E-S Posted November 1, 2010 Author Posted November 1, 2010 MaDi napisał(a):Ta która dzwoniła do mnie jest z Lublina chyba osiedle Czuby, nie pamiętam nazwiska, a nie miałam na czym zapisać danych:oops: Wiem tylko,że chcą psiaka nauczonego zostawania w domu i musi być łagodny ze względu na dzieci. Dom tak jak pisałam gdzieś wcześniej jest do sprawdzenia. To pewnie ci sami, korespondujemy mailowo, będę wysyłać zdjęcia od As-co wczorajsze :) Quote
E-S Posted November 1, 2010 Author Posted November 1, 2010 Cytuję sama siebie bo już mi się nie chce tworzyć: [quote name='E-S']Zapraszamy na nowy bazarek z fantastycznymi ciuchami dla piesków: http://www.dogomania.pl/threads/195222-NOWE-i-u%C5%BCywane-psie-ciuszki-na-jesienno-zimowe-spacery!-do-5.11!-DOSTAWA-KURTECZEK! dochód idzie na psy nowodworskie pod naszą opieka. Quote
funia Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Muszka ma opłacony hotelik do 1 grudnia . Dodatkowo dojdzie koszt ubranka 21 zł i antybiotyku 12,60 zł .Razem do zapłaty 333,60 zł. A u Muszki wszystko oki .Biega wolno i jest tak szczesliwa ,ze trudno ja z powrotem zaprosic na miejsce . Sunia bez wad.No moze ma jedną ...Co pod pyszczkiem to trzeba zniszczyc i rozszarpac na drobne strzepy ....Oststnio kurtyny załozylismy w budach pieskom to Musia wydarła w drzazgi jedną .....Udawała ,ze to nie ona zrobiła Quote
E-S Posted November 1, 2010 Author Posted November 1, 2010 Cooo ???? Ej, a taki sznurek dla psów do zabawy masz ? jakiś przywiozłam, ale chyba Bugi go zaraz zabił. Taki chyba różowo- biały. Czyli, że się bawi ! Wreszcie ! Zdrapka też tylko materiałami się bawi - dlatego ma sznurek i pluszową wiewiórkę, żeby się kocy np nie czepiała. W środę jestem umówiona na wizytę przedadopcyjną w sprawie Muszki. Proszę trzymać kciuki ! :D Quote
Andzike Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 E-S napisał(a):Cooo ???? Ej, a taki sznurek dla psów do zabawy masz ? jakiś przywiozłam, ale chyba Bugi go zaraz zabił. Taki chyba różowo- biały. Czyli, że się bawi ! Wreszcie ! Zdrapka też tylko materiałami się bawi - dlatego ma sznurek i pluszową wiewiórkę, żeby się kocy np nie czepiała. W środę jestem umówiona na wizytę przedadopcyjną w sprawie Muszki. Proszę trzymać kciuki ! :D ooooo !!!! bardzo, bardzo mocno trzymam kciuki!!!! Quote
IVV Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 oj trzymam mocno !!!! dziewczyny zajrzyjcie prosze ,Sonia nie da rady sama tym maluszkom pomoc :( http://www.dogomania.pl/threads/195475-ZAMOŚĆPolly-i-Rozi-schron-450zl-to-cena-bicia-ich-serc-które-ma-przestać-bić!POMOCY!!/page4 Quote
MaDi Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 E-S napisał(a):Cooo ???? Ej, a taki sznurek dla psów do zabawy masz ? jakiś przywiozłam, ale chyba Bugi go zaraz zabił. Taki chyba różowo- biały. Czyli, że się bawi ! Wreszcie ! Zdrapka też tylko materiałami się bawi - dlatego ma sznurek i pluszową wiewiórkę, żeby się kocy np nie czepiała. W środę jestem umówiona na wizytę przedadopcyjną w sprawie Muszki. Proszę trzymać kciuki ! :D Czyżby dom z dziećmi?:cool3: Quote
Andzike Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 MaDi napisał(a):Trzymam kciuki. Ja też i czekam wieczorem na wieści :D Quote
E-S Posted November 3, 2010 Author Posted November 3, 2010 Trzymajcie, muszę zadzwonić do Funky, nie wiem, czy już dojechała do Polski i czy nie odsypia i w zależności od niej i jej planów oraz tego, gdzie dotarła - będe się umawiać. Quote
