Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 794
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czy sunia cały czas jest na allegro? no ja niestety nic pomóc nie mogę...:placz: w prasie kolejka tak duża, ze nie mam szans dla "swoich psów" przez dłuższy czas...same mamy horror; dwie znajdy bez domu, Murzyn ze starachoowic w dziurze w ziemi ... no jasna holerka... a program "kundel"dopiero po 15 września...:placz::placz:

Posted

karusiap napisał(a):
no niestety taki okres teraz...dramat...biedne te zwierzaczki sa ...a co z Murzynem??

Murzyn to pies ze starachowic gdzie kompletny dramat z adopcjami i psy koczują na polu. muszę mu pomóc..jutro rozwieszam plakaty jakby byl ktos chętny na sunię a zadzwoni ktos to odstąpię tej suni.. holera za długo trwa to szukanie domu:-(:-(:-(

Posted

Witam Wszystkich
tu siostra Magdy S -> Karolina, szczesliwa posiadaczka FILI, mniejszej siostry
ja tez caly czas mysle co by tu mozna wymyslic dla drugiej siostry poniewaz widziałam ja i uważam ze jest przeurocza, jesli chcecie moge wystawic ja na allegro tylko prosze o przesłanie zdjeć, a swoja drogą to porozwieszam po osiedlu ogłoszenia moze cos sie znajdzie... :)

Posted

[LEFT]przepraszam nie mialam dostepu do neta,,,u suni niestety bez zmian..tel byly i po zastanowiniu miala sie Pani odezwac ale cisza... w ostatecznosci czekamy az Pani zrobi sobie ogrodzenie ( ta co obiecala ze w sierpniu wezmie) ae tez nic na sile bo jesi sie rozmyslila to nie ma sensu...szukamy...a jak tam Filka??:)
[/LEFT]

Posted

U Filki wszystko w porządku , ja własnie wróciłam z urlopu , czekała na mnie wiadomosć , że suczka jest już po pierwszym szczepieniu.Karolina obiecała mi zdjęcia.
Jak będą to zaraz wstawię.
Czas nas goni , trzeba intensywnie szukać domu dla siostrzyczki , koniecznie przed cieczką.
Zabieram się ostro do pracy.

Posted

Cze Wszystkim
ja też się staram i kombinuje dom dla tej drugiej suni, tak sobie myśle że teraz kończą się wakacje więc może coś się ruszy...
A co do Filki to jest przekochana, super grzeczna i wogóle BOSKAAA!!! jesli chcecie ja chetnie podam swój nr tel, jeśli ktoś bedzie zainteresowany to mogę mu opowoiedzieć jakie jest piesek, tylko z tego co pamietam ta druga była znacznie śmielsza, bo Fila to tchórz przeraźliwy boi się wszystkiego!! dosłownie!!!

Posted

no to ciesze sie ze sie dogadujecie z Filka:) kurcze im wiecej nas szuaka domu da drugiej psinki tym lepiej..szkoda jej bo zasluguje na cieply domek (jak kazda psinka)...a ja chetnie czasem do Ciebie zadzwonie spytac jak tam mala:)wiec jesli nie jest to dla ciebie problem to wyslij mi nr na priva...bede w kraju pod koniec wrzesnia to sie odezwe:)

Posted

Dostałam maila od pani Agnieszki , która jest zainteresowana drugą suczką ale mogłaby ją wziąć dopiero pod koniec września . Zaproszę panią Agnieszkę na forum.

Posted

no to super czekamy na Pania Agnieszke...tylko kurcze szkoda ze tak pozno..psinka co raz bardziej zapewne przywiazuje sie do obecnych wlascicieli i trzeba ich jakos poinformowac zeby koniecznie psinke trzymali..pogadam jutro z rodzicami czy dadza rade sie z nimi skontaktowac...

Posted

W tym nowym dziale "mam dom dla pieska" jest taki wątek: "Mam dom dla duuużego psa lub suki" (nie umiem przekleić tak samo jak nie umiem wklejać zdjęć - rozpacz) ... i tam szukają boksera lub miksa .... SPRÓBUJCIE ... tylko dom pod Warszawą ...