Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Chłopak zabrany ze schroniska w wielkopolsce, wykastrowany, zdrowy i fajny :loveu: Szukamy najlepszego domku - kolejnego najlepszego ;) Farmerka63 poobserwuje chłopaka i będziemy uzupełniać informacje - na gorąco jest taki:

[quote name='"farmerka63"']Generalnie chudzieńki jestem, ale apetycik mam, i owszem :smile: , więc odpasienie nie potrwa długo :smile: Znakomicie jeżdżę samochodem Smycz budzi we mnie jakieś nieuzasadnione opory...za to na rączkach można mnie transportować do upojenia :-D

Akceptuję suczki. Kotów na razie nie widzę...nawet tego, co leżał bezczelnie w koszyku ;-)

Psiak przebywa w okolicach Poznania - no kilkadziesiąt km od Poznania

z adoptowaną sznupcią Farmerki :loveu:

• Replies 114
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Malawaszko, Erka powiedziała, że ma telefonowe szaleństwo o Azę. Ma juz kilka wypisanych ciekawych telefonów. Może poprosicie Ją o przekazywanie telefonu w sprawie tego sznupka?

Posted

Jaaga napisał(a):
Malawaszko, Erka powiedziała, że ma telefonowe szaleństwo o Azę. Ma juz kilka wypisanych ciekawych telefonów. Może poprosicie Ją o przekazywanie telefonu w sprawie tego sznupka?

ojoj trzymam :kciuki: za Azutka i zaraz się skontaktuję z Erką - dzięki :Rose: bo od poniedziałki będzie jeszcze jedna sznupcia z Katowic tylko sterylka najpierw będzie

Posted

Cała przyjemność po mojej stronie :D

Ptyś już po kąpieli - stał w wannie jak zaczarowany ani myśląc o zdylowaniu . Po wytarciu nastąpiła 1/2 godzinna sesja radosnego tarzania się po naszym małżeńskim łożu . Suczki-rezydentki patrzyły na niego jak na zielonego skołtunionego słonika - ODBIŁO CI, MAŁY ???!!

Wasiu - niestety z ocalenia brody chyba nici , bo kołtun na kołtunie , i to na całym wątłym ciałku . No ale Justynka to złota dziewczyna - jak mały nie będzie fikał to może choć troszkę poprawi mu image . Już się uspokoił i teraz spróbuję go choć ciut podczesać albo i wyciąć największe dredy. Nasza Szlufka ( ta z czerwoną obróżką) też przyszła ze schroniska ( ale innego) taka dokładnie splątana - pierwsze strzyżenie było zatem totalne - brody została ledwo żałosna reszteczka . Na faflach miała identyczne kluchy jak mały Ptyś.

P.S. Czy on może być Ptysiem ? :D

Posted

PTYŚ - o jak cudnie!!!! Jak juz miałam Balbine i zastanawiałam się nad drugim mini, to była propozycja że chłopak i wtedy miał byc Ptyś - wiecie: Gąska Balbyna i Ptyś ;)

a ten Ptyśio cudny - piękny maluch!

a tak sobie czytam... Wasia piszę w 1 poście :

malawaszka napisał(a):
z adoptowaną sznupcią Farmerki :loveu:

w 2 poście pisze:

malawaszka napisał(a):
i z dwiema przygarniętymi sznupkami Farmerki

aż się bałam zajrzeć do trzeciego posta....

Posted

jambi_ napisał(a):
aż się bałam zajrzeć do trzeciego posta....

hahahahha :roflt: zaraz nam farmerka napisze: "słuchajcie on jest tak cudowny, że chyba u mnie zostanie, ale to już naprawdę OSTATNI" :roflt:

Posted

Apage, satanas !

Rodzona matka mi ubliża, że zmierzam prostą w kierunku Wioletty W.:evil_lol:

No, nie am mamuśce tej satysfakcji ;)

Imię Ptyś tak się nam podoba, że zastanawiamy się nad przechrzczeniem Spinki na Balbynę :loveu:

Posted

farmerka63 napisał(a):
Imię Ptyś tak się nam podoba, że zastanawiamy się nad przechrzczeniem Spinki na Balbynę :loveu:

buuuahhahaha a wtedy już Ptyś będzie musiał zostac :roflt: o której SPA? bo ja nie mogę sie doczekać :loveu:

Posted

Ściślej biorąc jeden kundel, co udaje ONka i omal-labradorka ( też ze schronu ). Więc juz naprawdę dość tej ferajny. Acha - i 5 kotów - małe przegęszczonko...

SPA o 16-tej - jak tylko mój Farmer wróci z Chodzieży i odda samochód .

Posted

farmerka63 napisał(a):
Ściślej biorąc jeden kundel, co udaje ONka i omal-labradorka ( też ze schronu ). Więc juz naprawdę dość tej ferajny. Acha - i 5 kotów - małe przegęszczonko...

SPA o 16-tej - jak tylko mój Farmer wróci z Chodzieży i odda samochód .

noo :lol: tam zaraz przegęszczonko - miejsca dużo to się rozłazi :lol:

Posted

farmerka, a czy ja mogłabym mieć taką maluśką malusieńką maciupcią prośbeńkę do Ciebie?
przedstawiłabys gdzieś jakoś całe to swoje stadko coooo? ploseeeeeeee

aa, i bardzo mi się podoba słowo "przegąszczonko" zaraz dam do przeczytania na głoś moim portugalczykom :evil_lol: