Andzike Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Jest po prostu przecudowna :) Majuska, czy Twoja koleżanka mówiła Muszce, że jutro zaczyna nowe życie? Quote
majuska Posted September 24, 2010 Author Posted September 24, 2010 Pewnie tak, podobno siedzi cały dzień i coś do niej gada :) Quote
majuska Posted September 25, 2010 Author Posted September 25, 2010 No i pojechały.... Naszej biedulce spod stodoły trafił się na prawdę super dom, jestem pewna, że będzie oczkiem w głowie P. Bożenki. Przyjechała do Rzeszowa razem z córką, nawiozły cały bagażnik różności dla Muszki i budkę i poduchy, szeleczki, nawet podkłady i pieluszki na drogę....a jak już na rączki niuńka została wzięta to była to wielka miłość od pierwszego wejrzenia. Muszeńka bardzo lubi siedzieć na rączkach, pomimo, że jest spięta to jednak wszystkie buziaki i mizianka chętnie przyjmuje, a tego jej na pewno nie zabraknie. Jak tylko odpoczną po podróży i minie pierwszy stres wybiorą się do weta, potem do fryzjera, mamy zapewnione wiadomości na bieżąco.... Quote
mshume Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 No to ślicznota ma zapewnione miłość i bezpieczeństwo na całe życie :) Bardzo się cieszę:loveu: Quote
Mantis Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 Bardzo się cieszę :loveu: Miałam przyjemność rozmawiać z Izą i Bożeną i powiem Wam, że Muszka nie mogła trafić lepiej. Bardzo ciepłe, sympatyczne i co najważniejsze, zwariowane na punkcie zwierząt. :) Muszka cudnie wygląda w objęciach "Psiej Mamy" :loveu: Quote
E-S Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 Pasują do siebie :D Cudownie, super po prostu ! Pozostaje życzyć wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia :D Quote
elinka Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 http://img689.imageshack.us/img689/3476/81047788.jpg - widać, że to miłość w obie strony. :loveu: Quote
E-S Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 Nie ? :D A Muszka jaka uchachana na rączkach :loveu: Quote
moni12 Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 Dziewczyny wyglądaja na zdjęciach jakby były razem od zawsze. Super, że tak cudna sunia znalazła swój nowy dom i kochającą ją pańcie. Quote
majuska Posted September 26, 2010 Author Posted September 26, 2010 Dzwoniła P. Bożenka, dojechali szczęśliwie, w podróży sunia była bardzo spokojna, w domu ładnie przespała całą noc, przywitali się z rezydentem - kocurkiem, je z ręki, na razie nie zrobiła ani siku, ani kupy...to tak jak na tymczasie , wielki stres...ale to powinno minąć ...Muszka dostała nowe imię: Lucy - cała rodzina wymyślała :) i co tu dużo gadać...są strasznie razem szczęśłiwe, Lucy dzis na dzień dobry zamerdała do swojej pańci ogonkiem :) Quote
Andzike Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 Cudownie, ze Muszka już w domu :) U p. Bożenki będzie przeszczęśliwa - widać miłość od pierwszego wejrzenia :) Quote
E-S Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 O, LUCY - a wiecie, że do niej to imię bardzo pasuje ? O niebo lepiej niż Muszka. Świetny pomysł :) Quote
karolciasz28 Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Super!!!!!!:multi::multi::multi::multi::multi: a ja mam o nią jeszcze 5 maili. Lecę proponować sunię pokazane na wątku.:lol: Quote
Andzike Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 karolciasz28 napisał(a):Super!!!!!!:multi::multi::multi::multi::multi: a ja mam o nią jeszcze 5 maili. Lecę proponować sunię pokazane na wątku.:lol: Suuper !!! Pamiętaj o Molly i Kaji i zaraz Ci coś jeszcze znajdziemy podobnego :D Quote
Ellig Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Jestem szczesliwa jak patrze na Muszke/Lucy w objeciach Pani Bozeny:) Quote
karolciasz28 Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Andziki wklej mi link do wątku Molly proszę!:oops: Quote
Andzike Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 karolciasz28 napisał(a):Andziki wklej mi link do wątku Molly proszę!:oops: Proszę uprzejmie - pod koniec wątku są nowe, piękne zdjęcia - te wysyłaj :) http://www.dogomania.pl/threads/193166-Molly-s%C5%82odka-kud%C5%82aczka-szuka-domu Quote
AGA35 Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 PRZEPRASZAM ZA OFIKA ale kochane cioteczki jak ktoś jeszcze chciał kudłatą sunieczkę to polecam waszej uwadze JULECZKE !!! Quote
E-S Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Andzike napisał(a):Proszę uprzejmie - pod koniec wątku są nowe, piękne zdjęcia - te wysyłaj :) http://www.dogomania.pl/threads/193166-Molly-s%C5%82odka-kud%C5%82aczka-szuka-domu Kaja tutaj: http://www.dogomania.pl/threads/191503-kud%C5%82atki-spod-wroc%C5%82awskiej-miejscowo%C5%9Bci-Szukamy-transportu-Wrocek-Wawa Quote
fiorsteinbock Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Pragne pokazac Rote z dzierzoniowskiego schroniska Azyl. Sunia z tesknoty za czlowiekiem zamyka sie w sobie, jest przygaszona i apatyczna. Potrzebuje milosci i zainteresowania, inaczej zgasnie psie serce. Jesli macie chetne domki, przeslij panienka, prosimy: http://www.dogomania.pl/threads/193926-Kud%C5%82ata-ROTA-pilny-DT-DS-apatia-i-przygn%C4%99bienie-j%C4%85-zabij%C4%85!-Musi-opu%C5%9Bci%C4%87-schronisk/page2 Quote
majuska Posted October 6, 2010 Author Posted October 6, 2010 P. Bożena wyjeżdża na najbliższy weekend na wesele ( rozmawiałayśmy o tym już na samym początku ) i potrzebowała opieki dla Muszki - Lusi na ten czas, zgodziła się ciocia figa33 i dziś miała iść do dziewczyn się zapoznać. Pewnie jak wróci to nam tu napisze wieści z pierwszej ręki co u naszej kudłatki :) Quote
Becia66 Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 [quote name='majuska']P. Bożena wyjeżdża na najbliższy weekend na wesele ( rozmawiałayśmy o tym już na samym początku ) i potrzebowała opieki dla Muszki - Lusi na ten czas, zgodziła się ciocia figa33 i dziś miała iść do dziewczyn się zapoznać. Pewnie jak wróci to nam tu napisze wieści z pierwszej ręki co u naszej kudłatki :) Figuniu I love you....:loveu: Quote
Recommended Posts