brzośka Posted September 14, 2015 Posted September 14, 2015 Ciekawe ile tego jest, może wszyscy będziemy mogli skorzystać :) Quote
Poker Posted September 14, 2015 Posted September 14, 2015 Dobrze by było, gdyby Kocurek nas spiknęła z tym miejscem. Mogłybyśmy się wybrać w klika osób. Quote
anica Posted September 15, 2015 Posted September 15, 2015 Może ja też bym się przydała! jak dużo tego by było, to w sklepie można przechować... Quote
Kocurek Posted September 15, 2015 Posted September 15, 2015 Dziewczyny podam Wam numer do mojej kumpeli i znia sie umowicie.... Quote
Kocurek Posted September 15, 2015 Posted September 15, 2015 Juz sa rzeczy do odebrania...koce,poduszki,koldry...podaje Wam numer do Doroty:537 913 792.Dzwoncie kochane bo szkoda zeby to wyrzucili....psiakom sie przyda... Quote
Poker Posted September 15, 2015 Posted September 15, 2015 Kto dzwoni? Ja w sumie w tej sytuacji chyba nie jestem potrzebna tylko bezpośrednio osoby, które chcą wziąć te rzeczy. Ewentualnie kilka sztuk można by zostawić w sklepie dla kikou. Jak będę niezbędna, to jakoś się wygrzebię. Od dziś mam gryzącą sunię w DT Propozycja anica ,żeby przechować w sklepie jest bardzo dobra. Quote
anica Posted September 15, 2015 Posted September 15, 2015 Jestem do dyspozycji! ważne ,że nie trzeba się jakoś wiążąco umawiać, ponieważ sklep jest czynny od 8-18 to spokojnie w tych godzinach, można dostarczać czy odbierać.... Quote
Figunia Posted September 15, 2015 Posted September 15, 2015 Szykuje się piękna akcja. Brawo! Oby dla wszystkich chętnych starczyło! Quote
Basia1244 Posted September 15, 2015 Posted September 15, 2015 Czyli ja mam odebrać od anica? Mam prośbę - nie codziennie jestem na dogo, więc jak juz gdzies te rzeczy dla kikou będą czekały, to bardzo poproszę o pw - umówię się i odbiorę. Quote
anica Posted September 16, 2015 Posted September 16, 2015 Jak dotrą do mnie do sklepu, to obiecuję napisać PW, zapisuję .... Quote
Poker Posted September 16, 2015 Posted September 16, 2015 Kto w takim razie podjedzie po te manele? Trzeba działać, bo końcu kobieta wywali . Chętna była Brzośka, LILU, kikou.Wszystkie są spoza Wrocławia. Musi pomóc ktoś z miasta. Lilu co prawda może dojechać. Potrzebne pewnie będą duże wory. Quote
brzośka Posted September 17, 2015 Posted September 17, 2015 Wróciłam z urlopu to bardziej teraz dostępna na dogo będę. Też mogę podjechać, bo tż ma jeszcze urlop to mnie podrzuci. Lilu, to daj znać co ustaliłaś :) A, wczoraj w nocy wracając z nad morza na parkingu koło stacji benzynowej znaleźliśmy małą cudną kotę. No to wzięliśmy, coby pod jakiegoś tira nie wpadła, bo właśnie tirówka mała tam się kręciła ;) Nie chce kto?? :D Edit: to jednak kocurek, a nie kotka :) Quote
Poker Posted September 17, 2015 Posted September 17, 2015 Haj ustalicie co i jak, to podjechałabym wziąć parę sztuk dla kikou i zawiozę do sklepu anica. Quote
LILUtosi Posted September 17, 2015 Posted September 17, 2015 Jest tak. Są na razie kołdry (ciężkie dość starego typu) i koce. Poduszki będą później. Można odbierać nawet po 18. To jest 4 pietro więc trzeba znosić. Jest tego dużo i za jednym zamachem można sie nie zmieścić i zmachać do tego. Quote
brzośka Posted September 17, 2015 Posted September 17, 2015 To mnie by tylko koce interesowały. Ale jak się umówimy o tym samym czasie to pomogę znosić :) Quote
Poker Posted September 17, 2015 Posted September 17, 2015 Niestety ja się nie piszę na noszenie.Nie te lata i kręgosłup. Mogę na dole pilnować, drzwi potrzymać. Quote
Zosia123 Posted September 18, 2015 Posted September 18, 2015 Zaproszę jeszcze raz, na mój być może ostatni bazar: http://www.dogomania.com/forum/topic/149108-szybki-bazar-neseser-pluszaki-kubraczki-dla-psiak%C3%B3w-podwi%C4%85zka-ozdoby-gry-ksi%C4%85%C5%BCki-obrazy-lustro-dla-ramzesa-do-1809/ Quote
Basia1244 Posted September 18, 2015 Posted September 18, 2015 Kto w takim razie podjedzie po te manele? Trzeba działać, bo końcu kobieta wywali . Chętna była Brzośka, LILU, kikou.Wszystkie są spoza Wrocławia. Musi pomóc ktoś z miasta. Lilu co prawda może dojechać. Potrzebne pewnie będą duże wory. Pozwoliłam sobie dziś (tak spontanicznie i bez zapowiedzi)wziąć kilka kołder i kocy od pani Doroty, bo od wczoraj mamy kota po operacji, który pod siebie się załatwia i psa po operacji guza ucha w moim zaprzyjaźnionym dt . Ale bardzo dużo tych rzeczy zostało, więc jeszcze dziewczyny powinny się "nabrać".Niech wezmą ze sobą worki, bo wszystko zgromadzone jest na strychu.No i to jest rzeczywiście wysokie 5 piętro - można się nabiegać. Nie zabrałam poduszek dla kikou (bo nie miałam jak, na siedzeniach już nie było jak wsadzić, a w bagażniku wiozłam psy), ale ponieważ już wiem gdzie parkować i jak dojechać, to ja po te poduszki w poniedziałek podjadę (o ile do poniedziałku dotrwają). Choc chyba nikt się nie spieszy z wyrzucaniem. Quote
anica Posted September 18, 2015 Posted September 18, 2015 Niestety jak się nie piszę na noszenie.Nie te lata i kręgosłup. Mogę na dole pilnować, drzwi potrzymać. ... to dokładnie tak jak u mnie! ale również mogę drzwi podtrzymać ,jeśli jest taka potrzeba albo pomyśleć o jakimś transporcie( jak dobrze zrozumiałam to jest tego bardzo dużo i taki osobowy samochód to za mało! może trzeba by poprosić kogoś ,kto ma takie transportowe auto?) mam obawy, że jak za długo będziemy się zastanawiać to ,może być ... po obiedzie Quote
Basia1244 Posted September 19, 2015 Posted September 19, 2015 ... to dokładnie tak jak u mnie! ale również mogę drzwi podtrzymać ,jeśli jest taka potrzeba albo pomyśleć o jakimś transporcie( jak dobrze zrozumiałam to jest tego bardzo dużo i taki osobowy samochód to za mało! może trzeba by poprosić kogoś ,kto ma takie transportowe auto?) mam obawy, że jak za długo będziemy się zastanawiać to ,może być ... po obiedzie Nie no tira nie potrzeba, bo aż tak dużo to nie ma - myślę, że jak Lilu weźmie część i brzośka weźmie koce, to te poduchy zgarnę dla kikou i będzie po zawodach :) A kiedy dziewczyny (Lilu i brzośka) będziecie po odbiór? Quote
LILUtosi Posted September 20, 2015 Posted September 20, 2015 Ja dziś byłam. Zostało ze 20 poduszek z puchu i 2 reklamówki ręczniki i pościel. Kołder było parę i parę kocy. Ja nie nosiłam tego. Tam są stare schody z duszą ;-) zrzuciłam to z góry na dół i do auta. Trzeba tylko na dole baner przesunąć. Quote
Basia1244 Posted September 20, 2015 Posted September 20, 2015 Ja dziś byłam. Zostało ze 20 poduszek z puchu i 2 reklamówki ręczniki i pościel. Kołder było parę i parę kocy. Ja nie nosiłam tego. Tam są stare schody z duszą ;-) zrzuciłam to z góry na dół i do auta. Trzeba tylko na dole baner przesunąć. o czyli już pozabierane, no to ja po te poduszki podjadę w poniedziałek (jeśli zdążę, bo muszę jechać na szczegółowe badania z psem) Quote
anica Posted September 20, 2015 Posted September 20, 2015 Ja dziś byłam. Zostało ze 20 poduszek z puchu i 2 reklamówki ręczniki i pościel. Kołder było parę i parę kocy. Ja nie nosiłam tego. Tam są stare schody z duszą ;-) zrzuciłam to z góry na dół i do auta. Trzeba tylko na dole baner przesunąć. .. genialne jest proste! ;) Quote
Poker Posted September 20, 2015 Posted September 20, 2015 Ja dziś byłam. Zostało ze 20 poduszek z puchu i 2 reklamówki ręczniki i pościel. Kołder było parę i parę kocy. Ja nie nosiłam tego. Tam są stare schody z duszą ;-) zrzuciłam to z góry na dół i do auta. Trzeba tylko na dole baner przesunąć. Grunt to pomyślunek. Quote
Recommended Posts