Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 218
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

... i to jest sunia z tego samego schronu, co Andzikowa Nelcia i moja Misia...

Mam nadzieję, że domek dla niej też się znajdzie...:roll:

Cieszę się, że z Muszką sprawa umówiona!:loveu: Na cioteczkę Andzike można liczyć...:lol:

Posted

A ja jeszcze rozmawiałam teraz z p. Bożeną, tak mi sie widzi, że wizyta to tylko formalność, no ale nie zapeszamy...Andzike prześwietli - będziemy wiedzieć:)
Jakby wszystko dobrze poszło to w sobotę po nią przyjeżdżają....

Posted

majuska napisał(a):
A ja jeszcze rozmawiałam teraz z p. Bożeną, tak mi sie widzi, że wizyta to tylko formalność, no ale nie zapeszamy...Andzike prześwietli - będziemy wiedzieć:)
Jakby wszystko dobrze poszło to w sobotę po nią przyjeżdżają....

majuska, a co ze sterylką suni przed adopcją, o której pisałyśmy na PW?

Molly jest rzeczywiście bardzo podobna do Muszki. Może jej też się poszczęści?

Posted

Jest ustalone z p. Bożeną że na 100% ją wysterylizuje, można to będzie skontrolować. Elinko, uważam, że to najlepsza opcja dla Muszki, niz sterylizowanie jej teraz tu na szybko, czekanie 10 dni ( a DT jeszcze tylko na 6 dni mamy ) wożenie śmiertelnie przerażonego psa po wetach itp. itd. Jeżeli w sobotę sunia nie pojedzie to mogłaby jechać dopiero 15 października, więc co z nią zrobić do tego czasu....

Posted

Skoro po adopcji skontrolujecie sterylkę to nie ma sprawy. :) Bo wiesz jak to bywa. Przez pierwsze dni, czasami nawet parę tygodni nowi właściciele utrzymują z nami kontakt, nierzadko nawet wkleją zdjęcia i piszą o psie na wątku, a później sprawa przycicha, temat gaśnie i w sumie nie wiadomo, jakie są dalsze losy psiaka. A Muszka jest śliczna, jeszcze kiedyś może przyjść komuś do głowy pomysł chęci posiadania ślicznego szczeniaczka od Muszki.

Posted

Andzike napisał(a):
Zadzwonie jutro rano i umówie się z Panią na wizytę między zawiezieniem Neli do weta a wizytą u Czoko :)
Myślę, że będzie dobrze... :)

Fantastycznie!!!:)

Posted

DIF napisał(a):

Ech... że też mój hotelik nie jest z gumy.... Zaraz bym brała Molly, bo dla Muszki już jest szansa!:multi:

spróbuj, może da się ciut naciągnąć....:eviltong:

Posted

Andzike dzwoniła: wszystko git, pewnie sama tu jeszcze coś więcej napisze, ale kazała Muszkę pakować i to szybciorem.
Tylko jedno zastrzeżenie Andzike miała: strasznie ją w tym domku rozpuszczą :)...ale czyż nie tego dla niej chcemy:eviltong::evil_lol:
Pani Bożena przyjeżdża po Muszkę w sobotę.