Jump to content
Dogomania

Max już nie mieszka na ulicy :) ma nowy dom w Krakowie :) dziękuję!

Recommended Posts

Posted

czemu tak cicho tutaj? w poniedziałek sprawdzam dwa domki : Czyżyny i Kozłówek. Przydałaby mi się pomoc, kto byłby skłonny pójść ze mną? pliiiiiiiiiiiiss...

• Replies 155
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kenny napisał(a):
czemu tak cicho tutaj? w poniedziałek sprawdzam dwa domki : Czyżyny i Kozłówek. Przydałaby mi się pomoc, kto byłby skłonny pójść ze mną? pliiiiiiiiiiiiss...

No ja nie pojde,bo troche daleko;)ale trzymam kciuki,aby to był ten domek.......

Posted

no jasne, a ktoś z Krakowa ? boję się sama decydować, bo naprawdę mam dziwne przeczucia i nie wiem czy już jestem przewrażliwiona czy naprawdę coś z tym domkiem nie tak jest i spac nie mogę przez to. nie chcę Maxa oddać byle gdzie do DS.

Posted

Kenny napisał(a):
no jasne, a ktoś z Krakowa ? boję się sama decydować, bo naprawdę mam dziwne przeczucia i nie wiem czy już jestem przewrażliwiona czy naprawdę coś z tym domkiem nie tak jest i spac nie mogę przez to. nie chcę Maxa oddać byle gdzie do DS.

Jesli masz watpliwosci juz po rozmowie telefonicznej,to musisz dokladnie sprawdzic domek.
Napisz moze w tytule,ze prosisz osoby z Krakowa o pomoc w przeprowadzeniu wizyty,na dogo jest sporo osob z Krakowa.

Posted

paoiii pojedzie ze mną na wizytę na Czyżynach, ale do Kozłówka nadal nikogo nie mam...:( ciekawe jak tam Max spędził dzisiejszy dzień...domku przybywaj:)

Posted

Kenny napisał(a):
paoiii pojedzie ze mną na wizytę na Czyżynach, ale do Kozłówka nadal nikogo nie mam...:( ciekawe jak tam Max spędził dzisiejszy dzień...domku przybywaj:)

Na watku krakowskim jeszcze zglosila sie Asior.

Posted

W porządku już wszystko załatwione. W końcu nie pojechałam na tą drugą wizytę, co do której miałam masę wątpliwości, bo nie było takiej potrzeby. Pierwszą wizytę zrobiłam razem z paoiii (której jeszcze raz bardzo dziękuję!) i to okazał się TEN DOMEK :D Państwo mieszkają z trzema synami przy Rondzie Czyżyńskim w 3-pokojowym, dużym mieszkaniu, są bardzo pro-zwierzęcy i mili:) jedyny problem to taki, że mają już jednego psiaka Kajtka, też przygarniętego kilka lat temu i Max bardzo nieładnie się zachowywał warcząc na niego już od pierwszego momentu, do tego obsikał ściany..ehhh...ale miejmy nadzieję, że się dogadają. no tragedii nie było. wygląda to tak jak ustalanie kto jest ważniejszy w domu. zobaczymy. państwo chcą dac psiakom czas na oswojenie się z nową sytuacją. trzymajcie kciuki, żeby Max się ładnie zachowywał. z hotelu zostało 170zł, które na razie uważam że trzeba przytrzymać czekając na ostateczne rozwiązanie sytuacji, a następnie przeznaczyć na hotel dla innego psiaka, a jest kilku kandydatów. więcej napisze później bo już padam z nóg. :D

Posted

no widzicie ze zmęczenia nawet nie napisałam najważniejszego, że Państwo po wizycie wsadzili mnie i paoiii do auta i pojechaliśmy po Maxa od razu :D także Max w nowym domku, zobaczymy jak się spisze. będę tam za dwa dni to zobacze ;)

Posted

Max jest uroczy, ale różki w nowym domku pokazuje. Myśle ze to kwestia czasu i będą kochani koledzy z nich (kajtek i max). Rodzina bardzo fajna wie o co chodzi itd sądze ze wszystko bedzie OK i max nie mogł lepiej trafic, ale nie zapeszam.. poczekamy zobaczymy! A i Kenny nie masz za co dziękować :)

Posted

O rany! To naprawdę wspaniałe wieści!
Jeszcze niedawno Maks poniewierał się sam po ulicach, a teraz już grzeje doopkę w SWOIM domku! Wspaniale:multi:
Kenny gratuluję i trzymam kciuki, żeby Maksiu dobrze zaaklimatyzował się w nowym domku i przede wszystkim, żeby dogadał się ze swoim nowym kumplem!:cool3::evil_lol:

Posted

Ja dziękuję Wam wszystkim za obecność na tym wątku, jak zwykle nie zawiodłam się na ciociach i wujkach z dogo ;) dzwoniłam tam przed chwilą i Pan mówi, że Max się położył i śpi w pokoju, a Kajtek w przedpokoju i na razie zawiesili broń ;)

Posted

Kenny napisał(a):
Ja dziękuję Wam wszystkim za obecność na tym wątku, jak zwykle nie zawiodłam się na ciociach i wujkach z dogo ;) dzwoniłam tam przed chwilą i Pan mówi, że Max się położył i śpi w pokoju, a Kajtek w przedpokoju i na razie zawiesili broń ;)

i chwała! będdzie ok! kajtuś mądry pies, a i max nie głupi nie zmarnuje takiej szansy na super dom! :) gratuluje kenny

Posted

nie chciałam ich tak nękać cały czas telefonami, dzisiaj przedzwonię i zapytam kiedy mogę tam wpaść :D
dziewczyny bardzo pilnie szukam tymczasu dla dwóch małych kotek. wzięłabym je ale wtedy skończyłyby jako obiad mojego kotozjada, dlatego proszę niech ktoś przygarnie chociaż jedną na tymczas. zimno się robi, a one same w lesie maleństwa...

Posted

rita60 napisał(a):
Kenny jak rozliczysz pieniazki,to trzeba spytac herbe co z nimi dalej:roll:

tak, wiem. na razie tego nie robię, bo (tfu! tfu!) nie wiadomo czy Max nie wróci do hotelu. mam nadzieję, że zostanie już tam, ale dajmy im jeszcze pare dni na ostateczną decyzję. a masz jakiś namiar telefoniczny na herbe ? lub email?

Posted

rita60 napisał(a):
Ok Kenny poczekamy.....mam z nia kontakt tylko na terierkowym forum.

ok, jak już będę wiedzieć, że Max na 100 % zostaje w DS to wtedy sie jej zapytamy. fajnie by było jakby można było te pieniązki przeznaczyć na ten sam cel, czyli na hotel ale już dla innego psiaczka, który wszedłby do hotelu pani Agi na miejsce Maxa. ale tak jak mówisz decyzja należy wyłącznie do herby.

Posted

kenny napisał(a):
ok, jak już będę wiedzieć, że max na 100 % zostaje w ds to wtedy sie jej zapytamy. Fajnie by było jakby można było te pieniązki przeznaczyć na ten sam cel, czyli na hotel ale już dla innego psiaczka, który wszedłby do hotelu pani agi na miejsce maxa. Ale tak jak mówisz decyzja należy wyłącznie do herby.

Podejrzewam,ze nie bedzie problemu, ja bylam tylko posrednikiem:razz:ale spytac trzeba.