Jump to content
Dogomania

Schroniskowe kudłaczki, przytulanki Muszka i Efi - obydwie już w DS ! :D

Recommended Posts

Posted

MaDi napisał(a):
Ta która dzwoniła do mnie jest z Lublina chyba osiedle Czuby, nie pamiętam nazwiska, a nie miałam na czym zapisać danych:oops:
Wiem tylko,że chcą psiaka nauczonego zostawania w domu i musi być łagodny ze względu na dzieci. Dom tak jak pisałam gdzieś wcześniej jest do sprawdzenia.

To pewnie ci sami, korespondujemy mailowo, będę wysyłać zdjęcia od As-co wczorajsze :)

• Replies 392
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Muszka ma opłacony hotelik do 1 grudnia .
Dodatkowo dojdzie koszt ubranka 21 zł i antybiotyku 12,60 zł .Razem do zapłaty 333,60 zł.
A u Muszki wszystko oki .Biega wolno i jest tak szczesliwa ,ze trudno ja z powrotem zaprosic na miejsce . Sunia bez wad.No moze ma jedną ...Co pod pyszczkiem to trzeba zniszczyc i rozszarpac na drobne strzepy ....Oststnio kurtyny załozylismy w budach pieskom to Musia wydarła w drzazgi jedną .....Udawała ,ze to nie ona zrobiła

Posted

Cooo ????
Ej, a taki sznurek dla psów do zabawy masz ? jakiś przywiozłam, ale chyba Bugi go zaraz zabił. Taki chyba różowo- biały. Czyli, że się bawi ! Wreszcie !
Zdrapka też tylko materiałami się bawi - dlatego ma sznurek i pluszową wiewiórkę, żeby się kocy np nie czepiała.
W środę jestem umówiona na wizytę przedadopcyjną w sprawie Muszki.
Proszę trzymać kciuki ! :D

Posted

E-S napisał(a):
Cooo ????
Ej, a taki sznurek dla psów do zabawy masz ? jakiś przywiozłam, ale chyba Bugi go zaraz zabił. Taki chyba różowo- biały. Czyli, że się bawi ! Wreszcie !
Zdrapka też tylko materiałami się bawi - dlatego ma sznurek i pluszową wiewiórkę, żeby się kocy np nie czepiała.

ooooo !!!! bardzo, bardzo mocno trzymam kciuki!!!!

Posted

E-S napisał(a):
Cooo ????

Czyżby dom z dziećmi?:cool3:

Posted

Trzymajcie, muszę zadzwonić do Funky, nie wiem, czy już dojechała do Polski i czy nie odsypia i w zależności od niej i jej planów oraz tego, gdzie dotarła - będe się umawiać.

Posted

Umówiłam się na sobotę, przez moją chorobę, bo wymiotuję z kaszlu i naprawdę nie wypada iść w takim stanie nigdzie i jeszcze pozarażać. Funky będzie u mnie jutro z rodziną, wie, że jestem chora, ale ryzykuje i przyjeżdża.

Posted

No parch jakiś makabryczny atakuje ... nieprzytomna jestem, jak kaszlę to tak mnie boli, jakby mi ktoś kawały mięsa z płuc wyrywał ... i ciągle mnie ściska tak jak w imadle klatkę piersiową i plecy i nie mogę normalnie oddychać, horror ...

Posted

E-S napisał(a):
No parch jakiś makabryczny atakuje ... nieprzytomna jestem, jak kaszlę to tak mnie boli, jakby mi ktoś kawały mięsa z płuc wyrywał ... i ciągle mnie ściska tak jak w imadle klatkę piersiową i plecy i nie mogę normalnie oddychać, horror ...

Nie strasz u nas jeszcze nie jest tak strasznie i mam nadzieję,że się nie rozwinie.

Posted

Jutro będę na wizycie przedadopcyjnej.
Natomiast w następnym tygodniu nie ma mnie w Polsce, ale mam nadzieję, że da się kwestię dostarczenia tu Muszki rozpracować szybko i bezboleśnie mimo mojej nieobecności.

Posted

Wróciłam z wizyty u Państwa, cóż mogę powiedzieć ?
Idealni ludzie dla idealnego psa :D
Bardzo, bardzo mi miło było poznać, szczególnie Nikol i Adriana - jesteście wspaniali :iloveyou:

Trzeba teraz zorganizować przyjazd Muszki do Lublina, jak najprędzej ! :D Stęskniony domek, piękne psie łóżeczko w salonie czekają !

Nie mogę dodzwonić się do nikogo - przerywa mi wszystkie inicjowane połaczenia z ery (chyba obciążenia sieci). Spróbuję jutro poustalać kiedy kto gdzie jedzie :D

Posted

:sweetCyb::cunao: Muszka idzie do domu!:sweetCyb::cunao: Bardzo się cieszę!

Chciałabym,żeby moja Sara wzięła z niej przykład! I też sobie poszła...:):painting:

Posted

as_ko napisał(a):
Nawet nie wiecie jak się cieszę, że ta mała wariatka znalazła swój wymarzony dom i to tak blisko :loveu: :multi: :loveu:

Tak blisko, czyli który to dom? Może ten ode mnie?:cool3:

Posted

MaDi napisał(a):
Tak blisko, czyli który to dom? Może ten ode mnie?:cool3:

Czechów, rzut beretem od Stefczyka, bo po 2 stronie ronda :D

Zdaje się, że tak, że to domek od MaDi :Rose:, choć Państwo widzieli także Muszkę na allegro i podałam tez link do tego wątku.

Posted

Domek od moich szczeniaków, które zanim państwo się zdecydowali znalazły domy,no i przemówiły plusy dorosłego wychowanego w pewnym stopniu psa:multi: