Therion Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Podnosze do gory , i chciałbym,zeby wakacje juz sie skończyły, moze wtedy adopcje ruszą. Quote
karusiap Posted August 9, 2006 Author Posted August 9, 2006 oj niestety to fakt...ludzie nie chca brac odpowiezialnosci za psinki na wakacje...oby juz nie dlugo ktos sie odezwal... Quote
Therion Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 Tyle ogłoszeń o nich było i jedna dalej bez domu. Quote
Therion Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 Przypominam wszystkim suczke mix boksera, czeka na dom. Quote
karusiap Posted August 11, 2006 Author Posted August 11, 2006 kurcze no niestety cisza na razie...nie wiem juz gdzie i jak szukac... Quote
karusiap Posted August 12, 2006 Author Posted August 12, 2006 czy ktos nie ma samotnego znajomego?a moze sasiada?na pewno piesek rozweselilby czyjes zycie:) Quote
Therion Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 Podnosze , trzeba szybko szukac jej domu. Quote
karusiap Posted August 12, 2006 Author Posted August 12, 2006 tak tak nadal szukamy.dzis ktos pytal ale z daleka a poza tym do bloku dla dzieci,....no i za daleko stwierdzili..szukamy dalej Quote
Therion Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 Było troche ogłoszen o niej ,ale narazie nie ma zadnych konkretow. Quote
karusiap Posted August 14, 2006 Author Posted August 14, 2006 jest osoba zainteresowana..podaam namiary na rodzicow.wieczorem dowiem sie czy sie ktos kontaktowal...oby...podobno osoba z domkiem... Quote
Therion Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 Trzymam,zeby sie wreszcie udało, tyle czasu juz czeka. Quote
karusiap Posted August 14, 2006 Author Posted August 14, 2006 dzwonily dzis dwie osoby...jedna z Pan ma porozmawiac z synem i sie odezwac...zobaczymy co z tego bedzie.. Quote
karusiap Posted August 15, 2006 Author Posted August 15, 2006 niestety dzisiaj jak na razie cisza...nie wiem czym to jest spowodowane przeciez pisze ze nie sa to rasowe a ludzie zachowuja sie jakby nagle sie otrzasali i jak nie rasowce to musza pomysec...a Pani ktora miala w sierpniu wrocic z urlopu podobno brame wokol ogrodzenia robi i ma jej to zajac do ok konca serpnia...nic juz nie rozumiem..nie ma co wpychac psa komus na sile skoro ma go nie pokochac ta osoba ale po co jakies takie gierki obiecanki..pies to odpowiedzialnosc...szukamy dalej... Quote
Therion Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 Juz dwa miesiace szukamy jej domu i nic ... Quote
karusiap Posted August 16, 2006 Author Posted August 16, 2006 moze po wakacjach sie ruszy ale to przeciez jeszcze troche czasu a sunia rosnie... Quote
magda s Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 Pozdrawiam wszystkich po powrocie z wakacji, i wracam do tematu filka ma sie bardzo dobrze postaram sie za chwilke umieścic jej zdjęc kilka /jak sie uda oczywiscie/. W dalszym ciągu z siostrą szukamy domku dla filecika siostry, mam nadzieje ze ktos z nas znajdzie taki szybko w sam raz. Co do Filki/ fileta/ to prze kochany psiak, teraz jest z siostra u rodziców i tesknie za niabardzo, młodszy kot chyba też. Jedyny problem jaki był to spacery, bardzo bała sie wyjsc z domu, przez pierwsze dni trzeba było ja wynosic i przekonywac ze spacer to fajna sprawa, teraz jest o niebo lepiej. No i boi sie mężczyzn, ale tato skutecznie łamie jej opór za pomoca miesnych smakołyków. Mam nadzieje ze szybko komus z nas uda sie znalezc domek dla drugiej suni!!!! Quote
karusiap Posted August 16, 2006 Author Posted August 16, 2006 witamy:) nawet nie wiesz jak sie ciesze ze psinka znalazla taki dom jak wasz...oby drugiej rownez sie poszczescilo...caly czas szukamy i czekamy na nowe wiesci z zycia Filecika:) Quote
magda s Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 wiedziałam, chciałm wrzucic pare fotek ale sie niestety nie udało pomocy!:oops: Quote
karusiap Posted August 16, 2006 Author Posted August 16, 2006 nic sie nie martw nie ty jedna sobie z tym nie radzisz:)napisz moze do Patii ona chyba wstawiala jakies fotki tutaj, ja niestety tez nie wiem jak sie to robi....czekamy Quote
Therion Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Patia chyba na urlopie, podnosze suczke do gory. Quote
karusiap Posted August 17, 2006 Author Posted August 17, 2006 kurcze no ja niestety tez nie wiem jak to sie robi...czy ktos moze nam pomoc??? Quote
karusiap Posted August 17, 2006 Author Posted August 17, 2006 prosze pomozcie...ja juz nie wiem jak szukac... Quote
Recommended Posts