Nutusia Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 "Pies to kłopot, i brudzi! Ale za to daje bardzo dużo miłości. To bezcenny skarb. I miłość, i pies" - D. Sumińska Jezu, jakie Jeżu ma wypasione łóżeczko! Kolorowych snów, Krasnalku :) A zdjęcie w mleczach koniecznie wyślijcie na konkurs foto tu na dogo - I nagroda murowana!!!! Quote
abilab Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 Jeżyku miej w tym posłanku kolorowe sny , i co łzy szczescia i wruszenia poleciały ech . Zdjecie widze jednak nie oddaje pieknego groszkowego kolorku Quote
terierfanka Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 no, balsam dla duszy normalnie taka mina Jeża :) Quote
diuna_wro Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 a właśnie, miałam już dawno zapytać: czy Jeżyk wytrzymuje od spaceru do spaceru? zachowuje czystość w domu? Quote
Kulkerson Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 [quote name='diuna_wro']a właśnie, miałam już dawno zapytać: czy Jeżyk wytrzymuje od spaceru do spaceru? zachowuje czystość w domu?[/QUOTE] Nie ma z tym najmniejszego problemu...ani razu się nie załatwił w domu w żaden sposób. Staramy się wychodzić z nim 4 razy dziennie więc może to dlatego. Ale on jest naprawdę grzecznym pieskiem :) Quote
Kulkerson Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 [quote name='Basia1244']I mam wrażenie,żeJeżunio ciut jakby przybrał ciałka? :D - ale to dobrze, dobrze, widać smacznie mu gotują![/QUOTE] No chyba trochę przybrał...bo obróżki już były trochę za ciasne, dobrze że szelki piękne dostał w prezencie :D zapraszamy do odwiedzin :) Quote
diuna_wro Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 Jeżyk zuch:loveu: pod Waszą doskonałą opieką przypomniał sobie szybko co to spacerek! W lepsze ręce nie mógł trafić!!!:multi::multi::multi::multi: Quote
Basia1244 Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 najbardziej bałam się,że on zapomniał, że załatwia się tylko na dworze, że będzie siusiał po domu, a tu proszę MÓJ KOCHAŃSKI JEŻUNIO czyścioch! Quote
Nutusia Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 Dorota Sumińska napisała (a właściwie jamnik Bolek :)): "Ludzie myślą, że pies szybko zapomina. Pies nie zapomina nigdy. Pies ma swoją godność i czasem udaje, że nie pamięta. Pamięta, tyle, że nie zawsze chce to okazać. Unosi się honorem. Jego serce za dużo wycierpiało, aby zamerdać ogonem do kogoś, kto kiedyś go odtrącił". Jeżol pamięta, że sika się na dworze i merda ogonem do tych, którzy go przytulili do serca! :) Quote
ogonek2 Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 chyba się wybiorę do Wroc. i będę krążyć w waszej okolicy :) jak się jakaś kobita rzuci na Was i Jeża i zacznie całować to się nie przestraszcie :) Quote
terierfanka Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 [quote name='ogonek2']chyba się wybiorę do Wroc. i będę krążyć w waszej okolicy :) jak się jakaś kobita rzuci na Was i Jeża i zacznie całować to się nie przestraszcie :)[/QUOTE] ogonek2, myślę, że takich kobit może być nawet więcej ;) ale nie straszmy Kulkersonów :) Quote
Basia1244 Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 Właśnie tego się obawiam, że Kulkersonowie będą chodzić opłotkami, żeby unikać rozentuzjazmowanego tłumu fanek Jeżyka:D , które nie bacząc na obyczaje , rzucać się będą z uściskami i całusami na nich w miejscach publicznych :D Quote
aanka Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 No ,ja mam tylko 2 godzinki.....jazdy pociągiem:eviltong:................... Quote
Nutusia Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 Ja ma baaaaardzo daleko, ale jak już zawitam do tego Wrocka, to... ratuj się kto może! :) Z Brosiątkiem na czele! :) Quote
Kulkerson Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 My się nie boimy :D tym bardziej że to nie brzmi jak groźba :D :D Quote
marmosia Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 To jeszcze mnie proszę do fan- klubu Jeżyka u Kulkersonów zapisać :) Quote
Kulkerson Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 [quote name='marmosia']To jeszcze mnie proszę do fan- klubu Jeżyka u Kulkersonów zapisać :)[/QUOTE] Musimy stworzyć listę VIP :D a tak w ogóle wszystkim Wesołych Świąt i smacznego jajka! :) Quote
Ra_dunia Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 Z Poznania też daleko nie ma... ;) Strzeż się domku Jeżykowy :D To niesamowite jak psiaki sobie wszystko szybko przypominają. Historia Jeżyka ciutkę przypomina mi ślepka Czarusia (jednego z pierwszych psiaków ważnych dla mnie tu na dogo). On siedział 10 lat w schronie :( był oddany jak miał 2 lata i wszystko pamiętał jak go Weronia na DT wzięła. Szok normalnie. Kochany słodziak jest u niej na dożywotnim DT... a tutaj w pierwszym poście jego historia: [url]http://www.dogomania.pl/threads/114508[/url] Bardzo wzruszające są takie historie... Quote
Basia1244 Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 O! I zaczęło się świątecznie :D - zatem i od nas spokojnych, pogodnych i dobrych dni wielkanocnych, smakołyków w koszyku i dużo uśmiechu! Quote
azalia Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 Jeżuś śliczny i szczęśliwy,łóżeczko piękne,ach chwilo trwaj. Quote
Nutusia Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 I ja się przyłączam do życzeń smacznego jajka i wesołego zajączka! I ponownie zachęcam do wstawienia zdjęcia Jeżynki w mleczach na bazarek wiosenny. Konkurencja mu do pięt nie dorasta - nagrodę macie w kieszeni! :) A tu watek do bazarku [url]http://www.dogomania.pl/threads/205996-Bazarek-fotograficzny-V-WIOSENNA-EDYCJA-DO-03.05-DO-P%C3%93%C5%81NOCY-%29[/url] Quote
marmosia Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 To ja też się przyłączam i życzę Wam radosnych świąt, pełnych ciepła. By w chwilach refleksji choć na chwilę zatrzymać się i spostrzec to, czego nie widać w ciągłym biegu:lol: [LEFT][COLOR=#000000] [/COLOR][/LEFT] Quote
Kulkerson Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 [quote name='Nutusia']I ja się przyłączam do życzeń smacznego jajka i wesołego zajączka! I ponownie zachęcam do wstawienia zdjęcia Jeżynki w mleczach na bazarek wiosenny. Konkurencja mu do pięt nie dorasta - nagrodę macie w kieszeni! :) A tu watek do bazarku [url]http://www.dogomania.pl/threads/205996-Bazarek-fotograficzny-V-WIOSENNA-EDYCJA-DO-03.05-DO-P%C3%93%C5%81NOCY-%29[/url][/QUOTE] Przyłączymy się ze zdjęciem Jeżyka :) w wolnej chwili załączymy....dzięki wielkie za info :D Quote
Kulkerson Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 Dziękujemy za życzenia :) Jeżyk wszystkie Was całuje i pozdrawia :) śpi sobie smacznie na nowym pięknym spanku :) Wesołych i spokojnych Świąt przy pięknej pogodzie :) Quote
Asia_M Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 Wesołych Świąt i samych cudowności dla całej Rodzinki Kulkersonów, Jeżyka, wszystkich psiaków i wszystkich Dogomaniaków!!!:multi: Quote
Recommended Posts