Jump to content
Dogomania

Max już nie mieszka na ulicy :) ma nowy dom w Krakowie :) dziękuję!

Recommended Posts

Posted

Kenny, może napisz w tytule, że pilna zbiórka na hotel, inaczej dramat. U Pana Tomka w Lednicy Górnej za Wieliczką są miejsca, mam tam mojego Maksa. Można zawieźć psa a potem uzbierać i zapłacić.

• Replies 155
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tamb napisał(a):
Kenny, może napisz w tytule, że pilna zbiórka na hotel, inaczej dramat. U Pana Tomka w Lednicy Górnej za Wieliczką są miejsca, mam tam mojego Maksa. Można zawieźć psa a potem uzbierać i zapłacić.

A może lepiej coś tańszego poszukać ?

Posted

psiak jest piękny i kandydat do szybkiej adopcji, może jedna z krakowskich dogomaniaczek, rzadko na dogo zaoferuje mu dt , poszukam kontaktu, on się szybko wyadoptuje sprawdzcie w Przebieczanach może mają miejsce, ja sprawdzę w MIELCU może ktoraś z tu obecnych znajdzie miejsca nieco w sercu na krótko?

Posted

tamb napisał(a):
Chyba nie ma nic tańszego no i nie trzeba płacić z góry.

No właśnie hoteliki krak. są drogie, gdzie indziej płatny dt czy hotelik to ok. 250zł za małego pieska, za średniaka to ok. 300-350zł. A to już jest pewna różnica.

Herak, Tereso, dziękuję za przybycie :).

Posted

W takiej sytuacji trzeba działać szybko ,mam nadzieje że szybko zbierze się kwotę na hotelik .gdybym była w polsce był by już u mnie ,ach jak to trudno , boje się tu na dogomanię zaglądać .tyle tu nieszczęść .psiaczku trzymaj się z dala od tych bachorów .

Posted

ok, zmianiam temat.
widzę, że macie kilka pomysłów z hotelami, ale ja kompletnie nie wiem jak się z tymi hotelami kontaktować. jeśli macie możliwość to dowiedzcie się czy są miejsca, a jak wolicie żebym ja to zrobiła to prosze o jakieś namiary to podzwonię. napisałam na jednym wątku hoteliku z Krakowa, że szukamy wolnego miejsca, ale tam cena to 15 zł za dobę no i na dzień wczorajszy, więc sądzę że na dzisiejszy również miejsc nie ma. cudownie by było jakby jakaś cioteczka choć awaryjnie go wzięła na DT to mielibyśmy więcej czasu na myślenie i zbieranie funduszy na hotel a on by tam nie musiał już się z dziećmi użerać.

Posted

Banerek dla cudnego Maxa. Dzięki cioci Dogo07, która zawsze wie gdzie cudny psiak potrzebuje pomocy. Na razie tylko tak mogę pomóc :shake: Poogłaszam gdzie się da...

Posted

Mantis napisał(a):
Banerek dla cudnego Maxa. Dzięki cioci Dogo07, która zawsze wie gdzie cudny psiak potrzebuje pomocy. Na razie tylko tak mogę pomóc :shake: Poogłaszam gdzie się da...

pięknyyy banerek!

Posted

Jestem na zaproszenie. Strasznie mi szkoda psiaka :-( Dzieci potrafią być naprawdę okrutne, aż się zastanawiam jak to w ogóle jest możliwe.
Niestety ja nie mogę szorściaczka wziąć na dt, bo mam sunię, która nie toleruje suczek i psiaczka ze schroniska, który nie toleruje psów. Mogę ewentualnie tymczasować szczeniaczki. Finansowo w tym momencie tez niestety nie mogę pomóc, bo jestem straaaasznie pod kreską.
Ale porozsyłam wątek gdzie się da, może akurat jakos się przyczynie do znalezienia dt

Posted

jak dobrze, że jesteście, przestałam panikować, że jestem w tym sama, wiem że pomożemy Maxowi, ale trzeba działać. Mantis cudowny banerek, dziękuję!!! kolejny dzień intensywnego szukania DT lub deklaracji na hotel. wiem, że każdy dzień dla Maxa to kolejne zagrożenia i kolejna dawka strachu...chłopie wytrzymaj, już niedługo!

