gonpak Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 [quote name='borsaf'][B]Witaj,Gonpak[/B] wsród czaprakowcow i nie tylko. My tu cała terierowa rodzinka. Skaczemy po topikach bo wszelkie teriery koffamy.[/quote] dzieki dzieki za powitanie w rodzince at:multi:
gonpak Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 [quote name='coztego']Witaj [B]gonpak[/B]! :) (Powiem Ci w tajemnicy, że avatarek można mieć większy, nawet 100x100 pikseli, wówczas będziemy mieli więcej radości z patrzenia na małe cudo 8) ). [B]rita60[/B], gratuluję 1000! :klacz: Patrzcie ją, ledwo przyszła już tysiączek uzbierała... ech, ta dzisiejsza młodzież, tylko wyścig szczurów... :p[/quote] próbowałam ale mi 100x100 coś nie chce wejść:placz:
zadziorny Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 [quote name='Terriermania'] i pytanie do ogółu: kto wybiera sie na wystawy do katowic i legionowa???[/quote] Ja do Katowic, ale bez piesa :cool3: :roll: :multi:
Terriermania Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 [quote name='zadziorny']Ja do Katowic, ale bez piesa :cool3: :roll: :multi:[/quote] Super :multi: wreszcie jakieś spotkanie na żywo :cool3: Terry tez obiecała, że przyjedzie z Lu
zadziorny Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 O, w Katowicach to będą całe tłumy dogomaniaków :cool3: :loveu: :multi: :cool2:
Terriermania Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 A wiesz kto jedzie? Przypuszczam, że będzie Aluzja, może Ramir (?) to z wystawiających.
Terriermania Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Ma ktoś zdjęcia tatusia Gonpaka? Szukałam w necie, ale wyskakuje wszystko w rosyjskim języku i nie mogę sie tam odnaleźć :shake:
Terriermania Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Poradziłam sobie :cool3: To zdjęcie suczki z tej samej hodowli - Anno Domeni Nadia [URL]http://www.airedogs.org/gallery/thumbnails.php?album=6&page=2[/URL] (pierwsza od lewej na górze) stwierdzam, że ciekawy sposób zrobienia brody :diabloti: chciałam wkleic zdjecie, ale wychodziło mi ciągle mikroskopinie malutkie
zachraniarka Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 [quote name='Martini***']to jest terapia dla ludzi czy dla psów ( czy powszechnego zastosowania?? ;) ) ??[/QUOTE] Może być i poszechnego zastosowania, sraja czy psa czy człeka tak samo męczy :roll: [quote name='Terriermania'][B]Zach[/B] jak możesz mówic, że Ludwiś nie ma mózgu :shake:[/QUOTE] Ludwisior ma mózg w postaci tenisowej piłeczki, a ponieważ paszcza dziurawa to piłeczka schowana głęboko w szafie i Ludwik aktualnie bez mózgu biega :evil_lol:
Terriermania Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 [quote name='Terriermania']Ma ktoś zdjęcia tatusia Gonpaka? Szukałam w necie, ale wyskakuje wszystko w rosyjskim języku i nie mogę sie tam odnaleźć :shake:[/quote] jush znalazłam... :evil_lol:
Kardusia Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 [quote name='niedzwiedzica'] (...) U nas pieknie świeci słonce,ale mam świadomośc,że nim z suczami na spacer wyjdę, będzie znów szarawo i paskudnie :-( Wychodzi na to,że pogoda jest dla (niepracujących ) bogaczy , buuuuuuuuuuuuuuuuuu[/quote] [B]Niedźwiedzico[/B] - albo dla bidnych emerytów ;););)... [quote name='Terriermania'] [B]Niedzwiedzica, Minio, Kardusia [/B]- :multi: naprawdę dziekuję Wam z całego serca:iloveyou: za natychmiastowy odzew na moja prośbę. Cieszę się, że są jeszcze ludzie, którym los zwierząt nie jest obojetny :loveu: (...)[/quote] [B]Terriermania [/B]- ech...:shake: nie mogę tego przeboleć,że tak się ułożyło...wiesz o co chodzi. Być może przyjeżdżałabyś do swojego Bolero na Mauzry :-(:-(:-(. Pisz co dalej, bo i tak nie będę spała jak zobaczyłam to Twoje Cudo :roll:... [B]Borsaf[/B] :placz::placz::placz: - nakład książki wyczerpany. Muszą czekać na dodruk i może nawet dopiero za dwa tygodnie ją otrzymam. Jest bardzo chodliwa (i modna ?) Trudno ... poczekam. Ale póki co, od poniedziałku waga spadła prawie o 3 kg :multi:. Czuję się fajnie :loveu:. Wytrzymam, nie jest łatwo, ale jest o co powalczyć :mad:. Dolka po kuracji ma się świetnie. Ma "spida" jak nigdy dotąd, jakiś nowa energia kosmiczna w nią wstąpiła :evil_lol::evil_lol::evil_lol:...
