Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 794
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

niestety dzisiaj jak na razie cisza...nie wiem czym to jest spowodowane przeciez pisze ze nie sa to rasowe a ludzie zachowuja sie jakby nagle sie otrzasali i jak nie rasowce to musza pomysec...a Pani ktora miala w sierpniu wrocic z urlopu podobno brame wokol ogrodzenia robi i ma jej to zajac do ok konca serpnia...nic juz nie rozumiem..nie ma co wpychac psa komus na sile skoro ma go nie pokochac ta osoba ale po co jakies takie gierki obiecanki..pies to odpowiedzialnosc...szukamy dalej...

Posted

Pozdrawiam wszystkich po powrocie z wakacji, i wracam do tematu filka ma sie bardzo dobrze postaram sie za chwilke umieścic jej zdjęc kilka /jak sie uda oczywiscie/.
W dalszym ciągu z siostrą szukamy domku dla filecika siostry, mam nadzieje ze ktos z nas znajdzie taki szybko w sam raz.
Co do Filki/ fileta/ to prze kochany psiak, teraz jest z siostra u rodziców i tesknie za niabardzo, młodszy kot chyba też.
Jedyny problem jaki był to spacery, bardzo bała sie wyjsc z domu, przez pierwsze dni trzeba było ja wynosic i przekonywac ze spacer to fajna sprawa, teraz jest o niebo lepiej. No i boi sie mężczyzn, ale tato skutecznie łamie jej opór za pomoca miesnych smakołyków.
Mam nadzieje ze szybko komus z nas uda sie znalezc domek dla drugiej suni!!!!

Posted

witamy:)
nawet nie wiesz jak sie ciesze ze psinka znalazla taki dom jak wasz...oby drugiej rownez sie poszczescilo...caly czas szukamy i czekamy na nowe wiesci z zycia Filecika:)