Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nowe wieści od Lusi:

"Tak jak obiecałam przesyłam nowe zdjecia Lusi z jesiennego spacerku na osiedlu w poblizu domu.Piesek jest coraz bardziej kontaktowy ,chetniej juz wychodzi na spacer i cieszy sie na wyjscie z domu,ale jeszcze szybciej do niego wraca,pedząc co sił w nogach :)
Jest kochana i cudna nadal ciągle je z ręki a nie z miski ,ale pewnie to kwestia czasu. Jestem bardzo szczęśliwa ,że ją mam.Dziękuję ;) "

i trochę fotek:

• Replies 218
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Becia66 napisał(a):
ale ona śliczna....Miałam przyjemnośc poznać jej Panią i mogę stwierdzić ze psince się fartnęło...

Przepiękna Lusi :)
Ja też miałam przyjemność poznać panią Lusi - oby więcej takich domków... :D :D :D

• 4 weeks later...
Posted

I kolejne radujące serce wieści od Pani Bożenki:

Moja słodka sunia jest coraz bardziej kontaktowa, sprawia mi tyle radości co ja oferuję jej swojej miłości:) Adaptuje się z dnia na dzień coraz lepiej ,a każda oznaka jej "kontaktu" ze mną jest dla mnie wielką radością . Jej nowy -"niebieski pałac" ciagle czeka na zamieszkanie bo Lusi woli swój schowek pod łóżkiem w sypialni .Aby zmniejszyc jej jakiekolwiek sytuacje stresowe korzystam z pomocy zoopsychologa i konsultuję z Panią doktor wszelkie zachowania pieska .
Ogromnie cenię sobie profesjonalne wskazówki psychologa ,które mają na celu przełamać jej lęk w stosunku do innych psów ( panicznie boi sie innych psów na spacerze).Zestaw ćwiczeń ,ktore z nią wykonuje obniżają jej stres,maja poprawić wzrost pewnosci siebie i ogólną poprawę samopoczucia a przede wszystkim zapewnić jej poczucie bezpieczeństwa.Lusi pieknie się uczy i reaguje na nowe wyzwania stawiane jej w zabawie.
Jestem bardzo szczęśliwa ,że ją mam i wiem ,że ONA też juz wie ,ze ma swoj domek i swoja kochającą panią .Dziękuję za NIĄ!

• 2 weeks later...
Posted

majuska napisał(a):
Dla Twoich tymczasów:diabloti:

Hehehe :) Majuska, wiesz, że dopiero dziś to przeczytałam ??? :D :D :D
Jak najbardziej - wlaśnie takich domków szukam ;)

• 2 years later...
Posted

Niespodzianka :)

wieści od Lusi :)

Dziękuję za KRS ,przekażę 1% podatku na boguchwalskie psiaki.
LUSI , moja sliczna sunieczka czuje się wspaniale,dzielnie towarzyszy mi we wszystkich służbowych wyjazdach .Nocuje ze mna w hotelach.
Codziennie rano domaga się pieszczot o poranku, bez tego nie wstaje:)
Stanowimy nieodłączny duet.Nazywam ja moim autystycznym dzieckiem ,bo tak też się zachowuje ,o ile z pomoca zoopsychologa udało mi się zdobyc jej zaufanie i dac jej poczucie bezpieczeństwa , o tyle psy nadal sa jej najwiekszymi wrogami. Nie ważne czy jest to malutki szczeniak czy olbrzymi dog , ze strachu atakuje wszystkie już z daleka histerycznie kwiląc ,byleby tylko któryś nie zechciał do niej podejść.
Załaczam nasza wspólna fotkę z odwiedzinach u przyjaciół pod Białymstokiem.

Proszę przesłać mi adres i nr konta tego schroniska ,czasami bedę chciała Państwa wesprzeć .

pozdrawiam serdecznie

Posted

ale wspaniałe wieści :loveu:, pamietam majuska jak wyłapywałyśmy ja z tej stodoły i potem kąpiel u twojej koleżanki i podstrzyżyny...miała niuńcia wielkie szczęście. Cieszę się bardzo majuska, że przypominasz się naszym potencjalnym darczyńcom. :loveu: