Anza&Hacker Posted October 30, 2007 Author Posted October 30, 2007 luzia - no dobra, będą fotki, ale poczuj mą łaskawość - bo to ostatni raz! :diabloti: Marina - to ja też wyszukałam kilka Ulowych fotek ...mało i "kiepskie" bo te leprze już dawałam Ci po obozie i nie chce dawać drugi raz tych samych :roll: CS'owanie, czyli odwracanie głowy - każda w inną stronę :cool3: Kontakt z pańcią, widać jak bardzo suczy jest potrzebny! :lol: To zdjęcie daje ze względów merytorycznych - patrz jak jest blisko laba! :-o No i na koniec obozowa Marina, "troche" zmęczona, ale szczęśliwa :lol: ...i tak pewnie się tutaj z połową zdjęć powtarzam? No, ale teraz są większe! :evil_lol: Niestety poza tymi fotami, które już wcześniej dostałaś - innych nie mam - za bardzo sie musiałaś alienować przez problemy Uli, a na dodatek ja nie umiałam robić fotek ciornym bestiom :-( Quote
Ula_czarnuszka Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Dziękujemy :loveu: Wasze poszły mailem :p Quote
Ula_czarnuszka Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Blisko laba i układ ciałka zdradza jej zamiary:mad: http://i16.tinypic.com/4min7l4.jpg Quote
Luzia Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Zamiast puszczać mailem lepiej zamieszczać je tu na forum :diabloti: Quote
Luzia Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Już sie nie mogę sie doczekać.. Ja już do lata tęsknie :shake: Quote
Anza&Hacker Posted October 30, 2007 Author Posted October 30, 2007 Autorką zdjęć jest Marina (Ula_czernuszka):Rose:, której jestem wieeelce i ogromnie wdzięczna za tak wspaniałe zdjęcia! - zwłaszcza, że chyba nie miałam wcześniej zdjęć z moich zajęć :modla: Po odrobince mojego retuszu: (pasiam, nie mogłam się powstrzymać :diabloti:) "łapecka Hackerku" "tańczymy" "...z figurami" ...komentarze do zdjeć są autorstwa Mariny, a zdjęcia (o ile się nie mylę?) zrobione były podczas mojego wykładu na obozie dot. "tańca z psem" - uiszczone akurat, kiedy pokazywałam omawiane elementy w praktyce :razz: Za zdjęcia jeszcze raz składam wdzięczne podziękowania! :sweetCyb: Uradowały mnie ogromnie! :sweetCyb: Quote
Luzia Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 My też dziękujemy bo dzięki temu możemy je oglądać :multi: Quote
Ula_czarnuszka Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 :lol: Anza, całkiem fajnie wyszła to transpozycja w sepię :cool3: Quote
Anza&Hacker Posted October 31, 2007 Author Posted October 31, 2007 Marina - ...żeby to tak tylko klikało się "zmień na sepie", ale nie - ja musiałam ustawiać kolejno kontrast, nasycenie, odcień i jasność w każdym zdjęciu co mi dało efekty jakie widać :cool3: luzia - to masz jeszcze kilka do dziękowania: :diabloti: Slom w okół nóg :lol: (zdjęcie Mariny, a jezioro nadal niebieściutkie!) [SIZE=2] Podwanie/przybijanie łapki do stopy/buta :razz: Na następnych zajęciach, ja już ja jako słuchacz :roll: [SIZE=1](jezioro nadal niebieskie!) Zbliżenie! :diabloti: Rozumiem, że sie spuźniłam - bo po swoich zajęciach musiałam Hackera do domku odprowadzić - ale, żeby aż tak nie w temacie być! :-o ...powyższych zdjęć autorką jest Marina - której dziękować moge w nieskończoność! :B-fly: Quote
Luzia Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 http://i11.tinypic.com/6akqg5u.jpg Tu wygląda jak byś miała sie przewrócić :-o :evil_lol: Quote
anetta Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ile wypiłaś?:evil_lol: Quote
betty_labrador Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 anetta napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ile wypiłaś?:evil_lol: :lol::lol::lol::lol: niezapomniane tance Ani z nakreconym lapowkowo :diabloti: piesem :p super zajecia poprawadzilas uczycielko :multi: Quote
Karolina_Nett Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 [quote name='Anza&Hacker']Karolina_Nett - Aparat to Fuji FinePix S5600 - zaraz dam w tytuł topicu bo co drugą strone mnie pytacie :eviltong: Powiem o nim tyle, że jeśli nie masz zacięcia i cierpliwości to Ci nic specjalnego nie wyjdzie, bo jakiś super-mega to on nie jest, zwykła pstrykaczka cyfrowa z manualem (tak, tak bez obsługi manuala o ładnych i dobrych fotach zapomnij, on ich sam nie zrobi! - AUTO jest paskudne) ;) ...ale to mój pierwszy, jedyny i robi filmy - więc i tak go bardzo kocham! :loveu: Ahhh... Dzięki. http://i10.tinypic.com/6b8rtrb.jpg Świetne zdjecie :loveu::loveu:. Quote
wiq Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Wiq - ...a na których obozach byłaś (z jakimi psiurami)? Klikasz jeszcze? :razz: byłam w Poddąbiu i w Turawie z flatami :p właściwie już klikera nie używam, ale korzystam z zebranych informacji;) Quote
Ewa3 Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Nie bylo mnie tu tylko dzien, a tu tyle nowych zdjec:eviltong: Ale fajne zdjecia:loveu: Quote
diabelkowa Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 http://i7.tinypic.com/6chua6r.jpg swietne zdjecie heheh ja byl mu dala tytul : Khe? jejku ale super cwiczycie moj tak nie jest wszechstronnie uzdolniony... ;( Quote
Mi. Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 hahahahahahahaha:evil_lol: kac?:razz::evil_lol: http://i11.tinypic.com/6akqg5u.jpg Quote
bigos Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Witamy:loveu: Alez nas obsypujesz fotkami:loveu: Czarno białe najbardziej mi sie podobają Tańce, hulanki, swawole:p:p:p Quote
gogunia Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Cześć! Wszystkie fotki śliczne :loveu::loveu::loveu: Ta mi się bardzo spodobała ;) : http://i9.tinypic.com/61yihs4.jpg Quote
Luzia Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 [quote name='Mi.']halo halo?:) wiecej fot chce:evil_lol: Ja też ja też :multi::diabloti: Quote
Anza&Hacker Posted November 8, 2007 Author Posted November 8, 2007 Witam wszystkich i dziękuję za odwiedziny! :hand: ...za chwilke Wam poodpowiadam, najpierw zdjęcia z wakacji ;) Kocham las! ...mażył by mi się domek w jakimś takim pięknym dzikim lesie, najlepiej blisko morza, albo przy górskim strumieniu! :loveu: Hacker mógł by tropić ile by tylko chciał i nie był by taki zestresowany - patrzcie jak mu się oczy świecą w takim miejscu, mój aniołek! :saint1: Jedno z niewielu zdjęć jakie mam z moim pieskiem :bigcool: Z moim psem nie można się nudzić! :evil_lol: dwa ostatnie zdjęcia robiła moja młodsza siostra - Marta. ...a w tym lesie usłyszeliśmy jak od nas ucieka najprawdziwszy dziki Łoś! :-o :loveu: Quote
Anza&Hacker Posted November 8, 2007 Author Posted November 8, 2007 luzia - ja się nie przewracam(!), a jak bym nóg nie podnosiła przy ósemkach to by mnie pies stratował :evil_lol: anetta - nic nie piłam, jestem (i wtedy też byłam) Streight Edgem :cool1: Betty - dziękuję za pozytywną opinię o moich zajęciach :oops: - ale w tym roku już mnie chyba nie potrzebujecie do takich zadań, więc powtórki pewnie nie będzie :roll: Karolina_Nett - proszę bardzo ;) wiq - nie ładnie, nie ładnie... :eviltong: Ewa3 - no bo akurat miałam czas! Ja albo się "nudze" i wtedy wrzucam dosyć sporo, albo nie mam w ogóle czasu i dłuuuuugo brak nowości :oops: diabelkowa - no co Ty! :-o To najprostrze rzeczy - 90% psów można z łatwością nauczyć, trzeba tylko nauczyć się zasad szkolenia pozytywnego (polecam z klikerem) i heja! Może nie będzie tego robił aż z takim entuzjazmem i prędkoscią jak mój, ale spokojnie tych samych rzeczy możesz go nauczyć :p luthien - jak wspominałam już, ja nie pijam alkoholu, a zdjęcia będa jak będzie czas, którego to natomiast u mnie NIGDY tak naprawde nie ma :diabloti: gogunia - dziękujemy, kwiatki dla Ciebie za odwiedziny! :Rose: ...i to by było na tyle Was wszystkich :lol: Quote
Recommended Posts