coztego Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 [B]zach[/B], myślami będę jutro z Tobą i Ludwisiem, bo mnie też czeka jutro wyzwanie u weta: ściąganie szwów Maliźnie :diabloti: [B]Terriermania[/B], ja będę w Katowicach :multi: Na pewno też [B]bos[/B] i [B]Nitencja[/B], może [B]Carragan[/B] nas zaszczyci :cool3:
gonpak Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 podejrzewam że [B]gonpak [/B]-- zauważyła najszybciej bo ma jeszcze nowe, bystre-- oczy nie zmęczone[I] tysiącami;) albo dziesiatkami tysiecy[/I] postów na dogo, my to już starzy wyzeracze - tam jednym okiem tu jednym okiem i swoje rzeczy robimy trzecim okiem:razz: ;) a to się akurat zgadza:p [B]gonpak[/B] - Witaj w klubie:cool3: :cool3: :multi: No i napisz trochę bardziej szczegółowo jaka część Polski:p może koło mnie:cool3:[/quote] Dzięki za cieple przyjecie, mieszkam na styku trzech granic, kto zgadnie jakie miasto (dodam że nieduże):lol:
gonpak Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 [quote name='Anisha']Nic z tego, [B]INUŚ :shake: - [/B]zajrzałam w inne posty [B]gonpak [/B](takie małe śledztwo i mam nadzieję, [B]gonpak[/B], że mi je wybaczysz ;) ) i już wiem, że mowa o okolicach Lublina, czyli spory kawałek od Ciebie. :shake: [B]Rita[/B], towarzyszko do kawy z fusami, gratulacje z okazji 1000 posta! :multi: Robi się z Ciebie stara dogomaniaczka, co? :cool3: [SIZE=1]Zupełnie nie wiem jak to się porobiło, ale Szagowy problem kupny zasiedział się na dobre na braciach mniejszych...[/SIZE] :hmmmm: [SIZE=1]Coś mi się topiki pomieszały[/SIZE]... :oops:[/quote] śledztwo wybaczam jak baba jesteś to zrozumiałe że i ciekawska;)
gonpak Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 [quote name='niedzwiedzica'][B]Gonpak[/B], witaj na dogo :loveu: wstaw więcej fotek swojej maludy, bardzo jestem jej ciekawa, bo tak się zastanawiam od jakiegos czasu, czy mojej Heśki własnie jej ojcem nie pokryć :roll: czasu do namysłu juz mam coraz mniej, bo cieczka za parę tygodni, może już za 2-3 :crazyeye: Flaire-fajna ta latająca po kładce Lotka :loveu::loveu: Rita-w tym tempie to za 2 lata bedziesz miała przy nicku nie łapki a płomyki :multi:[/quote] w jest tatuś i mamusia mojej córci [URL]http://www.airedogs.org/puppies.html[/URL]
zachraniarka Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 [quote name='coztego'][B]zach[/B], myślami będę jutro z Tobą i Ludwisiem, bo mnie też czeka jutro wyzwanie u weta: ściąganie szwów Maliźnie :diabloti: [/QUOTE] A ja myślami z Tobą i Malizną.. jak to wszystko w rodzinie zostaje, tu się ściągnie szwy, tam założy :lol:
gonpak Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 [quote name='Anisha']Czy to nie przypadkiem ten, którego oglądałyśmy na fotach z poznańskiej wystawy? Pamiętasz może czy to ten, który mi się tak podobał?[/quote] nie potrafię jeszcze fotek wklejac ale pracuje nad tym wieczorami:placz:
Nitencja Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Gonpak - profesor Zadziorny jest expertem ale musisz zdjecia umiescic gdzies w necie ... polecam [URL="http://www.fotosik.pl"]www.fotosik.pl[/URL]
rita60 Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 [B]coztego ,zach [/B]bede trzymała za wasze czworołapki kciuki,powodzenia......
gonpak Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 [quote name='Terriermania']Poradziłam sobie :cool3: To zdjęcie suczki z tej samej hodowli - Anno Domeni Nadia [URL]http://www.airedogs.org/gallery/thumbnails.php?album=6&page=2[/URL] (pierwsza od lewej na górze) stwierdzam, że ciekawy sposób zrobienia brody :diabloti: chciałam wkleic zdjecie, ale wychodziło mi ciągle mikroskopinie malutkie[/quote] jaka nadja? jak na mój gust to są same zdjęcia mojego tatusia ksywka Deni
rita60 Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 [quote name='gonpak']nie potrafię jeszcze fotek wklejac ale pracuje nad tym wieczorami:placz:[/quote] [B]gonpak [/B]bez histerii :lol:prosze ja mam za soba 1000 postow,a wklejanie fotek na poziomie przedszkolaka:oops:głowa do gory.
gonpak Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 [quote name='Nitencja']Gonpak - profesor Zadziorny jest expertem ale musisz zdjecia umiescic gdzies w necie ... polecam [URL="http://www.fotosik.pl"]www.fotosik.pl[/URL][/quote] dzieki za podpowiedz już tam lecę;)
borsaf Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Uff, po wieczornym spacerku. Kita przewietrzona, najedzona, spi. Pancia kupiła sobie Pepsi i slone paluszki tudzież jakieś chipsy i spkojnie mogę po necie poserfować. Czestujcie sie, bez krępacji... [B]Gonpak[/B], to miasto to Zwardoń? Tam kiedys były trzy granice....ale teraz sie tych państw namnozylo to może i inne miasta są takie. [B]Anisha[/B], jak kupne sprawy? [B]Kardusia[/B], akurat dzisiaj pozyczyłam książeczkę koleżance ale pewnie jutro, pojutrze ja dostanę to Ci prześlę skany.
rita60 Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 [B]borsaf [/B]czy czipsy sa paprykowe ? Jesli tak chetnie sie poczestuje:lol:do tego pepsi,słone paluszki,jakie to niezdrowe:razz:ale jakie dobre.
borsaf Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 [B]Ritus[/B], tak, paprykowe:lol: wszystko bardzo niezdrowe ale tak mnie cos naszlo i sobie kupiłam....rzadko tak robie alenieraz mam ochotę i już. Aaaaa. dla [B]Kardusi [/B]mam świeże jabłuszko:lol:
Recommended Posts