E-S Posted November 3, 2010 Author Posted November 3, 2010 Umówiłam się na sobotę, przez moją chorobę, bo wymiotuję z kaszlu i naprawdę nie wypada iść w takim stanie nigdzie i jeszcze pozarażać. Funky będzie u mnie jutro z rodziną, wie, że jestem chora, ale ryzykuje i przyjeżdża. Quote
MaDi Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Jakieś paskudztwo grasuje w okolicy mój TZ również poległ jak nigdy. Quote
E-S Posted November 3, 2010 Author Posted November 3, 2010 No parch jakiś makabryczny atakuje ... nieprzytomna jestem, jak kaszlę to tak mnie boli, jakby mi ktoś kawały mięsa z płuc wyrywał ... i ciągle mnie ściska tak jak w imadle klatkę piersiową i plecy i nie mogę normalnie oddychać, horror ... Quote
MaDi Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 E-S napisał(a):No parch jakiś makabryczny atakuje ... nieprzytomna jestem, jak kaszlę to tak mnie boli, jakby mi ktoś kawały mięsa z płuc wyrywał ... i ciągle mnie ściska tak jak w imadle klatkę piersiową i plecy i nie mogę normalnie oddychać, horror ... Nie strasz u nas jeszcze nie jest tak strasznie i mam nadzieję,że się nie rozwinie. Quote
E-S Posted November 5, 2010 Author Posted November 5, 2010 Jutro będę na wizycie przedadopcyjnej. Natomiast w następnym tygodniu nie ma mnie w Polsce, ale mam nadzieję, że da się kwestię dostarczenia tu Muszki rozpracować szybko i bezboleśnie mimo mojej nieobecności. Quote
E-S Posted November 6, 2010 Author Posted November 6, 2010 Wróciłam z wizyty u Państwa, cóż mogę powiedzieć ? Idealni ludzie dla idealnego psa :D Bardzo, bardzo mi miło było poznać, szczególnie Nikol i Adriana - jesteście wspaniali :iloveyou: Trzeba teraz zorganizować przyjazd Muszki do Lublina, jak najprędzej ! :D Stęskniony domek, piękne psie łóżeczko w salonie czekają ! Nie mogę dodzwonić się do nikogo - przerywa mi wszystkie inicjowane połaczenia z ery (chyba obciążenia sieci). Spróbuję jutro poustalać kiedy kto gdzie jedzie :D Quote
rita60 Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 No to zbieraj sie malenka:multi::multi::multi: Quote
matrioszka2 Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Też jestem cała happy.Tylko jak ją przytachać ...tju ... Quote
jostel5 Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 :sweetCyb::cunao: Muszka idzie do domu!:sweetCyb::cunao: Bardzo się cieszę! Chciałabym,żeby moja Sara wzięła z niej przykład! I też sobie poszła...:):painting: Quote
Andzike Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Suuuuuper !!!! Bardzo się cieszę, że się Muszeńka doczekala!!! Sara też się musi doczekać!!! Quote
as_ko Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Nawet nie wiecie jak się cieszę, że ta mała wariatka znalazła swój wymarzony dom i to tak blisko :loveu: :multi: :loveu: Quote
MaDi Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 as_ko napisał(a):Nawet nie wiecie jak się cieszę, że ta mała wariatka znalazła swój wymarzony dom i to tak blisko :loveu: :multi: :loveu: Tak blisko, czyli który to dom? Może ten ode mnie?:cool3: Quote
E-S Posted November 7, 2010 Author Posted November 7, 2010 MaDi napisał(a):Tak blisko, czyli który to dom? Może ten ode mnie?:cool3: Czechów, rzut beretem od Stefczyka, bo po 2 stronie ronda :D Zdaje się, że tak, że to domek od MaDi :Rose:, choć Państwo widzieli także Muszkę na allegro i podałam tez link do tego wątku. Quote
MaDi Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Domek od moich szczeniaków, które zanim państwo się zdecydowali znalazły domy,no i przemówiły plusy dorosłego wychowanego w pewnym stopniu psa:multi: Quote
Recommended Posts