karusiap Posted August 18, 2006 Author Posted August 18, 2006 hmmm...chyba jestem chwilowo sama na placu boju ale podnosze w takim razie...po chyba dwoch tel cisza...panie mialy sie zastanowic i chyba sie rozmyslily.... Quote
AgaG Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 Czy sunia cały czas jest na allegro? no ja niestety nic pomóc nie mogę...:placz: w prasie kolejka tak duża, ze nie mam szans dla "swoich psów" przez dłuższy czas...same mamy horror; dwie znajdy bez domu, Murzyn ze starachoowic w dziurze w ziemi ... no jasna holerka... a program "kundel"dopiero po 15 września...:placz::placz: Quote
karusiap Posted August 18, 2006 Author Posted August 18, 2006 no niestety taki okres teraz...dramat...biedne te zwierzaczki sa ...a co z Murzynem?? Quote
Therion Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 Jua nie wiem gdzie ja ogłosic, młoda,piekna i bez domu... Quote
Therion Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 Przypominam o suni, karusia sa jakies telefony ? Quote
AgaG Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 karusiap napisał(a):no niestety taki okres teraz...dramat...biedne te zwierzaczki sa ...a co z Murzynem?? Murzyn to pies ze starachowic gdzie kompletny dramat z adopcjami i psy koczują na polu. muszę mu pomóc..jutro rozwieszam plakaty jakby byl ktos chętny na sunię a zadzwoni ktos to odstąpię tej suni.. holera za długo trwa to szukanie domu:-(:-(:-( Quote
Karo_linaa Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 Witam Wszystkich tu siostra Magdy S -> Karolina, szczesliwa posiadaczka FILI, mniejszej siostry ja tez caly czas mysle co by tu mozna wymyslic dla drugiej siostry poniewaz widziałam ja i uważam ze jest przeurocza, jesli chcecie moge wystawic ja na allegro tylko prosze o przesłanie zdjeć, a swoja drogą to porozwieszam po osiedlu ogłoszenia moze cos sie znajdzie... :) Quote
karusiap Posted August 21, 2006 Author Posted August 21, 2006 [LEFT]przepraszam nie mialam dostepu do neta,,,u suni niestety bez zmian..tel byly i po zastanowiniu miala sie Pani odezwac ale cisza... w ostatecznosci czekamy az Pani zrobi sobie ogrodzenie ( ta co obiecala ze w sierpniu wezmie) ae tez nic na sile bo jesi sie rozmyslila to nie ma sensu...szukamy...a jak tam Filka??:) [/LEFT] Quote
Patia Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 U Filki wszystko w porządku , ja własnie wróciłam z urlopu , czekała na mnie wiadomosć , że suczka jest już po pierwszym szczepieniu.Karolina obiecała mi zdjęcia. Jak będą to zaraz wstawię. Czas nas goni , trzeba intensywnie szukać domu dla siostrzyczki , koniecznie przed cieczką. Zabieram się ostro do pracy. Quote
Patia Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 Suczka znów na Allegro http://www.allegro.pl/show_item.php?item=122550202 Jeśli ktos wystawił podczas mojej nieobecności proszę o wiadomość , zdejmę aukcję. Quote
karusiap Posted August 21, 2006 Author Posted August 21, 2006 masz racje Patia suni jak najpredzej potrzebny dom...ale ja wlasciwie nie jestem pewna czy one juz nie mialy cieczki..poprosze rodzicow by zapytali przy okazji.... Quote
karusiap Posted August 21, 2006 Author Posted August 21, 2006 aha i nie jestem pewna czy irma nie przedluzyla aukcji ale mysle ze nie zaszkodzi zadna:)dziekuje Quote
Karo_linaa Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 Cze Wszystkim ja też się staram i kombinuje dom dla tej drugiej suni, tak sobie myśle że teraz kończą się wakacje więc może coś się ruszy... A co do Filki to jest przekochana, super grzeczna i wogóle BOSKAAA!!! jesli chcecie ja chetnie podam swój nr tel, jeśli ktoś bedzie zainteresowany to mogę mu opowoiedzieć jakie jest piesek, tylko z tego co pamietam ta druga była znacznie śmielsza, bo Fila to tchórz przeraźliwy boi się wszystkiego!! dosłownie!!! Quote
karusiap Posted August 22, 2006 Author Posted August 22, 2006 no to ciesze sie ze sie dogadujecie z Filka:) kurcze im wiecej nas szuaka domu da drugiej psinki tym lepiej..szkoda jej bo zasluguje na cieply domek (jak kazda psinka)...a ja chetnie czasem do Ciebie zadzwonie spytac jak tam mala:)wiec jesli nie jest to dla ciebie problem to wyslij mi nr na priva...bede w kraju pod koniec wrzesnia to sie odezwe:) Quote
Patia Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 Dostałam maila od pani Agnieszki , która jest zainteresowana drugą suczką ale mogłaby ją wziąć dopiero pod koniec września . Zaproszę panią Agnieszkę na forum. Quote
karusiap Posted August 22, 2006 Author Posted August 22, 2006 no to super czekamy na Pania Agnieszke...tylko kurcze szkoda ze tak pozno..psinka co raz bardziej zapewne przywiazuje sie do obecnych wlascicieli i trzeba ich jakos poinformowac zeby koniecznie psinke trzymali..pogadam jutro z rodzicami czy dadza rade sie z nimi skontaktowac... Quote
karusiap Posted August 23, 2006 Author Posted August 23, 2006 Patia czy sa wiesci od Pani Agnieszki?? Quote
Therion Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 Podnosze i przypominam o suczce. pilnie poszukuje domu. Quote
Maupa4 Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 W tym nowym dziale "mam dom dla pieska" jest taki wątek: "Mam dom dla duuużego psa lub suki" (nie umiem przekleić tak samo jak nie umiem wklejać zdjęć - rozpacz) ... i tam szukają boksera lub miksa .... SPRÓBUJCIE ... tylko dom pod Warszawą ... Quote
karusiap Posted August 24, 2006 Author Posted August 24, 2006 no ale oczywiscie nie moge tego znalesc.....moze ktos pomoc? Quote
Recommended Posts