Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 912
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Nutusia']Nie będę więcej wchodzić na ten wątek, bo się zapłaczę... :-( Gdyby tak można było zapoznać psy na odległość![/QUOTE]
Nutusiu, nie zostawiaj Jezyka...
Podmieniłam zdjęcia w ogłoszeniach, mam nadzieję, że wkrótce jakiś domek się odezwie.

Posted

Nie wiem jak serduszko Jeżyka ale wszystko wydaje się być w porządku, martwi mnie ta narośl przy odbycie, aaa i Jeżo mimo ze po spa juz znów śmierdzi :(
Moze uda mi się napaść doktora Raka i poprosić o przegląd Jeża w przyszłym tygodniu , no chyba ze w piątek by padało to podjadę do schroniska.

Posted

Może śmierdzieć z dzioba albo z pupy. poproś o jego przegląd.
Mój pies ma też małą narośl przy odbycie, nie powiększa się , więc nie ruszamy.

Posted

zęby ma w stanie tragicznym, z pysia mu śmierdzi ale nie aż tak, on umazał się chyba w koopinie i futerko ma pod brzusiem brudne, to takie raczej schroniskowe zapachy.
Postaram sie o ten przegląd , ale chyba tak czy inaczej większych zabiegów przy nim już robić nie da rady, chodzi mi o wyrywanie zębów bądź zabiegi pod narkozą, on chyba za starutki już, mógłby nie przeżyć.

Posted

Ja jestem przekonana ze zapach Jezowy to wina miejsca w ktorym przebywa biedak jak go nie wypuszcza na spacer to narobi usiadzie w to , gruczoły powinien dr obejrzec koniecznie jezeli sa zatkane stan zapalny to nie dosc ze smierdzi to niestety dyskonfort dla psa straszny i ból , ale moze tez byc powiekszona prostata , co do zębów sa jakie sa niewiem czy dziadzio nadaje sie do narkozy wyrwania zebow , ale lizac sia roznosi ten zapach po calym futerku niestety

Posted

Cioteczki! koniecznie proszę glosować na mój wierszyk: [url]http://www.dogomania.pl/threads/205544-ANKIETA-do-KONKURSU-RYMUJ-z-UL%C4%84-do-13.04-godz.0.00[/url]
Jeśli wygramy, będą dodatkowe pieniążki na spłatę naszego mega-długu!

Posted

Jeżyk jest prześliczny! Jestem po prostu zakochana na maksa. Muszę Wam potem wstawić zdjęcie Śwircia staruszka, bo będziecie wiedziały dlaczego ;)

Czy ktoś się kontaktował z Renatą? Czy ona jeszcze przyjmuje staruszki? Wiem, że przez pewien czas wstrzymała się z przyjmowaniem psiaków, ale starowinki nigdzie nie miały tak cudnie jak u niej (moje subiektywne zdanie oczywiście). Nick Reanty to [B]Lionees[/B]. Warto się zapytać...

Posted

Mam od piątku zanik internetu, teraz też pojawia sie i ucieka, więc tak na szybko - w spa Jeżyk był grzeczniakiem, choć bardzo się bał, cały czas właściwie siedział mi na rękach. On rzeczywwiście bardzo śmierdzi, ale ja sądzę, że to kwestia utytłania się w odchodach - on się w tej mini klateczce jednak musi raz dziennie załatwić i potem w to włazi no i wiadomo. Kąpany był dokładnie, ale to nic nie zmieni, póki będzie miał taką ograniczoną przestrzeń. Jutro podejdę z nim do doktora, żeby zobaczył tę narośl koło ogona (odkryłysmy ją podczas strzyżenia) i żeby zajrzał w te zęby. Nie poprawiam literówek, bo już mnie rozłącza!

Posted

[quote name='paulinken']Renia niedawno pisała, że nie chce już być DT... że serce jej pęka, jak staruszki odchodzą :([/QUOTE]
Wiem, już od dłuższego czasu o tym wspominała, ale może mimo wszystko warto zapytać?

Posted

rozmawiałam właśnie z Basią i nie mam najlepszych wiadomości :(
ten guzek przy odbycie to wierzchołek góry lodowej, dużo więcej guzków Jeżyś ma głębiej, od odbytu w głąb jelita. Są to guzki nieoperacyjne, istnieje bardzo duże prawdopodobieństwo uszkodzenia zwieraczy przy takim zabiegu, a ponieważ dziadzia nie można już poddawać narkozie, to sprawa przesadzona. Jeśli któryś z tych guzków pęknie , a może sie to zdarzyć w każdej chwili bedzie to znaczyło niestety najgorsze :(

mamy wyprowadzać go na dworek , uprzyjemniać dni ......................