evel Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 [quote name='E-S']Edit: dotychcza sterylizowałam u dr Karpińskiego zlikwidował gabinet na Leonarda :( albo w Azorku u dr Zięby -- zmienili godz pracy :( do 15 ...[/QUOTE] Dr Zięba ponoć już nie pracuje w Azorku... A szkoda. Quote
E-S Posted October 13, 2010 Author Posted October 13, 2010 [quote name='evl']Dr Zięba ponoć już nie pracuje w Azorku... A szkoda. On też się z LSM-ów wyniósł ??? No to z chirurgią chyba już tylko Głęboka została ... [quote name='Andzike']A może się zwalę na banicką łąkę z Nelką i z Szoko KONIECZNIE !!! Proponuję ten wieczorny wypad o 20 gdyż albowiem testuje się naleweczki w związku z czym psy ganiają długo i upojnie :D - w odwodzie musi być trzeźwy kierowca ;) Quote
Andzike Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 [quote name='E-S'] KONIECZNIE !!! Proponuję ten wieczorny wypad o 20 gdyż albowiem testuje się naleweczki w związku z czym psy ganiają długo i upojnie :D - w odwodzie musi być trzeźwy kierowca ;)[/QUOTE] No z łaki do łózka to nawet na czworaka szybko dojdziesz ... ;) Na razie to jestem uziemiona bez samochodu (opelek nie przeszedł przeglądu:cool3: i fakt, że był zas***ny i zarzygany przez psy podobno nie miał z tym wspólnego... więc czekam na zwrot od mechanika...:angryy:) Quote
IVV Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 evl napisał(a):Dr Zięba ponoć już nie pracuje w Azorku... A szkoda. to gdzie teraz mozna zabrac sunie na sterylke w Lublinie ? Quote
E-S Posted October 15, 2010 Author Posted October 15, 2010 IVV napisał(a):to gdzie teraz mozna zabrac sunie na sterylke w Lublinie ? MaDi napisała, że alternatywa jest taka: MaDi napisał(a):Każda narkoza to duże ryzyko, tym bardziej przy jakimś stanie zapalnym... Może wet Nowak w Głusku, sterylizował miejskie koty, wiec ma duuużo praktyki, kastrowałm u niego psa teściów, kiedyś sterylizowaliśmy sunie do adopcji i było bardzo ładnie zrobione. Ostatnio sterylizowałam na Głębokiej sunie husky u doktora Dąbrowskiego jest specjalista rozrodu zwierząt, bardzo ładna rana i tylko 3 szwy. Quote
rita60 Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 E-S mam wazna sprawe,a nie moge wyslac PW do ciebie:roll: Quote
matrioszka2 Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Będzie dobrze. Z Misią też było tyle zmartwienia, biadolenia i jakoś funia zapanowała nad sytuacją.I jeszcze rudą do własnego domu wysłała. Quote
matrioszka2 Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Muszka, ty przestań się tak ze sobą certolić . :mad:Pokazuj się.Niech cię jakiś DS zabierze. Hipochondryczko ... histeryczko ty ... owłosiona ... w mordę ... kurcze ...:evil_lol: Quote
funia Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 Słodziak dobrze ,wariuje jak by mu nic nie było .Napisze wieczorem wiecej Quote
jostel5 Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 E-S,zobacz,co znalazłam...:( Piszę do Ciebie,no bo do kogo mam napisać...A to kudłate jest śliczne (chyba....bo prawie nie widać :() http://www.dogomania.pl/threads/194691-Bajka-czy-zn%C3%B3w-zaufa-cz%C5%82owiekowi Quote
Marinka Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 Dziewczyny, co sądzicie o Chiron - WET w Lublinie? Czy oddałybyście tam psa na kastrację? Quote
MaDi Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 Marinkaa napisał(a):Dziewczyny, co sądzicie o Chiron - WET w Lublinie? Czy oddałybyście tam psa na kastrację? Znam różne opinie, niby prosty zabieg, ale warto zbadać wcześniej serce i krew psa. Quote
E-S Posted October 17, 2010 Author Posted October 17, 2010 Marinkaa napisał(a):Dziewczyny, co sądzicie o Chiron - WET w Lublinie? Czy oddałybyście tam psa na kastrację? Ja oddaję psy na kastrację tylko do dr Kulika, wiozę do Zamościa. Trudno, że daleko - ale pies nie cierpi, zabieg 5 minut, po wybudzeniu psiak jak gdyby nigdy nic. Kastracja tzw. bezszwowa. Quote
rita60 Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 E-S dlaczego nie można do ciebie wysłać PW ? Quote
Marinka Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 E-S napisał(a):Ja oddaję psy na kastrację tylko do dr Kulika, wiozę do Zamościa. Trudno, że daleko - ale pies nie cierpi, zabieg 5 minut, po wybudzeniu psiak jak gdyby nigdy nic. Kastracja tzw. bezszwowa. Ja mam nóż na gardle. Wyrzucają psiaka z domu w Chełmie. Musi przejść sterylkę i jechać na DT pod Wawę. Quote
E-S Posted October 17, 2010 Author Posted October 17, 2010 [quote name='rita60']E-S dlaczego nie można do ciebie wysłać PW ? Rita, właź na mój profil i dodaj mnie do swoich znajomych, to powinno chodzić PW, a jeśli dalej nie to napisz mi na [email protected] Quote
E-S Posted October 17, 2010 Author Posted October 17, 2010 rita60 napisał(a):Ok,wysłałam maila. Dzięki kochana za dobre wieści :D Odpisałam :D nic na wątku K. nie będę pisać - sorki kudłaczki, ale musimy się tu z Ritą i pewnym pieskiem K. ukryć :D Quote
E-S Posted October 17, 2010 Author Posted October 17, 2010 Marinkaa napisał(a):Ja mam nóż na gardle. Wyrzucają psiaka z domu w Chełmie. Musi przejść sterylkę i jechać na DT pod Wawę. Marinkaa - z Chełma do Zamości masz może 40 km, może 36 lub coś koło tego. Quote
MaDi Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 E-S wysłałam Ci właśnie PW z numerem doktora, doszło? Quote
E-S Posted October 17, 2010 Author Posted October 17, 2010 MaDi napisał(a):E-S wysłałam Ci właśnie PW z numerem doktora, doszło? Doszło, już odpisałam z wyznaniami miłości :Rose: lecę z psami Quote
Recommended Posts