Poker Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Słodki MiIKRUSZEK ( [B]MIK[/B]rus+ ok[B]RUSZEK[/B] ) , chyba się zakochałam. Czy jego serduszko jest w porządku ? Quote
azalia Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Czy jeżyczek ma chociaż do spania jakiś kocyk czy posłanko? Quote
Nutusia Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Nie będę więcej wchodzić na ten wątek, bo się zapłaczę... :-( Gdyby tak można było zapoznać psy na odległość! Quote
olivetshka Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 [quote name='Nutusia']Nie będę więcej wchodzić na ten wątek, bo się zapłaczę... :-( Gdyby tak można było zapoznać psy na odległość![/QUOTE] Nutusiu, nie zostawiaj Jezyka... Podmieniłam zdjęcia w ogłoszeniach, mam nadzieję, że wkrótce jakiś domek się odezwie. Quote
bros Posted April 6, 2011 Author Posted April 6, 2011 Nie wiem jak serduszko Jeżyka ale wszystko wydaje się być w porządku, martwi mnie ta narośl przy odbycie, aaa i Jeżo mimo ze po spa juz znów śmierdzi :( Moze uda mi się napaść doktora Raka i poprosić o przegląd Jeża w przyszłym tygodniu , no chyba ze w piątek by padało to podjadę do schroniska. Quote
Poker Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Może śmierdzieć z dzioba albo z pupy. poproś o jego przegląd. Mój pies ma też małą narośl przy odbycie, nie powiększa się , więc nie ruszamy. Quote
bros Posted April 6, 2011 Author Posted April 6, 2011 zęby ma w stanie tragicznym, z pysia mu śmierdzi ale nie aż tak, on umazał się chyba w koopinie i futerko ma pod brzusiem brudne, to takie raczej schroniskowe zapachy. Postaram sie o ten przegląd , ale chyba tak czy inaczej większych zabiegów przy nim już robić nie da rady, chodzi mi o wyrywanie zębów bądź zabiegi pod narkozą, on chyba za starutki już, mógłby nie przeżyć. Quote
ulvhedinn Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Ale gruczoły przyodbytowe to faktycznie niech mu doktor pomaca- stare psiaki miewają z tym problem i może być to własnie dodoatkowy powód "zapaszku"".... Quote
abilab Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Ja jestem przekonana ze zapach Jezowy to wina miejsca w ktorym przebywa biedak jak go nie wypuszcza na spacer to narobi usiadzie w to , gruczoły powinien dr obejrzec koniecznie jezeli sa zatkane stan zapalny to nie dosc ze smierdzi to niestety dyskonfort dla psa straszny i ból , ale moze tez byc powiekszona prostata , co do zębów sa jakie sa niewiem czy dziadzio nadaje sie do narkozy wyrwania zebow , ale lizac sia roznosi ten zapach po calym futerku niestety Quote
NikaEla Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Cioteczki! koniecznie proszę glosować na mój wierszyk: [url]http://www.dogomania.pl/threads/205544-ANKIETA-do-KONKURSU-RYMUJ-z-UL%C4%84-do-13.04-godz.0.00[/url] Jeśli wygramy, będą dodatkowe pieniążki na spłatę naszego mega-długu! Quote
NikaEla Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 [quote name='abilab']Mowisz masz[/QUOTE] ach dziękuję :) Quote
Ra_dunia Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Jeżyk jest prześliczny! Jestem po prostu zakochana na maksa. Muszę Wam potem wstawić zdjęcie Śwircia staruszka, bo będziecie wiedziały dlaczego ;) Czy ktoś się kontaktował z Renatą? Czy ona jeszcze przyjmuje staruszki? Wiem, że przez pewien czas wstrzymała się z przyjmowaniem psiaków, ale starowinki nigdzie nie miały tak cudnie jak u niej (moje subiektywne zdanie oczywiście). Nick Reanty to [B]Lionees[/B]. Warto się zapytać... Quote
wieso Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 jaki on sliczny, po fotkach az poplakalam sie, oczka takie "widzace".....ach Jerzuniu nowa fryzurka....tak maly misiulek... Quote
Basia1244 Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Mam od piątku zanik internetu, teraz też pojawia sie i ucieka, więc tak na szybko - w spa Jeżyk był grzeczniakiem, choć bardzo się bał, cały czas właściwie siedział mi na rękach. On rzeczywwiście bardzo śmierdzi, ale ja sądzę, że to kwestia utytłania się w odchodach - on się w tej mini klateczce jednak musi raz dziennie załatwić i potem w to włazi no i wiadomo. Kąpany był dokładnie, ale to nic nie zmieni, póki będzie miał taką ograniczoną przestrzeń. Jutro podejdę z nim do doktora, żeby zobaczył tę narośl koło ogona (odkryłysmy ją podczas strzyżenia) i żeby zajrzał w te zęby. Nie poprawiam literówek, bo już mnie rozłącza! Quote
paulinken Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Renia niedawno pisała, że nie chce już być DT... że serce jej pęka, jak staruszki odchodzą :( Quote
Asia_M Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Buziak Jeżyku, może nowy dzionek przyniesie domek.... Quote
aanka Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Jeżuniu :calus:. , też Ci mówię dobranoc - wyśnij sobie domek........... Quote
azalia Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Na razie to rzeczywiście tylko biedak wyśnic sobie domek może,a tak go szkoda... Quote
NikaEla Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Jezyku, zaproszę u Ciebie na bazarek: [url]http://www.dogomania.pl/threads/205608-Sukienka-na-lato-fajna-bluzeczka-i-inne-do-20.04-na-d%C5%82ug[/url] Quote
Ra_dunia Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 [quote name='paulinken']Renia niedawno pisała, że nie chce już być DT... że serce jej pęka, jak staruszki odchodzą :([/QUOTE] Wiem, już od dłuższego czasu o tym wspominała, ale może mimo wszystko warto zapytać? Quote
bros Posted April 7, 2011 Author Posted April 7, 2011 rozmawiałam właśnie z Basią i nie mam najlepszych wiadomości :( ten guzek przy odbycie to wierzchołek góry lodowej, dużo więcej guzków Jeżyś ma głębiej, od odbytu w głąb jelita. Są to guzki nieoperacyjne, istnieje bardzo duże prawdopodobieństwo uszkodzenia zwieraczy przy takim zabiegu, a ponieważ dziadzia nie można już poddawać narkozie, to sprawa przesadzona. Jeśli któryś z tych guzków pęknie , a może sie to zdarzyć w każdej chwili bedzie to znaczyło niestety najgorsze :( mamy wyprowadzać go na dworek , uprzyjemniać dni ...................... Quote
paulinken Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Biedactwo... a pytałyście Reni (Lionees), może się zlituje? Quote
Recommended Posts