Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

"Pies to kłopot, i brudzi!
Ale za to daje bardzo dużo miłości. To bezcenny skarb. I miłość, i pies" - D. Sumińska
Jezu, jakie Jeżu ma wypasione łóżeczko! Kolorowych snów, Krasnalku :) A zdjęcie w mleczach koniecznie wyślijcie na konkurs foto tu na dogo - I nagroda murowana!!!!

• Replies 912
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jeżyku miej w tym posłanku kolorowe sny , i co łzy szczescia i wruszenia poleciały ech . Zdjecie widze jednak nie oddaje pieknego groszkowego kolorku

Posted

[quote name='diuna_wro']a właśnie, miałam już dawno zapytać: czy Jeżyk wytrzymuje od spaceru do spaceru? zachowuje czystość w domu?[/QUOTE]

Nie ma z tym najmniejszego problemu...ani razu się nie załatwił w domu w żaden sposób. Staramy się wychodzić z nim 4 razy dziennie więc może to dlatego. Ale on jest naprawdę grzecznym pieskiem :)

Posted

[quote name='Basia1244']I mam wrażenie,żeJeżunio ciut jakby przybrał ciałka? :D - ale to dobrze, dobrze, widać smacznie mu gotują![/QUOTE]

No chyba trochę przybrał...bo obróżki już były trochę za ciasne, dobrze że szelki piękne dostał w prezencie :D zapraszamy do odwiedzin :)

Posted

Dorota Sumińska napisała (a właściwie jamnik Bolek :)): "Ludzie myślą, że pies szybko zapomina. Pies nie zapomina nigdy. Pies ma swoją godność i czasem udaje, że nie pamięta. Pamięta, tyle, że nie zawsze chce to okazać. Unosi się honorem. Jego serce za dużo wycierpiało, aby zamerdać ogonem do kogoś, kto kiedyś go odtrącił".
Jeżol pamięta, że sika się na dworze i merda ogonem do tych, którzy go przytulili do serca! :)

Posted

chyba się wybiorę do Wroc. i będę krążyć w waszej okolicy :) jak się jakaś kobita rzuci na Was i Jeża i zacznie całować to się nie przestraszcie :)

Posted

[quote name='ogonek2']chyba się wybiorę do Wroc. i będę krążyć w waszej okolicy :) jak się jakaś kobita rzuci na Was i Jeża i zacznie całować to się nie przestraszcie :)[/QUOTE]
ogonek2, myślę, że takich kobit może być nawet więcej ;) ale nie straszmy Kulkersonów :)

Posted

Właśnie tego się obawiam, że Kulkersonowie będą chodzić opłotkami, żeby unikać rozentuzjazmowanego tłumu fanek Jeżyka:D , które nie bacząc na obyczaje , rzucać się będą z uściskami i całusami na nich w miejscach publicznych :D

Posted

[quote name='marmosia']To jeszcze mnie proszę do fan- klubu Jeżyka u Kulkersonów zapisać :)[/QUOTE]

Musimy stworzyć listę VIP :D a tak w ogóle wszystkim Wesołych Świąt i smacznego jajka! :)

Posted

Z Poznania też daleko nie ma... ;) Strzeż się domku Jeżykowy :D
To niesamowite jak psiaki sobie wszystko szybko przypominają. Historia Jeżyka ciutkę przypomina mi ślepka Czarusia (jednego z pierwszych psiaków ważnych dla mnie tu na dogo). On siedział 10 lat w schronie :( był oddany jak miał 2 lata i wszystko pamiętał jak go Weronia na DT wzięła. Szok normalnie. Kochany słodziak jest u niej na dożywotnim DT... a tutaj w pierwszym poście jego historia: [url]http://www.dogomania.pl/threads/114508[/url]

Bardzo wzruszające są takie historie...

Posted

I ja się przyłączam do życzeń smacznego jajka i wesołego zajączka! I ponownie zachęcam do wstawienia zdjęcia Jeżynki w mleczach na bazarek wiosenny. Konkurencja mu do pięt nie dorasta - nagrodę macie w kieszeni! :)
A tu watek do bazarku [url]http://www.dogomania.pl/threads/205996-Bazarek-fotograficzny-V-WIOSENNA-EDYCJA-DO-03.05-DO-P%C3%93%C5%81NOCY-%29[/url]

Posted

To ja też się przyłączam i życzę Wam radosnych świąt, pełnych ciepła. By w chwilach refleksji choć na chwilę zatrzymać się i spostrzec to, czego nie widać w ciągłym biegu:lol:
[LEFT][COLOR=#000000]

[/COLOR][/LEFT]

Posted

[quote name='Nutusia']I ja się przyłączam do życzeń smacznego jajka i wesołego zajączka! I ponownie zachęcam do wstawienia zdjęcia Jeżynki w mleczach na bazarek wiosenny. Konkurencja mu do pięt nie dorasta - nagrodę macie w kieszeni! :)
A tu watek do bazarku [url]http://www.dogomania.pl/threads/205996-Bazarek-fotograficzny-V-WIOSENNA-EDYCJA-DO-03.05-DO-P%C3%93%C5%81NOCY-%29[/url][/QUOTE]

Przyłączymy się ze zdjęciem Jeżyka :) w wolnej chwili załączymy....dzięki wielkie za info :D

Posted

Dziękujemy za życzenia :)
Jeżyk wszystkie Was całuje i pozdrawia :) śpi sobie smacznie na nowym pięknym spanku :)

Wesołych i spokojnych Świąt przy pięknej pogodzie :)