Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Andzike napisał(a):
Dzięki Sziszy, wszechobecnej Madallenie, Adze35 i Kasi Julka jest właśnie w drodze do DS :)
Państwo byli u mnie, poznali Julkę i zakochali się od pierwszego wejrzenia, chociaż Julka niespecjalnie to ułatwiała :)
Hmm.... Julkę tymczasowalam całą godzinę - zdecydowanie lepiej tak niż przyzwyczaić się tak jak do Sziszy po dwóch tygodniach ;)

nie no .... ja rozumiem tydzień tymczasu .. ale godzine ? tego już chyba nikt nie pobije :P
to już LIJO vel Fado byl u mnie dluzej :P

• Replies 281
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Malwi napisał(a):
nie no .... ja rozumiem tydzień tymczasu .. ale godzine ? tego już chyba nikt nie pobije :P

Wiesz, to byla zorganizowana dograna akcja, więc w sumie moje mieszkanie było tylko punktem przerzutowym :P najważniejsze, że między Julką a Pańciostwem zaiskrzyło :)
A Pańciostwo z Cmentarza... :D

Posted

u mnie Lijo czekał na Przyjazd Pańciostwa ze szczecina ... jakieś 4 godziny o ile dobrze liczę :P

a jak tam jej szwy ? bo slyszalam ze małpa narozrabiała :mad:

Posted

Malwi napisał(a):
u mnie Lijo czekał na Przyjazd Pańciostwa ze szczecina ... jakieś 4 godziny o ile dobrze liczę :P

a jak tam jej szwy ? bo slyszalam ze małpa narozrabiała :mad:

Mając takie wzorce mam do czego dążyć :)

Narozrabiała skubana, trochę jej się to sączyło, Pańciostwo jutro udadzą się do weta celem obejrzenia czy aby wszystko ok z ich pieszczotką ;)
I jeszcze Gaja dziś poszla do domku, przy moim małym udziale :D :D :D Dobry dzień dla piesków :)

Posted

Malwi napisał(a):
n to bierz na DT :P za jednym zamachem pojdą trzy ;p;p

leni356 napisał(a):
Jajka masz jako bonus :D

Ale dowcipnisie... ;) wziełabym, ale coś mam dostać w niedzielę z Bialej Podlaskiej ... On pójdzie prosto z ogłoszeń... ktoś chętny do zrobienia? Napisałam już do Akrum :)

Posted

hehe, się udało tej suni z Klembowa :)
To jak laleczka z Białej Podlaskiej pójdzie do szybkiej adopcji (skoro tak krótko tymczasowicze u Ciebie siedzą :P), to może kolejną wieźmiesz do siebie Franie, która jeszcze do wczoraj była uważana za Frania z jajkami ;), ona taka malutka jest, już trochę w przytulisku w Dopiewie siedzi...

Posted

Akrum napisał(a):
hehe, się udało tej suni z Klembowa :)
To jak laleczka z Białej Podlaskiej pójdzie do szybkiej adopcji (skoro tak krótko tymczasowicze u Ciebie siedzą :P), to może kolejną wieźmiesz do siebie Franie, która jeszcze do wczoraj była uważana za Frania z jajkami ;), ona taka malutka jest, już trochę w przytulisku w Dopiewie siedzi...

Akrum, czytasz mi w myślach :D o Frani też myślałam ;)

Posted

Hehehe Ja chyba pobiję, wyadoptowałam Sisi z Tomaszowa, jak była w drodze do mnie. Mieszka sobie nieopodal, w Ursusie :)

Malwi napisał(a):

Posted

mshume napisał(a):
Hehehe Ja chyba pobiję, wyadoptowałam Sisi z Tomaszowa, jak była w drodze do mnie. Mieszka sobie nieopodal, w Ursusie :)

Cooo ??? Do Pana z cmentarza???

Posted

Wiem, ze watek radosny jest, ale chcialam Wam pokazac od czego uratowalyscie kudlatego potwora. "Rewelacje" z wczorajszej - niezapowiedzianej - kontroli wielu osob, bioracych udzial we wczorajszej konferencji na temat tego przybytku.

Uwaga drastyczne:

http://img94.imageshack.us/img94/6840/1003345h.jpg

A to link do wątku o tym schronie , możecie poczytać o dzisiejszej akcji:

http://www.dogomania.pl/threads/31124-Schron-KIELCE-mini-goldenka-GAFA-odesz%C5%82a-za-TM-*-*-*-czy-inne-te%C5%BC-odejd%C4%85/page150

Tym bardziej dziekujemy Wam za uratowanie psiakow, a wlasciwie to juz stada calego :)

Posted

Iga coś nie ma szczęścia do fajnego domku przez tą złamaną łapkę ludzie się wycofują :( A taka fajna z niej sunia, śliczna i słodziutka. Chociaż z innymi psami się dogaduje dobrze to czasami jest zazdrosna i szczypie je po tyłku.. chyba najlepiej by było gdyby znalazła domek jako jedynaczka-księżniczka

Posted

witam wszystkich i bardzo , bardzo dziękuję za pomoc i zaangażowanie się andzike i madalleny w adopcje julki .Nie było łatwo i nie obyło sie bez niespodzianek ale na szczęście my z sunią dotrałyśmy , zaiskrzyło i julka est w ds.:-)
tutaj jula jeszcze u fryzjera ;-)

a tu już w dt ( nie całą godzinke )

Posted

Przyszłam sobie "po śladzie" od Andzike i jestem zachwycona!!!:) Sziszą i Julką oczywiście ;),ale też i tym,że tak EFEKTYWNIE ;) i z wielką miłością działacie,a psiaki tak szybko idą do domków stałych!
Poza tym jestem przeszczęśliwa,że Andzike jakimś cudem dostrzegła bialski schron i chce nam pomóc!
Zaraz zabieram się za wklejanie na naszym wątku fotek psiaków z B.P. TAKIEJ WSPANIAŁEJ WSPÓŁPRACY NIE MOŻNA ZAPRZEPAŚCIĆ!:)

Posted

[quote name='jostel5']Przyszłam sobie "po śladzie" od Andzike i jestem zachwycona!!!:) Sziszą i Julką oczywiście ;),ale też i tym,że tak EFEKTYWNIE ;) i z wielką miłością działacie,a psiaki tak szybko idą do domków stałych!
Poza tym jestem przeszczęśliwa,że Andzike jakimś cudem dostrzegła bialski schron i chce nam pomóc!
Zaraz zabieram się za wklejanie na naszym wątku fotek psiaków z B.P. TAKIEJ WSPANIAŁEJ WSPÓŁPRACY NIE MOŻNA ZAPRZEPAŚCIĆ!:)[/QUOTE]

To nie ja wypatrzyłam, tylko E-S, która też uwielbia szorściaki i podesłała mi wątek Sary ;) a ze banitka Madallena i tak będzie w weekend w schronie, więc transport aż się prosi, żeby nim coś przewieźć do Warszawy... ;)
Mam nadzieję, że szybko uda nam się znaleźć domek dla kolejnego pieska :)