Jump to content
Dogomania

Schroniskowe kudłaczki, przytulanki Muszka i Efi - obydwie już w DS ! :D

Recommended Posts

• Replies 392
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

koosiek napisał(a):
E-S, nie mogę wysłać Ci pw, więc napisze tutaj... Zupełnie nie wiem dlaczego, ale na mojego maila przyszedł link aktywacyjny gumtree Muszki :roll:

To moja wina :oops: Wyrzuć i nie zwracaj na niego uwagi, bo wczoraj jak robiłam ogłoszenia Muszce po nocy to mi wyskoczył przez przypadek twój mail, bo kiedyś robiłam waszym psom ogłoszenia i gdzieś się tam zapisał. Już przysypiałam i nie zauważyłam ;)

Posted

Ja napiszę co u Efi, chce ktoś ? Bo może przecież na smalec ją przetopiłam :D Kurka nikt ani razu o nią tu na wątku nie spytał !!!

To tak - w poniedziałek jak będę na sterylce z Tusią ustalę termin sterylizacji Efi u dr Dąbrowskiego.

Efi cały czas merda ogonkiem. Śpi ze swoim panem w łóżku, na spacerkach grzeczna, spuszczona ze smyczy nałączce bardzo się pilnuje, kocha nad życie swojego Pana :)

Przez pierwsze dni tęskniła za Muszką i nie bardzo chciała jeść, ale szybko jej minęło.

Jest szczęśliwa dziewuszka :)

Posted

Ja - tak na początek - chciałam Ci zwrócić uwagę, że "nałączce" napisałaś RAZEM !!!:evil_lol:
Poza tym cieszę się, że masz takie dobre wieści o psiurce.Nie pytałam, bo nie chciałam być nachalna, no a wiem, że jak coś wiesz , to nie wytrzymasz i wychlapiesz.:eviltong:

Posted

Jak tam się Muszka czuje?
Funiu jak masz możliwość to wrzuć jakieś nowe zdjęcia ślicznotki, szczególnie takie w całości, bo ona nie ma takich na allegro za bardzo, a z resztą jest teraz szczuplejsza :)
Muszka pokazuj się, bo twoje koleżanki już w DS...teraz twoja kolej!

Posted

matrioszka2 napisał(a):
Z Muszką wszystko okej.Szaleje i baraszkuje.Tylko domu brak ...

Dobrze,że wróciła do zdrowia. Oby jeszcze znalazł się wspaniały dom.

Posted

Odwiedzam moją niunię kochaną, sunię idealną. :loveu:

Nie wygrałam w totka jeszcze żeby sobie dom z ogrodem kupić i mieć 3 psiaki :( Nie mogę jej zatrzymać :placz:

Posted

Nic z tego domu nie wynika, kończy się chyba albo już skończyło allegro, znów będę wznawiać ... ech. Taka cudowna psineczka a tu ... :(

Posted

E-S napisał(a):
Nic z tego domu nie wynika, kończy się chyba albo już skończyło allegro, znów będę wznawiać ... ech. Taka cudowna psineczka a tu ... :(

Też tego nie rozumiem... :(