Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

witamy Mika ;)

Lodek wiecznie miny strzela...teraz nie wiem czy sie tak wycwanil czy sil mu brakuje ale dziwnym zbiegiem okolicznosci od kiedy na sacery jezdzi z nami babcia na wozku to Lodek nie ma sily chodzić ...cos mi smierdzi ,ze pokapowal,ze mozna jezdzic wiec chodzic nie chce...

Posted

ja też tak mam czasem patrzą na mnie z takim pożałowaniem w oczach jak by myślały ty głupia kobieto....ale żyć się bez nich nie da próbowałam

Posted

Mika31 napisał(a):
ja też tak mam czasem patrzą na mnie z takim pożałowaniem w oczach jak by myślały ty głupia kobieto....ale żyć się bez nich nie da próbowałam

ja sie nieustannie dziwie bo większośc psow patrzyła na mnie z bezmyslnym podziwem a nie z ''wyzszością'';)jednoczesnie Lodek zdaje sobie sprawe,ze musi się słuchać,polega na mnie w roznych sytuacjach itd.tylko tak jakby wiedział ,ze nie jestem nieomylna i wszechwiedząca i najfajniejsza wcale a wcale a tak sadziła moja Frytka naprzyklad.

Posted

Lodek się dąsa bo bawię się z koteckiem

dąsa się a dołączyć do zabawy nie umie...

kotecek robi zamach na Lodka piłke...

trzeba być czujnym....

Posted

ale ja dziś miałem męczący dzień...rano rytka wczesnie nas obudzila bo musiala upiec ciasto dla kogos,spieszyla sie bo jakies sprawy w urzedzie maiala tez dzis do zalatwienia.cudem sie udalo piękne ciasto, wypasione kilka warstw i bajery- idzie z nim do lodówki co by masa zastygła jeszcze i sru ciasto na podlodze ...powiem krótko ale mielismy z kotami wyzerke;)rytka wsciekla juz nie zdąrzy upiec drugiego ale nic kupi na miescie trudno.teraz trzeba szybko do urzedu juz wczesniej uszykowala sobie papiery i włozyla do torebki ,zeby nie zapomniec .koniecznie chcialem tez jechac i zabrala mnie(ja musze czasem do miasta jechac bo ja miastowy)dojechali my do urzedu a rytka...torebki sie okazalo zapomniala...sobie pojezdzilem dziś w ta i wewta...fajnie było dzis.

wygrywam filmiki sie szybko wgraja to dzis beda
film nr1.wkurw....e Lodka za pomoca kotka...
film nr.2 lodek wykonczony przez kotka.
film nr3 szorowanie podlogi za pomoca kota...

Posted

boski dzień ciociu rytko ja tu siedze z igła w żyle i czekam na te filmy mam podły dzień za sobą mój Pik miał znowu wodobrzusze jest chudy jak oświęcim tylko się załamać potem Maks zaatakował pika i znowu się nie lubią dom wariatów

Posted

masakra,ze też nic nie mozna poradzic na te choroby co nas nękają czy starość,ktora powoli zabiera nam bliskich ludzi i zwierzów.Moja mame ,ktora na przez parkinsona bardzo uboga mimike plus mały kontakt juz z otoczeniem przez alzhaimera moja wywrotka z ciastem tak rozsmieszyła,ze dawno nie widziałam jej takiej usmianej.ja do niej duzo mowie,dotykam ale ona raczej nie odpowiada i kamienna twarz wiesz smieszne to bylo bo ja po koleji a teraz to robie i to ona cały czas nic a jak wywrócilam sie z ciastem nagle smiech i cala czerwona...czyli jednak jest tam;)

filmiki od Lodka (bardzo przepraszam za dzwięk czyli tresc i glos moj gadam glupoty glosem jak niania frania)

