kmurdz Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 do gory pieski. teraz juz bedzie tylko lepiej! Quote
zofia Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 I co słychać u bardzo biednych piesków? [QUOTE] Nie wiadomo... Ciało obce w jelitach? Tasiemiec? Wirusówka? (tfu tfu inne nie chorują)[/QUOTE] A u szczeniaczka? Quote
GrubbaRybba Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Jak szczeniak? Czy już wiadomo coś więcej? Oby nie była to wirusówka.... :( Quote
.blueberry. Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Zrobiłam stałe zlecenie na 20 zł co miesiąc. Quote
Basia1968 Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 MOŻE ZWRÓCIŁYŚCIE UWAGĘ, MOŻE JEST GDZIEŚ ROKI - WIEK OKOŁO 2 LATEK, ZAGINĄŁ W CZASIE POWODZI WCIĄŻ JEST POSZUKIWANY, WŁAŚCICIELE ROZPACZAJĄ, ZJEŹDZILI JUŻ POŁOWĘ PODKARPACIA - TO JEST ZDJĘCIE JEGO MAMUSI - ROKI JEST TAKI SAM MNIEJ WIECEJ, TYLKO WIĘKSZY [IMG]http://img830.imageshack.us/img830/8108/poszukwianypsiak1.png[/IMG] JESLI KTOKOLWIEK WIE LUB WIDZIAŁ TEGO PSIAKA PROSZE O KONTAKT BASIA 500 649 910 [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] Quote
Plicha Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Jak tam dziewczynki dzisiaj się czują? Quote
Nes2009 Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Napiszcie co z sunią. Były robione jakieś badania? Chodzi mi o białą. Quote
Ulaa Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 [quote name='zofia'](...) A u szczeniaczka?[/QUOTE] Gucio bez zmian. To niemal na 100% tasiemiec... W związku z tym - dla dobra szczeniaka, który nie będąc w pełni sił i zdrowia jest narażony na poważne ryzyko - muszę zrezygnować z wzięcia maluszka na DT :-(:-(:-( Jest mi bardzo przykro z tego powodu, ale tak będzie najlepiej dla psiaczka. Dodatkowo za tą decyzją stoi ogólna obecna sytuacja moich tymczasów - szczeniak Rutka miała iść do nowego domku, ale domek się rozmyślił...:angryy: (po tym jak skutecznie zablokował inne adopcje na niemal 2tyg swojego urlopu!!!). Jeśli nic nie ubywa (i w dodatku choruje), to głupotą i nieodpowiedzialnością byłoby jeszcze dokładać... Mam nadzieję, że mnie zrozumiecie i wybaczycie oraz jeszcze większą nadzieję, że maluszek znajdzie dobry DT / DS. Przepraszam :-( Quote
Nes2009 Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 maluch może przyjechać do mnie z matką. Jak się wyklaruje sytuacja u Uli to mamy do siebie bardzo blisko. Dowiozę malego do niej:) Quote
ocelot Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Rozumiemy przecież.Kciuki za maluchy trzymamy. Nes2009 dziękujemy:) Quote
Nes2009 Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Ja sobie tak po cichu marzę... do 2 października Biała znajdzie DS razem z synkiem. Dom będzie ich kochał całym sercem. I zebrane fundusze przejdą na następną biedę. Fajne mam marzenia, nie? Quote
ocelot Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 [quote name='Nes2009']Ja sobie tak po cichu marzę... do 2 października Biała znajdzie DS razem z synkiem. Dom będzie ich kochał całym sercem. I zebrane fundusze przejdą na następną biedę. Fajne mam marzenia, nie?[/QUOTE] a najlepiej gdybyś dobrą wróżką była:) Quote
*zaba* Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Marzenia sa po to, by sie spelnialy :) Zrobilam malenki bazarek na Alme. Prosze o podnoszenie ;) [URL]http://www.dogomania.pl/threads/193597-Pisadła-na-Almę-karmiący-szkielet*-do-02.10.10-do-godz.-22.00-czasu-DOGO[/URL]. Quote
Iljova Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Wprawdzie nie wszystkie marzenia się spełniają, ale to marzenie ma szanse na spełnienie. Ja w to wierzę. Quote
Iv_ Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Zobaczyłam zdjęcie suni i struchlałam. Nie wierzę własnym oczom, że można było doprowadzić ją do takiego stanu. Nie rozumiem tego. Gatunek ludzki chyba sięgnął dna! Po prostu brak słów :shake: Quote
Nes2009 Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Iv_ ja też struchlałam, nawet Trufelek oczy przetarł. Lotka tą co wieźliśmy ze schroniska z Diegiem to była gruba przy niej, a przecież też była wychudzona. 2 października Alma prawdopodobnie do mnie przyjedzie na tymczas ze swoim synkiem. Więc następne fotki nie będą tak raziły. Iveczko aluspray trzymam na następnego potrzebującego psiaka:) Quote
Iljova Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 [quote name='Nes2009']Iv_ ja też struchlałam, nawet Trufelek oczy przetarł. Lotka tą co wieźliśmy ze schroniska z Diegiem to była gruba przy niej, a przecież też była wychudzona. 2 października Alma prawdopodobnie do mnie przyjedzie na tymczas ze swoim synkiem. Więc następne fotki nie będą tak raziły. Iveczko aluspray trzymam na następnego potrzebującego psiaka:)[/QUOTE] Fajnie by było. Dzięki Tobie będą miały psiaki normalne życie i będą Ci za to bardzo wdzięczne, tak jak to tylko zwierzaki potrafią. Miałyby szansę stać się radosnymi i szczęśliwymi psiakami Quote
Iv_ Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 [quote name='Nes2009']Iv_ ja też struchlałam, nawet Trufelek oczy przetarł. Lotka tą co wieźliśmy ze schroniska z Diegiem to była gruba przy niej, a przecież też była wychudzona. 2 października Alma prawdopodobnie do mnie przyjedzie na tymczas ze swoim synkiem. Więc następne fotki nie będą tak raziły. Iveczko aluspray trzymam na następnego potrzebującego psiaka:)[/QUOTE] Do Ciebie na DT? no to jestem spokojna o nią :loveu: Ale co zamknę oczy to widzę tą chudzinę i jak pomyślę, że taka zabiedzona i w dodatku karmiła dzieci to serce mi płacze. A aluspray Nesku niech służy innym i szybko leczy jak Diegulcowi uszko :loveu: Quote
NusiaiJa Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Wszystko zaczyna się po mału układać, bo suńki kiedy tylko dojdą do siebie będą mogły być adoptowane i wcale nie będzie trzeba czekać na konie rozprawy ponieważ......[B]MAMY ZRZECZENIE SIĘ PSÓW PRZEZ WŁAŚCICIELA!!!!!!!!!!![/B] Wczoraj prezes TOZ pojechała z policją do (już byłego) właściciela suczek. Z początkiem kręcił coś, że miał psy ze schroniska (niewysterylizowane-oczywiście!), że chciał je tam oddać (schronisko nie przyjmuje psów które mają właściciela)!!!! .....ps.....mamy adresik.......wiemy gdzie mieszka.......:cool3::mad:...... Quote
*zaba* Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Dobrze, ze jest zrzeczenie, to wazne. jak maja sie biedaki? Ciotki, hopnijcie choc czasem bazarek. Quote
milka74 Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 [quote name='NusiaiJa']Wszystko zaczyna się po mału układać, bo suńki kiedy tylko dojdą do siebie będą mogły być adoptowane i wcale nie będzie trzeba czekać na konie rozprawy ponieważ......[B]MAMY ZRZECZENIE SIĘ PSÓW PRZEZ WŁAŚCICIELA!!!!!!!!!!![/B] Wczoraj prezes TOZ pojechała z policją do (już byłego) właściciela suczek. Z początkiem kręcił coś, że miał psy ze schroniska (niewysterylizowane-oczywiście!), że chciał je tam oddać (schronisko nie przyjmuje psów które mają właściciela)!!!! .....ps.....mamy adresik.......wiemy gdzie mieszka.......:cool3::mad:......[/QUOTE] Podaj kochanieńka ten adresik:diabloti::mad::diabloti::mad::diabloti::mad: Quote
ocelot Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Cholera jasna. One mogły być Nusia ze schroniska. Jeszcze sprzed czasów sterylek! Coś kiedyś kierownik mówił o jakiś psach, że właściciel chce oddać!!!!!!!! Rzecz jasna nie przyjął. choć o starszej kobiecie mówił. Quote
magda222 Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 [quote name='NusiaiJa']Wszystko zaczyna się po mału układać, bo suńki kiedy tylko dojdą do siebie będą mogły być adoptowane i wcale nie będzie trzeba czekać na konie rozprawy ponieważ......[B]MAMY ZRZECZENIE SIĘ PSÓW PRZEZ WŁAŚCICIELA!!!!!!!!!!![/B] Wczoraj prezes TOZ pojechała z policją do (już byłego) właściciela suczek. Z początkiem kręcił coś, że miał psy ze schroniska (niewysterylizowane-oczywiście!), że chciał je tam oddać (schronisko nie przyjmuje psów które mają właściciela)!!!! .....ps.....mamy adresik.......wiemy gdzie mieszka.......:cool3::mad:......[/QUOTE] Super wiadomość :) Ale jego tłumaczenie nijak się ma do tego, że je głodził i zaniedbywał skądkolwiek je miał... Quote
Recommended Posts