Patia Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Dajcie znać czy mam wysyłać jakieś fotki , suńka na niebieskim posłanku ( które jest tak naprawdę zjedzonym przez suczki basenem:cool3: )to Filka , która juz ma domek ale myślę , ze to bez znaczenia , bo one są bardzo podobne. Co do numerów tel , nie dawajcie moich , bo stan Bąbla na tyle się poprawił , ze może gdzieś wyskoczymy na chwilę z mężem. Karusiu napisz moze do Irmy , zeby dołożyła zdjęcia do Allegro , te zbliżenia , bo ona pewnie nie ma czasu śledzić wątku , sama ma wielki zwierzyniec. Quote
AgaG Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Karusiap i camara, może mogłyby być namiary na Camarę? :loveu: Quote
karusiap Posted August 3, 2006 Author Posted August 3, 2006 ja piszac do Camary podalam nr moich rodzicow na kom i dom bo sa zamieszani i wtajemniczeni w cala sprawe..ale jak wolicie aha dobrze napisze do irmy jeszcze:) Quote
AgaG Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Ok bardzo dobrze, tylko gdyby było więcej telefonów zaintersowanych osób to dbrse byłoby gdyby rodzice je zapisali i przekazali dalej np. camarze albo mnie. :lol: Quote
karusiap Posted August 3, 2006 Author Posted August 3, 2006 ok nie ma problemu..jestem z nimi caly czas w kontakcie wiec informuja mnie kto dzwoni..zreszta robia tez dobra selekcje:)bede pisac jak tylko sie cos dowiem Quote
irma Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 aukcja z nowymi zdjęciami http://www.allegro.pl/show_item.php?item=118613986 Quote
Camara Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Dostałam maila i wyśle zdjęcie Filki - co ma dom :cool3: Kontakt daję ten, który był w mailu. W razie kłopotów (z czymkolwiek) niech rodzice karusiap dzwonią do mnie 602-422-576 Acha - ważne - nigdzie nie znalazłam imienia drugiej suczki (jest, czy tylko nie widzę :roll:) w każdym razie z tegoż powodu sama ją ochrzciłam - będzie (przynajmniej w GW) ULMA - i nie przyjmuje do wiadomości, że sie wam nie podoba :eviltong: :evil_lol: Quote
karusiap Posted August 3, 2006 Author Posted August 3, 2006 hehehe moze byc i ULMA:)nie bylo nigdzie podanego imienia bo suczka go na razie nie ma..czeka az ja jej Pani lub Pan wreszcie ochrzci... Quote
black sheep Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 No wreszcie są ładne fotki:):):) na allegro:):):) Te stare to w sumie mozna wyzucić, bo niewiele widac i się bałagan robi Quote
karusiap Posted August 3, 2006 Author Posted August 3, 2006 a ja mysle ze im wiecej fotek tym lepiej..niech sie wszyscy dobrze przyjrza pieknym damom:) Quote
karusiap Posted August 4, 2006 Author Posted August 4, 2006 ogloszenia sa juz w tak wielu miejscach, ze ktos musi sie w koncu znalesc Quote
Therion Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 Zosała jedna suczka, ktora pilnie szuka domu. Quote
karusiap Posted August 5, 2006 Author Posted August 5, 2006 nadal czekamy byl jeden telefon ale Pan musi skonsultowac sie z zona Quote
Therion Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Troch e karteczek z telefonami zerwali w lecznicach, moze cos sie z tego urodzi. Obawiam sie ,zeby sunia cieczki nie dostała. Quote
karusiap Posted August 5, 2006 Author Posted August 5, 2006 oj nie byloby dobrze bo po okolicy kreci sie troszke pieskow...a sunia podobno na razie uwiazana urzeduje bo ucieka skubana nadal;) Quote
Therion Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Podnosze i przypominam,ze suczka pilnie poszukuje domu, tyle czasu jest oglaszana i nic. Quote
black sheep Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 moze by zmienic tytuł? bo szuka tylko jedna... Quote
karusiap Posted August 6, 2006 Author Posted August 6, 2006 hmmm no tak racja..tylko jakby mi ktos powiedzial jak mam to zrobic...;)bo w tych sprawach technicznych nie jestem najlepsza... Quote
Therion Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Podnosze suczke do góry, czeka nadal na dom. Quote
karusiap Posted August 7, 2006 Author Posted August 7, 2006 rodzice probuja dodzwonic sie do Pani ktora miala w sierpiu wziac psinke gdyby wczesniej nikt sie nie znalazl,ale chyba jeszcze nie wrocila z wakacji bo nie da sie dodzwonic na razie...czekamy...oby suczka podzielila szczesliwy los siostrzyczki... Quote
Therion Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Dalej cisza ? Pani sie nie odezwała ? czas biegnie a ona bez domu. Quote
black sheep Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 karusiap napisał(a):hmmm no tak racja..tylko jakby mi ktos powiedzial jak mam to zrobic...;)bo w tych sprawach technicznych nie jestem najlepsza... Karusia, musisz wejść na pierwszy wątek który tu napisałaś, dać EDIT, wtedy pojawi się edytowanie tekstu, i jeszcze raz EDIT i wtedy pojawi się edytowanie tytułu:) Quote
karusiap Posted August 8, 2006 Author Posted August 8, 2006 ok dziekuje black sheep... no niestety nada cisza...Pani milczy i wogole cos pusto sie zrobilo ale wierze ze uda sie..psinka musi miec domek... Quote
Therion Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Została jeszcze jedna piekna suczka , poszukuje pilnie domu. Quote
karusiap Posted August 9, 2006 Author Posted August 9, 2006 kurcze cs cisza se zrobila ale sunia nadal szuka domu... i to czym predzej bo przeciez rosnie...i przyzwyczaja sie do aktualnych wlascicieli Quote
Recommended Posts