Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dajcie znać czy mam wysyłać jakieś fotki , suńka na niebieskim posłanku ( które jest tak naprawdę zjedzonym przez suczki basenem:cool3: )to Filka , która juz ma domek ale myślę , ze to bez znaczenia , bo one są bardzo podobne.
Co do numerów tel , nie dawajcie moich , bo stan Bąbla na tyle się poprawił , ze może gdzieś wyskoczymy na chwilę z mężem.
Karusiu napisz moze do Irmy , zeby dołożyła zdjęcia do Allegro , te zbliżenia , bo ona pewnie nie ma czasu śledzić wątku , sama ma wielki zwierzyniec.

• Replies 794
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Karusiap i camara, może mogłyby być namiary na Camarę? :loveu:

Posted

Ok bardzo dobrze, tylko gdyby było więcej telefonów zaintersowanych osób to dbrse byłoby gdyby rodzice je zapisali i przekazali dalej np. camarze albo mnie. :lol:

Posted

Dostałam maila i wyśle zdjęcie Filki - co ma dom :cool3:

Kontakt daję ten, który był w mailu. W razie kłopotów (z czymkolwiek) niech rodzice karusiap dzwonią do mnie 602-422-576

Acha - ważne - nigdzie nie znalazłam imienia drugiej suczki (jest, czy tylko nie widzę :roll:) w każdym razie z tegoż powodu sama ją ochrzciłam - będzie (przynajmniej w GW) ULMA - i nie przyjmuje do wiadomości, że sie wam nie podoba :eviltong:

:evil_lol:

Posted

rodzice probuja dodzwonic sie do Pani ktora miala w sierpiu wziac psinke gdyby wczesniej nikt sie nie znalazl,ale chyba jeszcze nie wrocila z wakacji bo nie da sie dodzwonic na razie...czekamy...oby suczka podzielila szczesliwy los siostrzyczki...

Posted

karusiap napisał(a):
hmmm no tak racja..tylko jakby mi ktos powiedzial jak mam to zrobic...;)bo w tych sprawach technicznych nie jestem najlepsza...

Karusia, musisz wejść na pierwszy wątek który tu napisałaś, dać EDIT, wtedy pojawi się edytowanie tekstu, i jeszcze raz EDIT i wtedy pojawi się edytowanie tytułu:)