakos po tych sensacjach zdrowotnych Mamy ?

Posted

togaa napisał(a):
Pociesz sie Lodziu że rytce równie wygodnie ....:evil_lol:
Zakup zapewnie z myślą o gosciach, co by się nie zasiadali ?:razz:

ryteczko ! trzymasz sie jakos po tych sensacjach zdrowotnych Mamy ?

z moimi gabarytami taka mała pufa ....ekstremalne.
własnie wyszła odemnie znajoma(o tej godzinie !)przesiadala sie z 3 razy az poszła sobie;)

dochodzimy z mama do siebie;)

• 2 weeks later...
Posted

chciałam doniesc uprzejmnie ,ze jestesmy z Lodkiem w separacji tj.zostawil mnie na stałe przeniósł sie do brata widocznie nowy wystroj pokoju mu nie pasuje.zreszta u brata wszystkie siedza stwory czyli 4 szt.a u mnie nic znowu! kicham to nie dokoptowuje juz nic i tak odemnie uciekają wszystkie:/

• 2 weeks later...
Posted

Ajula napisał(a):
mam nadzieję, że święta mijają Wam spokojnie

Lodku czy Rytka ubrała dla Ciebie choinkę?

nie było choinki ani nawet zadnej swiatecznej duperetki(stroika itp)totalnie olałam swieta ale spokój był;)

• 2 weeks later...
Posted

Lodziu spadl na sam koniec...nie ladnie i nikt juz nie chce mnie ogladc nie wierze...
a u mnie sie dzieje zostalem tatą...znaczy sie adoptowalem oczywiscie.

moje synek...kocha tatusia

i wkur..a tatusia tez...no jak to dzieci...

Posted (edited)

ale Lodziu najbardziej kocha i nie da nikomu..My most valuable...

widac rozkosz na pysiu...jak tule ukochaną...

troche mnie te koty okrecily sobie wokoł ogona ,ze tak powiem...

pozwalaja sobie za duzo...

normalnie sodoma i gomora pozwolilem sobie wezwac posilki gdyz jak odeszla Bulina

• rownowaga w domu zostala zachwiana..wsparcie w drodze...przyjedzie niebawem kilerka i pozalatwia je;)

• Edited by rytka
    Posted

[quote name='Ajula']Lodziu będzie miał od dziś nową podopieczną :) zobaczymy, czy ją polubi[/QUOTE]

Lodziu?a kogo lubi Lodziu? Lodziu toleruje lub nie a nie ,ze zaraz lubi..wyjatek to Mela ta dziewczyna podbila jego serce reszta jest mu obojetna.

a Hopi sama słodycz psi ideał a ja sie spodziewalam zdziczalej psychicznie chorej agresorki takiej 4 kg nieobliczalnej furi:diabloti:

Posted

[quote name='rytka']

a Hopi sama słodycz psi ideał a ja sie spodziewalam zdziczalej psychicznie chorej agresorki takiej 4 kg nieobliczalnej furi:diabloti:[/QUOTE]
    nie bujaj :) nic nie mówiłam, że ona furiatka :D właśnie Krzysiek mówił, że Hopi jest taka mała słodyczka

Posted

[quote name='Ajula']nie bujaj :) nic nie mówiłam, że ona furiatka :D właśnie Krzysiek mówił, że Hopi jest taka mała słodyczka[/QUOTE]

a to ja juz sama takie wnioski wyciagnęllam z lektury jej watku...ucieka przed ludzmi pokazuje zeby ..dzicz :evil_lol:a ona skromnisia taka poprostu ;)

Posted

Lodek swir jeden wczoraj 3 godz warczał i szczekal i pilnowal miski z zarciem ,ktora byla ...zamknieta w klatce z kotem.kotu w klatce nie wolno sie bylo ruszac ani nikomu poza klatka w koncu wyczerpany zasnal i kot mogl sie najesc a reszta zwierzow chodzic po pokoju...

Posted

[quote name='rytka']Lodziu spadl na sam koniec...nie ladnie i nikt juz nie chce mnie ogladc nie wierze...
    a u mnie sie dzieje zostalem tatą...znaczy sie adoptowalem oczywiscie.

moje synek...kocha tatusia

i wkur..a tatusia tez...no jak to dzieci...

Super zdjęcia i opis :D

• 2 weeks later...
    Posted

kurcze az mi sie łezka w oku kreci te wspomnienia ;)nieraz jak patrze jakie sie z Lodka cieple kluchy zrobiły to tesknie za tym macho jakim był ....te nasze przepychanki kto madrzejszy(wiemy juz on)kto silniejszy i wredniejszy(wiemy juz ja)jak sie silowalismy, pyskowalismy sobie ,te moje 'wymysle' kary dla niego,podstepy ...teraz czytam jakby o drugim Lodku to az mnie ochota bierze,zeby zaadoptowac gada i sprac mu d.pe jak Lodkowi...:)szczesnie maly bo wiekszy to by mnie spral...choc Lodek nigdy mnie nie ugryzł ale raczej nie ,ze sie krepował ale udało mi sie uciec zawsze...
    http://www.dogomania.pl/threads/221014-Rupi-jest-problemowy-wr%C3%B3ci-do-schronu-jak-nie-znajdziemy-DT-lub-hoteliku-!!!POMOCY!!/page20
    podobny do Lodka z zachowania ino taki mniej inteligentny i bardziej wredny...ozywił mnie.