Kenny Posted September 27, 2010 Author Posted September 27, 2010 Dogo07 napisał(a):A czy to jakiś dogomaniacki hotelik, ktoś z tego hoteliku jest na dogomanii ? wiesz co nie wiem, ale wiem, że dogomaniackie psiaki tam są, mi.in. jednego psa tam umieściła właśnie kanna z dogo i ona mi ten hotelik poleciła. mówiła też o hotelu u Pana Tomka pod Krakowem, ale tam cena wyższa o 100zł, więc się bałam że się nie uzbiera. ja tam pojadę z Maxem i zobaczę jak hotelik wygląda, tymbardziej że pani Agnieszka zaprasza na oględziny :) zdjęcia Maxiowi tam też zrobię. a może ktoś wie czy jest wątek tego hoteliku na dogo? bo ja zapomniałam spytać. Quote
Kenny Posted September 27, 2010 Author Posted September 27, 2010 i jakby ktoś chciał tam pojechać ze mną w środę do południa to byłoby mi bardzo miło :evil_lol: Maxowi też na pewno ;) Quote
Onaa Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Jak będzie ogłoszenie w DP to dobrze, że psiak będzie na miejscu jakby co :). Może akurat mu się uda znaleźć domek. A jeśli chodzi o hotelik to ja znalazłam wątek ale hoteliku amok, to chyba ten drugi co było o nim wcześniej wspominane. Quote
Kenny Posted September 27, 2010 Author Posted September 27, 2010 Dogo07 napisał(a):Jak będzie ogłoszenie w DP to dobrze, że psiak będzie na miejscu jakby co :). Może akurat mu się uda znaleźć domek. A jeśli chodzi o hotelik to ja znalazłam wątek ale hoteliku amok, to chyba ten drugi co było o nim wcześniej wspominane. tak, ale tam aktualnie nie ma miejsca. najważniejsze, że Max będzie już bezpieczny. zbierajmy dalsze deklaracje. kto może pomóc? Quote
Onaa Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Kenny a napisałaś to w pierwszym poście ? Że psiak jedzie do hoteliku gdzie będzie bezpieczny, tylko że jego bezpieczeństwo kosztuje 360zł. I deklaracje jakie są. Quote
tamb Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Ja się trzymam hotelu Pana Tomka, Sunię Sarę miałam krótki czas w Przebieczanach ale przeniosłam do Pana Tomka. Cóż, siła przyzwyczajenia ... Quote
Kenny Posted September 27, 2010 Author Posted September 27, 2010 Dogo07 napisał(a):Kenny a napisałaś to w pierwszym poście ? Że psiak jedzie do hoteliku gdzie będzie bezpieczny, tylko że jego bezpieczeństwo kosztuje 360zł. I deklaracje jakie są. już to sklejam...moment. Quote
tamb Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Wrócę do hotelu w Przebieczanach. Są psy, które otworzyły się i jest wspaniale http://www.dogomania.pl/threads/181579-quot-TOPIK-%C5%BCycie-po-raz-drugi-quot-ale-brakuje-60-z%C5%82-deklaracji-sta%C5%82ych a wolontariusze, którym można zaufać, zachwyceni. Ja jednak byłam przerażona widząc nieznające się wcześniej psy, małe i duże na wspólnym wybiegu. Zawsze w takich chwilach mam czarny scenariusz, że w końcu kiedyś coś się stanie. Nie wiem, może się mylę, wolałabym się mylić. Lubię też odwiedzać psa , który jest pod moją opieką i mieć z nim kontakt Tak zawsze było u Pana Tomka. Wklejam link do wątku Sary, którą miałam 11 dni w Przebieczanach http://www.dogomania.pl/threads/184257-KRAK%C3%93W.-Odrzucona-skrzywdzona-Sara-MA-DOM-)/page3. Quote
paoiii Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Kenny na bazarek można dać wszyyyyyyyyyystko, ja moge go zrobic tylko nie posiadam konta internetowego co bu to utrudniło, chyba ze uzyczyłabys mi swego czy cos wtedy trzeba wymyslic :) więc jak? Quote
dorota1 Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Dziekuję za numer konta. Zaraz przeleję moją deklarację. Bardzo się cieszę, że psina będzie już bezpieczna. Quote
Kenny Posted September 27, 2010 Author Posted September 27, 2010 dorota1 napisał(a):Dziekuję za numer konta. Zaraz przeleję moją deklarację. Bardzo się cieszę, że psina będzie już bezpieczna. dziękuję, dam znać jak dojdą pieniążki :) Quote
Kenny Posted September 27, 2010 Author Posted September 27, 2010 paoiii napisał(a):Kenny na bazarek można dać wszyyyyyyyyyystko, ja moge go zrobic tylko nie posiadam konta internetowego co bu to utrudniło, chyba ze uzyczyłabys mi swego czy cos wtedy trzeba wymyslic :) więc jak? yyyyyyyyy to znaczy o jakie konto chodzi ? :D Quote
Kenny Posted September 27, 2010 Author Posted September 27, 2010 rita60 napisał(a):Jutro pojda pieniazki:razz: super ;) dzięki. Quote
paoiii Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Kenny napisał(a):yyyyyyyyy to znaczy o jakie konto chodzi ? :D tfu wybacz ze nie sprecyzowałam, konto bankowe , ja niepełnoletnie wiec takowego nie posiadam , a to podstawa do bazarku :) Quote
malawaszka Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 to Max już bezpieczny w Krakowie? Quote
Kenny Posted September 27, 2010 Author Posted September 27, 2010 paoiii napisał(a):tfu wybacz ze nie sprecyzowałam, konto bankowe , ja niepełnoletnie wiec takowego nie posiadam , a to podstawa do bazarku :) ok, mogę więc użyczyć mojego ;) Quote
Kenny Posted September 27, 2010 Author Posted September 27, 2010 malawaszka napisał(a):to Max już bezpieczny w Krakowie? jeszcze nie jutro po południu go zabieram i wieczorem jedziemy do Krakowa, przekima u mnie i w środę rano pewnie pojedzie do hoteliku (jeśli uda mi się skombinować transport do hoteliku)...może ktoś poratuje transportem z Krakowa do Wieliczki (dokładnie Przebieczany)? Quote
Kenny Posted September 28, 2010 Author Posted September 28, 2010 tarnsporcik dla szorściaka pilnie potrzebny! to tylko pół godziny drogi, może ktoś ma akurat czas w środę lub w czwartek? ja się dostosuję co do godziny. Quote
Kenny Posted September 28, 2010 Author Posted September 28, 2010 doszła wpłata 20 zł od dorota1, dziękuję :) Quote
Kenny Posted September 28, 2010 Author Posted September 28, 2010 jeszcze nie. ale pewnie jak dzisiaj wysłane to będzie jutro ;) Quote
Kenny Posted September 28, 2010 Author Posted September 28, 2010 boję się trochę tej podróży z Maxem...to w końcu 4h pociągiem i nie znamy się z Maxem tak dobrze. Nie wiem jak to zniesie. Zwłaszcza, że według przepisów kolejowych musi mieć kaganiec, wybacz Max. No, ale w końcu jedzie po lepsze życie, no nie ? będzie good :p 3majcie kciuki. Quote
rita60 Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Kenny napisał(a):boję się trochę tej podróży z Maxem...to w końcu 4h pociągiem i nie znamy się z Maxem tak dobrze. Nie wiem jak to zniesie. Zwłaszcza, że według przepisów kolejowych musi mieć kaganiec, wybacz Max. No, ale w końcu jedzie po lepsze życie, no nie ? będzie good :p 3majcie kciuki. Dacie rade:razz:a ty Maksiu masz byc grzecznym pieskiem,trzymam kciuki. Quote
Recommended Posts