Jump to content
Dogomania

Hacker - sportowy golden! Nowy sprzęt!!! x] Fuji FinePix S5600

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

luzia - no dobra, będą fotki, ale poczuj mą łaskawość - bo to ostatni raz! :diabloti:

Marina
- to ja też wyszukałam kilka Ulowych fotek ...mało i "kiepskie" bo te leprze już dawałam Ci po obozie i nie chce dawać drugi raz tych samych :roll:

CS'owanie, czyli odwracanie głowy - każda w inną stronę :cool3:

Kontakt z pańcią, widać jak bardzo suczy jest potrzebny! :lol:

To zdjęcie daje ze względów merytorycznych - patrz jak jest blisko laba! :-o

No i na koniec obozowa Marina, "troche" zmęczona, ale szczęśliwa :lol:

...i tak pewnie się tutaj z połową zdjęć powtarzam? No, ale teraz są większe! :evil_lol:

Niestety poza tymi fotami, które już wcześniej dostałaś - innych nie mam - za bardzo
sie musiałaś alienować przez problemy Uli, a na dodatek ja nie umiałam robić fotek
ciornym bestiom :-(

Posted

Autorką zdjęć jest Marina (Ula_czernuszka):Rose:, której jestem wieeelce i ogromnie wdzięczna za tak wspaniałe zdjęcia! - zwłaszcza, że chyba nie miałam wcześniej zdjęć z moich zajęć :modla:

Po odrobince mojego retuszu:
(pasiam, nie mogłam się powstrzymać :diabloti:)

"łapecka Hackerku"

"tańczymy"

"...z figurami"

...komentarze do zdjeć są autorstwa Mariny, a zdjęcia (o ile się nie mylę?) zrobione były podczas mojego wykładu na obozie dot. "tańca z psem" - uiszczone akurat, kiedy pokazywałam omawiane elementy w praktyce :razz:

Za zdjęcia jeszcze raz składam wdzięczne podziękowania!
:sweetCyb: Uradowały mnie ogromnie! :sweetCyb:

Posted

Marina - ...żeby to tak tylko klikało się "zmień na sepie", ale nie - ja musiałam ustawiać kolejno kontrast, nasycenie, odcień i jasność w każdym zdjęciu co mi dało efekty jakie widać :cool3:

luzia
- to masz jeszcze kilka do dziękowania: :diabloti:

Slom w okół nóg :lol: (zdjęcie Mariny, a jezioro nadal niebieściutkie!)
[SIZE=2]

Podwanie/przybijanie łapki do stopy/buta :razz:

Na następnych zajęciach, ja już ja jako słuchacz :roll: [SIZE=1](jezioro nadal niebieskie!)

Zbliżenie! :diabloti:

Rozumiem, że sie spuźniłam - bo po swoich zajęciach musiałam Hackera
do domku odprowadzić - ale, żeby aż tak nie w temacie być! :-o

...powyższych zdjęć autorką jest Marina - której dziękować moge w nieskończoność! :B-fly:

Posted

[quote name='Anza&Hacker']Karolina_Nett - Aparat to Fuji FinePix S5600 - zaraz dam w tytuł topicu bo co drugą strone mnie pytacie :eviltong:
Powiem o nim tyle, że jeśli nie masz zacięcia i cierpliwości to Ci nic specjalnego nie wyjdzie, bo jakiś super-mega to on nie jest, zwykła pstrykaczka cyfrowa z manualem (tak, tak bez obsługi manuala o ładnych i dobrych fotach zapomnij, on ich sam nie zrobi! - AUTO jest paskudne) ;)
...ale to mój pierwszy, jedyny i robi filmy - więc i tak go bardzo kocham! :loveu:
Ahhh... Dzięki.

http://i10.tinypic.com/6b8rtrb.jpg
Świetne zdjecie :loveu::loveu:.

Posted

Wiq - ...a na których obozach byłaś (z jakimi psiurami)? Klikasz jeszcze? :razz:

byłam w Poddąbiu i w Turawie z flatami :p

właściwie już klikera nie używam, ale korzystam z zebranych informacji;)

Posted

Witam wszystkich i dziękuję za odwiedziny! :hand:
...za chwilke Wam poodpowiadam, najpierw zdjęcia z wakacji ;)

Kocham las! ...mażył by mi się domek w jakimś takim pięknym dzikim lesie, najlepiej blisko morza, albo przy górskim strumieniu! :loveu:

Hacker mógł by tropić ile by tylko chciał i nie był by taki zestresowany - patrzcie jak mu się oczy świecą w takim miejscu, mój aniołek! :saint1:

Jedno z niewielu zdjęć jakie mam z moim pieskiem :bigcool:

Z moim psem nie można się nudzić! :evil_lol:

dwa ostatnie zdjęcia robiła moja młodsza siostra - Marta.

...a w tym lesie usłyszeliśmy jak od nas ucieka najprawdziwszy dziki Łoś! :-o :loveu:

Posted

luzia - ja się nie przewracam(!), a jak bym nóg nie podnosiła przy ósemkach to by mnie pies stratował :evil_lol:

anetta - nic nie piłam, jestem (i wtedy też byłam) Streight Edgem :cool1:

Betty
- dziękuję za pozytywną opinię o moich zajęciach :oops: - ale w tym roku już mnie chyba nie potrzebujecie do takich zadań, więc powtórki pewnie nie będzie :roll:

Karolina_Nett - proszę bardzo ;)

wiq
- nie ładnie, nie ładnie... :eviltong:

Ewa3 - no bo akurat miałam czas! Ja albo się "nudze" i wtedy wrzucam dosyć sporo, albo nie mam w ogóle czasu i dłuuuuugo brak nowości :oops:

diabelkowa - no co Ty! :-o To najprostrze rzeczy - 90% psów można z łatwością nauczyć, trzeba tylko nauczyć się zasad szkolenia pozytywnego (polecam z klikerem) i heja! Może nie będzie tego robił aż z takim entuzjazmem i prędkoscią jak mój, ale spokojnie tych samych rzeczy możesz go nauczyć :p

luthien - jak wspominałam już, ja nie pijam alkoholu, a zdjęcia będa jak będzie czas, którego to natomiast u mnie NIGDY tak naprawde nie ma :diabloti:

gogunia
- dziękujemy, kwiatki dla Ciebie za odwiedziny! :Rose:

...i to by było na tyle Was wszystkich :lol: