Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 281
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A tamte poprzednie fotki to były robione telefonem z aparatem 1,3 MP ? :D To teraz już prosimy o foty z tego aparatu, co Nelka i Czaputek zawsze mają robione, wiesz? takie ładne, wyraźne w pięknych plenerach, ładne portretówki i takie tam :) o takie jak np. tu znalazłam jakąś, tylko nie wiem czemu nie na wątku Sziszy tylko zupełnie gdzieś indziej :D:D

Patrzcie, jaka Szisza jest nieadopcyjna ;)

Posted

E-S napisał(a):
No, paszczur straszny, nikt takiej nie zechce :D
To Andzike upycha jej zdjęcia po innych wątkach, tak ?

Ha! własnie nie Andzike i nie po innych wątkach! Wręcz kto inny i po innych stronach! Nie po tych, gdzie Szisza jest oficjalnie w DT i do adopcji :D

Posted

Wisełka napisał(a):
O jakie ładne to jasne stworzonko, chce je :p o i ile browców wypiły :evil_lol:

Jako,że ma tyle wad, dodajemy kolejną: PIJE niespożyte ilości browarów! Po mamusi! :D

Posted

eve-w napisał(a):
Ha! własnie nie Andzike i nie po innych wątkach! Wręcz kto inny i po innych stronach! Nie po tych, gdzie Szisza jest oficjalnie w DT i do adopcji :D

Właśnie, a ona jest do adopcji ?

Posted

eve-w napisał(a):

Właśnie z tego wyjazdu są zdjęcia, których nie mogłam wczoraj wrzucić ;) I nie ja je robiłam (to nie mój aparat) tylko właścicielka Czapiego ;)
Boshe, co za inwigilacja...

A jasniutkie cudeńko już dawno wyadoptowane ;)

Posted

[quote name='Andzike']No wciskam ją komu się da i nikt jej qrde nie chce. Rzyga w samochodzie, sika w domu, szczeka na działce jak wiejski burek. Rzuca się na jedzenie jakby była głodzona całe życie, męczy inne psy nieustannie zachęcając je do zabawy... Gdzie ja znajde takiemu potworowi dom? ;)

Kocham ją bardzo...

no jak ją tak "wciskasz" przy takiej reklamie to może się dłuuugo zasiedzieć ;)

a wogóle tak czytam i czytam i w sumie to mi wychodzi, że ona taka mocno nieadopcyjna jest.... a zdjęć jak nie było tak nie ma... nie będzie?

Posted

Marta, on długo siedział w schronie, aż trudno uwierzyć :shake: Tak samo jak Dafne, która jest z tego samego schronu.
Andzike, może pooglądaj Sziszo-podobne które czekają za kratami. Może klonik Dafne byłby dobrym lekarstwem

Posted

Andzike napisał(a):
Tak, ten beżowy.

Nie wierzę :diabloti: Gdybym miała jednego psa i tego zobaczyła to bez wahania bym go wzięła - byłby w ogóle tym wymarzonym - taki szorściak - mój 100% typ psa!! Kocham takie - a ten jest no kurde ładniejszy nawet od moich wariatów :p

Ma swój wątek?????? :loveu:

Posted

Wisełka napisał(a):
Nie wierzę :diabloti: Gdybym miała jednego psa i tego zobaczyła to bez wahania bym go wzięła - byłby w ogóle tym wymarzonym - taki szorściak - mój 100% typ psa!! Kocham takie - a ten jest no kurde ładniejszy nawet od moich wariatów :p

Ma swój wątek?????? :loveu:

Zedytowałam post - zobacz wyżej :)

Posted

mamanabank napisał(a):
Daj jeszcze link do zabaw z Goldenem, ha ha ha :-D

Generalnie jest sporo zdjęć z wypraw z Czapim - Pieniny, Białowieża, morze, działki i działeczki... ;)

Posted

Andzike napisał(a):
Generalnie jest sporo zdjęć z wypraw z Czapim - Pieniny, Białowieża, morze, działki i działeczki... ;)

i wszystkie te psy, jako, że już w DS mają przepiękne zdjęcia. A Szisza? komórką z najsłabszym aparatem ma robione bo na siłę z niej nieadopcyjną pańcia robi !

Posted

eve-w napisał(a):
i wszystkie te psy, jako, że już w DS mają przepiękne zdjęcia. A Szisza? komórką z najsłabszym aparatem ma robione bo na siłę z niej nieadopcyjną pańcia robi !

A ogłoszenia ma?