film1.lodek sie pyta czemu rytka powtarza lodek nie wolno jak ja ic nie robie tylko kot?
ps,tak sie lodek nabawia wrzodow zoladka jak slusznie zauwazyla kiedys ciocia BB
[video=youtube;Ow2zRaSt2_8]http://www.youtube.com/watch?v=Ow2zRaSt2_8[/video]

film 2.Lodek juz nie moze ma dosc.
[video=youtube;kgXP3MMeD-U]http://www.youtube.com/watch?v=kgXP3MMeD-U[/video]

film 3 szorowanie podlogi lub czyszczenie futra zalezy z ktorej strony patrzec czyli spacer z kotem .
[video=youtube;zU9zBJBkBKY]http://www.youtube.com/watch?v=zU9zBJBkBKY[/video]

Posted

Lodka cierpiliwosc sie skonczyla i wieczorem 'wstrząsnął' kotka znaczy sie wszyscy siedzielismy w kuchni ,kotek napastowal Lodka ,Lodek uciekał, kotek za nim i w pokoju słysze chrum:crazyeye:biegne Lodek z mina winowajcy kotka nie ma:crazyeye:kicius zwial szybko jak blyskawica do' tatusia 'czyli do brata mojego ( brat sie marnuje on koniecznie musi miec jakies zwierze do opieki zauwazyłam;))nosek malucha leciutko spuchniety ale nic mu nie jest niestety nauki nie zrozumiał i nadal molestuje Lodka.Lodek miał dostac kare ale ukarac Lodka nie jest prosta sprawa-jego nie mozna zlamać,patrzy sie w oczy i wie ,ze jego winy nie ma w tym i juz:roll:.Uderzyc nie da rady bo dopiero by sie wkurzył na takie chamskie metody.zamknac w kuchni a prosze bardzo mam spokój on sie nie ponizy do piszczenia, drapania w drzwi itp.ba nawet jak otworze drzwi a powiem spadaj gnojku do kuchni to wychodzi obrazony i nie przyjdzie juz.Ten pies jest za mądry i za dumny zdecydowanie:shake:

Posted

:loveu:uwielbiam Lodka kot ma nauczke jamniki są za mądre na kary jak się je ukaże to się zemszczą:evil_lol:i sami je przepraszamy

Posted

Mika31 napisał(a):
:loveu:uwielbiam Lodka kot ma nauczke jamniki są za mądre na kary jak się je ukaże to się zemszczą:evil_lol:i sami je przepraszamy

Lodek poddal by sie karze tzn.byłby skruszony i robil przepraszające miny gdyby czul sie winny ale jak sie nie czuje to ni hu.a tylko glowa wysoko wzrok prosto w oczy(przekaz -czego idiotko sie czepiasz) .a gupi kot nic sie nie nauczył niestety...

Posted

no dokladnie Lodek i tak wykazuje do malego jak na Lodka niezwykle poklady cierpliwosci.Nie bez znaczenia był fakt ,ze był poddenerwowany bo wczesniej była u mnie kolezanka i 'bawilismy' sie jego pilką...nas nie smial ugryzc to sie zemscił na slabszym.Co nie zmienia faktu,ze kotu sie tez nalezało i nam z kolezanka za denerwowanie lodka tez...no masz ,faktycznie Mika mialas racje:eviltong: Lodek na nas nawarczal za dotykanie jego piłek ,poznej dziabnał kota a ja go tlumacze,ze nasza wina pewnie zaraz pojde go przepraszać:roll:

Posted

Ajula napisał(a):
ostatnie tygodnie harowałam jak wół, ale nareszcie wracam do psiego świata
pozdrowienia dla Lodzia :loveu:

a ha na Mazurach czy w jakim kurorcie,ja tez chce taka praca...
pozdrawiamy Lodziu i koty;)

ps.nagrałam krótki film jak Lodek lize kotka mozna powiedzic zacheca go do zabawy ale to tak jakby 'bym sie pobawil, lubie go moge polizac ale niech on mnie nie dotyka bo psuje cala zabawe'...Lodek caly on.