Posted

Pani Tereso, dziekuję za zaproszenie, niestety nie jestem już w tym momencie w stanie złożyć kolejnej stałej deklaracji :(.

Co do hoteli - w Iwanowicach Włościańskich koło Krakowa jest też hotel amok - za dobry, duży kojec,
psi wybieg, kilka spacerów dziennie plus jedzenie (gotowane + suche) policzyli dla niedużego średniaka 350zł, ale dało się wynegocjować 300zł.

Posted

salibinka napisał(a):
Pani Tereso, dziekuję za zaproszenie, niestety nie jestem już w tym momencie w stanie złożyć kolejnej stałej deklaracji :(.

Co do hoteli - w Iwanowicach Włościańskich koło Krakowa jest też hotel amok - za dobry, duży kojec,
psi wybieg, kilka spacerów dziennie plus jedzenie (gotowane + suche) policzyli dla niedużego średniaka 350zł, ale dało się wynegocjować 300zł.

chyba właśnie tam aktualnie nie ma miejsca :(

Posted

salibinka napisał(a):

O tym hoteliku nie wiedziałam. Jeśli to dobry sprawdzony hotelik to faktycznie warto zapamiętać bo i cena dobra.

Posted

rita60 napisał(a):
Dziewczyny ktos wrzucil info o psiaku na forum terierkowe,uzupełnilam foty,ale sa zapytania,gdzie Max konkretnie jest i dane do kontaktu:roll:

Tym ktosiem jestem ja :). Kenny pisała, że to podkarpacie. Nie wiem czy ze względów bezpieczeństwa nie chce publicznie pisać, gdzie dokładnie jest piesek. Trzeba ją o to zapytać. Dlatego ja nic nie pisałam o tym gdzie on jest. A kontakt jest na pierwszej stronie post 6, tel. do Kenny.
Kenny, jeśli możesz to może uzupełnij pierwszy post o dane do kontaktu, banerek ( za który pięknie dziękuję Mantis :)) i ogólne podanie gdzie znajduje się psiaczek.

Posted

Zaraz uzupełnię pierwszy post. Numer do mnie to 784378280, może dzwonić każdy z każdym pytaniem o Maxa, z każdą propozycją, o każdej porze dnia i nocy. to mój numer tel. specjalnie dla psiaków. będę wdzięczna za zainteresowanie. w poniedziałek jadę zobaczyć co z Maxem. chciałabym go wtedy zabrać i zawieźć do jakiegoś DT, ale DT nie mamy :( pewnie jak zobaczę, że sytuacja jego jest nadal taka zła to złapię za telefon i zadzwonię do schronu. także proszę, dajcie mu szansę! :( wiem, że są cioteczki kochane, które prowadzą DT, ale boją się, że zostaną same z problemem jak im psa zostawię. obiecuję, że tak nie będzie. zajmę się ogłaszaniem Maxa aż do skutku i szukaniem mu nowego domu gdzie się da. na pewno cioteczki z tego wątku też nie zostawią DT na lodzie i będą z nami cały czas. proszę o szansę dla niego. choćby o DT awaryjne na tydzień, dwa. czekam na taką cudowną osobę, która się zgodzi dać mu ciepły kąt i bezpieczeństwo. czekam do poniedziałku :(

Posted

jezuuu, szarpią mną myśli cały czas, tak starsznie chciałabym dac mu to DT, naprawde nigdy tak powaznie o tym nie myslałam, jednak rodzice są nie ubłagani no i jeszcze moj nietolerancyjny pies... ehh

Posted

będe jeszcze cos negocjowac, chyba sie odwaze pogadac z rodzicami moze akurat ale chyba nic z tego głownie przez mojego jędzowatego psa :( naprawde jakis taki sentyment wzbudził we mnie Max, jak sie nie uda z DT to mozecie liczyc na pomoc w ogłaszaniu min! moze jakis bazarek??? mam duuuzo rzeczy ;)!

Posted

Kenny napisał(a):
dziękuję paoiii. rozumiem, że nie możesz go wziąć. szukajmy zawzięcie tego DT, może ktoś, gdzieś, akurat...

nie moge ale cos bede myśleć, nie jest to proste ale dla chcącego nic trudnego :) a nie wiesz jaki on jest do innych psów??