mamanabank Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Andzike nie myśl sobie, że nabijamy się z Twojego dobrego serca :-D Co to, to nie! Kochaj sobie tę sierotę ile chcesz :-) i wychowuj ją mądrze... dla przyszłego domku :-) Quote
eve-w Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 A tamte poprzednie fotki to były robione telefonem z aparatem 1,3 MP ? :D To teraz już prosimy o foty z tego aparatu, co Nelka i Czaputek zawsze mają robione, wiesz? takie ładne, wyraźne w pięknych plenerach, ładne portretówki i takie tam :) o takie jak np. tu znalazłam jakąś, tylko nie wiem czemu nie na wątku Sziszy tylko zupełnie gdzieś indziej :D:D Patrzcie, jaka Szisza jest nieadopcyjna ;) Quote
E-S Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 No, paszczur straszny, nikt takiej nie zechce :D To Andzike upycha jej zdjęcia po innych wątkach, tak ? Quote
Wisełka Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 O jakie ładne to jasne stworzonko, chce je :p o i ile browców wypiły :evil_lol: Quote
eve-w Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 E-S napisał(a):No, paszczur straszny, nikt takiej nie zechce :D To Andzike upycha jej zdjęcia po innych wątkach, tak ? Ha! własnie nie Andzike i nie po innych wątkach! Wręcz kto inny i po innych stronach! Nie po tych, gdzie Szisza jest oficjalnie w DT i do adopcji :D Quote
eve-w Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Wisełka napisał(a):O jakie ładne to jasne stworzonko, chce je :p o i ile browców wypiły :evil_lol: Jako,że ma tyle wad, dodajemy kolejną: PIJE niespożyte ilości browarów! Po mamusi! :D Quote
E-S Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 eve-w napisał(a):Ha! własnie nie Andzike i nie po innych wątkach! Wręcz kto inny i po innych stronach! Nie po tych, gdzie Szisza jest oficjalnie w DT i do adopcji :D Właśnie, a ona jest do adopcji ? Quote
Andzike Posted September 29, 2010 Author Posted September 29, 2010 eve-w napisał(a):Ha! własnie nie Andzike i nie po innych wątkach! Wręcz kto inny i po innych stronach! Nie po tych, gdzie Szisza jest oficjalnie w DT i do adopcji :D Właśnie z tego wyjazdu są zdjęcia, których nie mogłam wczoraj wrzucić ;) I nie ja je robiłam (to nie mój aparat) tylko właścicielka Czapiego ;) Boshe, co za inwigilacja... A jasniutkie cudeńko już dawno wyadoptowane ;) Quote
Wisełka Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Boszzz, no to jasne to CUD a nie pies :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
jambi Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 [quote name='Andzike']No wciskam ją komu się da i nikt jej qrde nie chce. Rzyga w samochodzie, sika w domu, szczeka na działce jak wiejski burek. Rzuca się na jedzenie jakby była głodzona całe życie, męczy inne psy nieustannie zachęcając je do zabawy... Gdzie ja znajde takiemu potworowi dom? ;) Kocham ją bardzo... no jak ją tak "wciskasz" przy takiej reklamie to może się dłuuugo zasiedzieć ;) a wogóle tak czytam i czytam i w sumie to mi wychodzi, że ona taka mocno nieadopcyjna jest.... a zdjęć jak nie było tak nie ma... nie będzie? Quote
leni356 Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Marta, on długo siedział w schronie, aż trudno uwierzyć :shake: Tak samo jak Dafne, która jest z tego samego schronu. Andzike, może pooglądaj Sziszo-podobne które czekają za kratami. Może klonik Dafne byłby dobrym lekarstwem Quote
Andzike Posted September 29, 2010 Author Posted September 29, 2010 [quote name='Wisełka']Jaki długo siedział?? Ten beżowy? Tak, ten beżowy. Czapi jest najlepszym kumplem Neli - często pojawia się u niej na wątku - tu masz link ze zdjęciami do wypadu nad morze. http://www.dogomania.pl/threads/173100-NELA-w-cudownym-domu!!!?p=14832380&viewfull=1#post14832380 Quote
Wisełka Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Andzike napisał(a):Tak, ten beżowy. Nie wierzę :diabloti: Gdybym miała jednego psa i tego zobaczyła to bez wahania bym go wzięła - byłby w ogóle tym wymarzonym - taki szorściak - mój 100% typ psa!! Kocham takie - a ten jest no kurde ładniejszy nawet od moich wariatów :p Ma swój wątek?????? :loveu: Quote
Andzike Posted September 29, 2010 Author Posted September 29, 2010 Wisełka napisał(a):Nie wierzę :diabloti: Gdybym miała jednego psa i tego zobaczyła to bez wahania bym go wzięła - byłby w ogóle tym wymarzonym - taki szorściak - mój 100% typ psa!! Kocham takie - a ten jest no kurde ładniejszy nawet od moich wariatów :p Ma swój wątek?????? :loveu: Zedytowałam post - zobacz wyżej :) Quote
mamanabank Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 [quote name='Andzike']Tak, ten beżowy. Czapi jest najlepszym kumplem Neli - często pojawia się u niej na wątku - tu masz link ze zdjęciami do wypadu nad morze. http://www.dogomania.pl/threads/173100-NELA-w-cudownym-domu!!!?p=14832380&viewfull=1#post14832380 Daj jeszcze link do zabaw z Goldenem, ha ha ha :-D Quote
Andzike Posted September 29, 2010 Author Posted September 29, 2010 mamanabank napisał(a):Daj jeszcze link do zabaw z Goldenem, ha ha ha :-D Generalnie jest sporo zdjęć z wypraw z Czapim - Pieniny, Białowieża, morze, działki i działeczki... ;) Quote
mamanabank Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 eve-w napisał(a):i jajka wciaż ma :mad: :mad: :mad: :mad: Quote
eve-w Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Andzike napisał(a):Generalnie jest sporo zdjęć z wypraw z Czapim - Pieniny, Białowieża, morze, działki i działeczki... ;) i wszystkie te psy, jako, że już w DS mają przepiękne zdjęcia. A Szisza? komórką z najsłabszym aparatem ma robione bo na siłę z niej nieadopcyjną pańcia robi ! Quote
leni356 Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 eve-w napisał(a):i wszystkie te psy, jako, że już w DS mają przepiękne zdjęcia. A Szisza? komórką z najsłabszym aparatem ma robione bo na siłę z niej nieadopcyjną pańcia robi ! A ogłoszenia ma? Quote
eve-w Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 leni356 napisał(a):A ogłoszenia ma? a tekst ma? a zdjęcia do ogłoszeń ma? :) Quote
Andzike Posted September 29, 2010 Author Posted September 29, 2010 No dajcie spokój... Będzie wszystko wieczorem. Quote
leni356 Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 eve-w napisał(a):a tekst ma? a zdjęcia do ogłoszeń ma? :) zdjęcia są na pierwszej Quote
Recommended Posts