Jump to content
Dogomania

Max już nie mieszka na ulicy :) ma nowy dom w Krakowie :) dziękuję!

Recommended Posts

Posted

Dogo07 napisał(a):
A czy to jakiś dogomaniacki hotelik, ktoś z tego hoteliku jest na dogomanii ?

wiesz co nie wiem, ale wiem, że dogomaniackie psiaki tam są, mi.in. jednego psa tam umieściła właśnie kanna z dogo i ona mi ten hotelik poleciła. mówiła też o hotelu u Pana Tomka pod Krakowem, ale tam cena wyższa o 100zł, więc się bałam że się nie uzbiera. ja tam pojadę z Maxem i zobaczę jak hotelik wygląda, tymbardziej że pani Agnieszka zaprasza na oględziny :) zdjęcia Maxiowi tam też zrobię. a może ktoś wie czy jest wątek tego hoteliku na dogo? bo ja zapomniałam spytać.

• Replies 155
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jak będzie ogłoszenie w DP to dobrze, że psiak będzie na miejscu jakby co :). Może akurat mu się uda znaleźć domek.
A jeśli chodzi o hotelik to ja znalazłam wątek ale hoteliku amok, to chyba ten drugi co było o nim wcześniej wspominane.

Posted

Dogo07 napisał(a):
Jak będzie ogłoszenie w DP to dobrze, że psiak będzie na miejscu jakby co :). Może akurat mu się uda znaleźć domek.
A jeśli chodzi o hotelik to ja znalazłam wątek ale hoteliku amok, to chyba ten drugi co było o nim wcześniej wspominane.

tak, ale tam aktualnie nie ma miejsca. najważniejsze, że Max będzie już bezpieczny. zbierajmy dalsze deklaracje. kto może pomóc?

Posted

Kenny a napisałaś to w pierwszym poście ? Że psiak jedzie do hoteliku gdzie będzie bezpieczny, tylko że jego bezpieczeństwo kosztuje 360zł. I deklaracje jakie są.

Posted

Dogo07 napisał(a):
Kenny a napisałaś to w pierwszym poście ? Że psiak jedzie do hoteliku gdzie będzie bezpieczny, tylko że jego bezpieczeństwo kosztuje 360zł. I deklaracje jakie są.

już to sklejam...moment.

Posted

Wrócę do hotelu w Przebieczanach. Są psy, które otworzyły się i jest wspaniale http://www.dogomania.pl/threads/181579-quot-TOPIK-%C5%BCycie-po-raz-drugi-quot-ale-brakuje-60-z%C5%82-deklaracji-sta%C5%82ych a wolontariusze, którym można zaufać, zachwyceni. Ja jednak byłam przerażona widząc nieznające się wcześniej psy, małe i duże na wspólnym wybiegu. Zawsze w takich chwilach mam czarny scenariusz, że w końcu kiedyś coś się stanie. Nie wiem, może się mylę, wolałabym się mylić. Lubię też odwiedzać psa , który jest pod moją opieką i mieć z nim kontakt Tak zawsze było u Pana Tomka. Wklejam link do wątku Sary, którą miałam 11 dni w Przebieczanach http://www.dogomania.pl/threads/184257-KRAK%C3%93W.-Odrzucona-skrzywdzona-Sara-MA-DOM-)/page3.

Posted

Kenny na bazarek można dać wszyyyyyyyyyystko, ja moge go zrobic tylko nie posiadam konta internetowego co bu to utrudniło, chyba ze uzyczyłabys mi swego czy cos wtedy trzeba wymyslic :) więc jak?

Posted

dorota1 napisał(a):
Dziekuję za numer konta. Zaraz przeleję moją deklarację. Bardzo się cieszę, że psina będzie już bezpieczna.

dziękuję, dam znać jak dojdą pieniążki :)

Posted

paoiii napisał(a):
Kenny na bazarek można dać wszyyyyyyyyyystko, ja moge go zrobic tylko nie posiadam konta internetowego co bu to utrudniło, chyba ze uzyczyłabys mi swego czy cos wtedy trzeba wymyslic :) więc jak?

yyyyyyyyy to znaczy o jakie konto chodzi ? :D

Posted

Kenny napisał(a):
yyyyyyyyy to znaczy o jakie konto chodzi ? :D

tfu wybacz ze nie sprecyzowałam, konto bankowe , ja niepełnoletnie wiec takowego nie posiadam , a to podstawa do bazarku :)

Posted

paoiii napisał(a):
tfu wybacz ze nie sprecyzowałam, konto bankowe , ja niepełnoletnie wiec takowego nie posiadam , a to podstawa do bazarku :)

ok, mogę więc użyczyć mojego ;)

Posted

malawaszka napisał(a):
to Max już bezpieczny w Krakowie?

jeszcze nie
jutro po południu go zabieram i wieczorem jedziemy do Krakowa, przekima u mnie i w środę rano pewnie pojedzie do hoteliku (jeśli uda mi się skombinować transport do hoteliku)...może ktoś poratuje transportem z Krakowa do Wieliczki (dokładnie Przebieczany)?

Posted

tarnsporcik dla szorściaka pilnie potrzebny! to tylko pół godziny drogi, może ktoś ma akurat czas w środę lub w czwartek? ja się dostosuję co do godziny.

Posted

boję się trochę tej podróży z Maxem...to w końcu 4h pociągiem i nie znamy się z Maxem tak dobrze. Nie wiem jak to zniesie. Zwłaszcza, że według przepisów kolejowych musi mieć kaganiec, wybacz Max. No, ale w końcu jedzie po lepsze życie, no nie ? będzie good :p 3majcie kciuki.

Posted

Kenny napisał(a):
boję się trochę tej podróży z Maxem...to w końcu 4h pociągiem i nie znamy się z Maxem tak dobrze. Nie wiem jak to zniesie. Zwłaszcza, że według przepisów kolejowych musi mieć kaganiec, wybacz Max. No, ale w końcu jedzie po lepsze życie, no nie ? będzie good :p 3majcie kciuki.

Dacie rade:razz:a ty Maksiu masz byc grzecznym pieskiem,trzymam kciuki.