Ajula Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 zadziwiająco dobrze wygląda jak na bezdomną :hmmmm: może komuś zwiała/zgubiła się Quote
rytka Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 [quote name='Ajula']zadziwiająco dobrze wygląda jak na bezdomną :hmmmm: może komuś zwiała/zgubiła się mozliwe jest raczej ropieszcona tylko z poczatku niesmiała po kilku minutach juz wskakuje na kolanka spi obok mnie, wogóle to ten typ co sie lepi i chodzi za człowiekiem.nie wykazala agresji zadnej brana na rece kapana . dalam ogłoszenie o znalezieniu http://znin.olx.pl/item_page.php?Id=278514426&ts=1320937283 sie w poniedzialek udam do miasta to tez w markecie zostawie jakims i zoologu ale jednoczesnie musze ją szybko oglaszac raz niech sie nie przywiazuje, dwa nie chce jej tu:mad:jeszcze palama krwi na przeszcieradle :roll:wszyscy obgladnieci nie znalalam wycieku ale tez plama tylko jedna nie bede narazie jej posadzac:roll: Quote
rytka Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 [quote name='Mika31']ciociu ale ci się słodziak trafił kto chce same zalety...mloda,zdrowa yoreczkowa ciupinke;), lagodna,grzeczna,bardzo miziasta,wierna nie odstepuje mnie na krok nie spuszcza z oka ze mnie na spacerze tanczy mi wkol nog i nikt inny i nic ja nie interesuje...komu ,sunie komu? ps.oczywiscie spi kolo mnie w łozku widac to srodowisko jej nie obce ale czemu nikt jej nie szuka? załorzyłam suni watek http://www.dogomania.pl/threads/217555-Fifi-mix-yorka-szuka-domu.?p=17980746#post17980746 Quote
Ajula Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 odwiedziłam dziś Lordzika, jest bardzo bardzo kochany :loveu: ostatnio byłam chyba u Was w styczniu jak zawieźliśmy Pikusia - tak Rytka? :hmmmm: wtedy nie wolno mi było nawet patrzeć na Lodzia, bo warczał na mnie :D a dziś sam się wpychał na głaski i podstawiał łepek i PRZESŁODKO patrzył w oczy :) oj ten Lodek! czaruś z niego! Quote
rytka Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 bardzo niewiele zostało z jego 'agresji' i zadziornosci poddał sie całkowicie nie miał szans spotkał większego agresora na swojej drodze czyli mnie ..lub złagodzenie obyczajow przyszło po kastracji;)a wdzieczyc i podlizywać to sie od zawsze potrafił tylko nie zawsze mu sie chce;) Quote
rytka Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 Mika31 napisał(a):Lodek mały cudak Lodek ma gupi zwyczaj wieczorem jak wychodzimy mysli ,ze jak on wie gdzie ja jestem to wystarczy wołam go nie przyjdze za chiny ludowe jak sie wkurze i ide do domu wylatuje radosny pod nogi mi...tu jestem!nieznosze jak tak robi to jest celowe wkurzanie mnie!pozatym paskud nie lubi smieci wynosci tj.jak ide z smieciami idzie ze mna i zatrzymuje sie w pewnym miejscu i czeka ..teraz ty kobieto idz i wyrzuc do kontenera a ja tu poczekam. Quote
Mika31 Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 moje dwa jak wyjdą na podwórko to Maks leci do bramy obszczekać co się da a ja go gonie w piżamie a sąsiedzi patrzą jak na wariatke Quote
rytka Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 hej to ja Lodek..przyszedłem sie poskarżyc...rytka teraz tylko FiFirifi w głowie ma bo jaka sliczna jak sie ładnie usmiecha.. ja tez sie ładnie usmiecham he?jestem rozkoszny? i ja sie umie zachowac jak goscie przychodza ...a ta gowniara niewychowana.. i bezczelna moja piła sie bawi! ale zabrałem a mała wychowuje... [video=youtube;NXF7IhDmPcs]http://www.youtube.com/watch?v=NXF7IhDmPcs[/video] Quote
Isadora7 Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 Lodek ty sie nie daj, pogoń smarkule niech wie kto tu rządzi Quote
rytka Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 Fifi burzy nam uporzadkowany dzien ale mysle,ze wkrotce wszystko wroci do normy i bedziemy tylko we dwoje z Lodkiem nie liczac babci Buli ale ona nie przeszkadza... kot jakis chory tez z odrzucenia chyba lub ma cos z gardłem bo skrzeczy zamias miałczec... a Lodek obzera sie zajadajac stres przez 2 tyg strasznie przytył.... Quote
rytka Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 Isadora7 napisał(a):Lodek ty sie nie daj, pogoń smarkule niech wie kto tu rządzi alescie mu poradzili tak mała postraszył,ze piłki juz nie ruszy co podejdzie spojrzy sie na Lodka i przepraszam Twoja ,Twoja wiem.... Quote
Ajula Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 to co Lodziu? mała cholerka pojechała, masz znowu trochę spokoju :) Quote
rytka Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 Ajula napisał(a):to co Lodziu? mała cholerka pojechała, masz znowu trochę spokoju :) a wes..teraz jak juz sie pogodziłem i polubiłem ją troche rano sie całowlismy i bawilismy w poscieli ...teraz jestem smutny ,ze pojechała... Lodkowi nikt nie dogodzi... Quote
Ajula Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Lodziu kiedy Ci wreszcie naprawią internet? tęsknimy za Tobą Quote
rytka Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 hej mamy internet juz ale czasu jeszcze nie jutro odjezdza rodzinka kilka dni na ogarniecie mieszkania i wracam:) Quote
rytka Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 ciotki nie wiem co robic Lodek ma sie ok ale Atos sie pochorował siora boi sie w takim stanie go wiesc spowrotem do Tychow...boi sie ,ze podrózy nie przetrzyma :( a musza wracac jak rano Atos bedzie tak slaby jak dzis to pojedzie Lodek falszywiec z siorą....a jak Atos poczuje sie lepiej nastapi wymiana.rano zobaczymy... Quote
rytka Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 ciotki prawie mnie sprzedała rytka nie ,zebym sie gniewał z tego powodu tylko by mi polepszyla ..ale niestety sie nie udało Atos poczuł sie lepiej i on pojechał a ja zostałem... wiecie juz ,ze goscie znow byli -scisk, warunki spartanskie wiec kazdy spal jak sie dało na czym sie dało... [IMG]http://images41.fotosik.pl/1207/af2eb82f23f97f77med.jpg[/IMG] rytka zrobiła małe przemeblowanie i kupiła nowe graty ale wygodne niesłychanie... [IMG]http://images45.fotosik.pl/1263/c97ce5a94f86bdddmed.jpg[/IMG] nawet legowiska był zasmiecone przez torebki jakies damskie... [IMG]http://images35.fotosik.pl/1074/ef07faf13c559207med.jpg[/IMG] Quote
Recommended Posts