Andzike Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 ulka 1108 napisał(a):witaj Aniu, dzisiaj wpłaciłam dla Czoko to co obiecałam Bardzo dziękuję ! Potwierdzę jak będzie na koncie :) Andzike napisał(a):Przyszły kolejne wpłaty M.K z Poznania - 50zł A.W z Oleśnicy - 20zł Wyjaśniła się sprawa tych dwóch wplat - to wsparcie od koleżanek Madalleny (spoza dogo :D ) Baaardzo dziękujemy!!! Quote
E-S Posted September 15, 2010 Author Posted September 15, 2010 Tia ... znaczy się chłopaczek ? Parę dni człowiek nie ma dostępu do internetu, kontroli pozbawiony, w końcu włazi a tu już - zmiana płci, psiaki popodmieniane ... :D zmieniam. Quote
kakadu Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 czy ktos ma staly kontakt z mshume? zadeklarowala fanty na bazarek, a mnie sie glupio upominac, nie znam jej, a chcialabym ten bazarek zrobic bo kasa potrzebna przeciez... Quote
Akrum Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 napisz do mshume na pw :) czasami trzeba się przypomnieć :) Quote
eliza_sk Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 eve-w napisał(a):A więc: Ma kolegę kota obok w klatce, nie reaguje na niego. Tak, obok pewnie siedzi nasz zasmarkaniec koci :diabloti: Quote
Andzike Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 kakadu napisał(a):czy ktos ma staly kontakt z mshume? zadeklarowala fanty na bazarek, a mnie sie glupio upominac, nie znam jej, a chcialabym ten bazarek zrobic bo kasa potrzebna przeciez... mshume się odezwie - porobi fotki tych swoich fantów :) Ma ktoś jeszcze jakieś zbędne rzeczy w domu??? Wielki dzięki !!! Quote
savahna Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Poszło 20 zeta z dopiskiem Czoko,tak jak deklarowałam.Mam nadzieję,ze dojdzie.:razz: Quote
kakadu Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 [quote name='Andzike']mshume się odezwie - porobi fotki tych swoich fantów :) Ma ktoś jeszcze jakieś zbędne rzeczy w domu??? Wielki dzięki !!! o to super :) jak ktos cos znajdzie to fotki prosze na [email protected] Quote
Akrum Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 yeeee w końcu chyba się udało z przelewem choć to skromne 20 zł, no ale już nie wiedziałam co jest grane, że ciągle do mnie wracało i dziś w końcu zaskoczyło (chyba) Quote
Luzia Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Sorki za OFFa ale to pilne: Bazarek ogłoszeniowy dla Dinusia: http://www.dogomania.pl/threads/1928...5%9Bpienie!%29. Grozi mu uśpienie Quote
Andzike Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Przyszły kolejne wpłaty - bardzo dziękujemy!!! Ulka1108 - 15zł M.S. ze Ścięgna - 20zł :) Skarpeta Czoko wygląda następujaco: memory - 20zł Lottie - 15zł Nevada - 50zł majuska - 20zł Małgorzatta (www.bernardyn.org) - 30zł M.K z Poznania - 50zł A.W z Oleśnicy - 20zł Ulka1108 - 15zł savahna - 20zł Razem 240zł :loveu: :loveu: :loveu: Dziękujemy !!!! Quote
E-S Posted September 16, 2010 Author Posted September 16, 2010 Wkleiłam w 1 post aktualizację wpłat. Wszystkim bardzo dziękujemy w imieniu czekoladowego transwestyty ;) Quote
Lottie Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Wow no to trochę pieniążków już się nazbierało :-). Starczy na pobyt w klinice, na frontline pewnie też, a może jeszcze na jakieś wzmacniające witamionowe zastrzyki ? ;-) A co tam u psiaka? Jak sobie radzi, jak się zachowuje, jak się czuje? Ktoś coś wie, ktoś go odwiedza w tej klinice? Quote
eve-w Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Czoko czuje się już lepiej. W klinice nazywają go psem autystycznym bo na nic nie reaguje. Jest zaszczepiony, odrobaczony (powtórka za dwa tygodnie). Jego kupa to same robale (poprosiłam o zdjęcia :D ) NIe potrafi zachowywać czystości w klatce (Andzike! szykuj podkłady!). Sika jak dziewczynka :) Daje znac jak jest glodny, cwaniaczek ;) Poza tym jest psiakiem spokojnym, stonowanym i zapowiada sie bardzo fajnym materialem na czlonka rodziny jakiejs super rodzinki! Quote
savahna Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 [quote name='Andzike']Przyszły kolejne wpłaty - bardzo dziękujemy!!! Ulka1108 - 15zł M.S. ze Ścięgna - 20zł - Anonimie - ujawnij się !!!! :) Ujawniam sie oczywiście.Parę groszy na nowa droge życia Czoko. Prosiłam młodziez z rodziny,żeby mi wysłała.Widać posłuchała! Quote
Andzike Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 [quote name='savahna'] Ujawniam sie oczywiście.Parę groszy na nowa droge życia Czoko. Prosiłam młodziez z rodziny,żeby mi wysłała.Widać posłuchała! Savahna - dziękuje !!! Uaktualniłam post #136 :) I niespodzianka :D Czy on nie jest cuuuudny ??? Quote
Luzia Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Piękny czekoladek :loveu::loveu: http://i885.photobucket.com/albums/ac60/bernardyn_com_pl/PICT83161.jpg Quote
E-S Posted September 16, 2010 Author Posted September 16, 2010 Jest piękny ... :loveu: No, ale mimo autystycznego zachowania w klinice w oczkach widzę zapowiedź ... Bugiego ??? :evil_lol: Quote
Andzike Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 E-S napisał(a):Jest piękny ... :loveu: No, ale mimo autystycznego zachowania w klinice w oczkach widzę zapowiedź ... Bugiego ??? :evil_lol: Ewka, ja Cię proszę, Ty mnie nie strasz ;) Quote
majuska Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Ciotki a w jakim wieku jest ten psiak? Może już było, ale mi umknęło...? Quote
Andzike Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 majuska napisał(a):Ciotki a w jakim wieku jest ten psiak? Może już było, ale mi umknęło...? Czoko ma ok. 3 lat ;) Quote
majuska Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 A to raczej na bank się rozkręci :) Quote
eve-w Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 śliczny! Widziałyście co się dzieje na facebooku w związku ze schronem w kielcach??? szok! Quote
eve-w Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 E-S napisał(a):Jest piękny ... :loveu: No, ale mimo autystycznego zachowania w klinice w oczkach widzę zapowiedź ... Bugiego ??? :evil_lol: ahahaha ale będą jaja :D:D:D Quote
Lottie Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Piękna psina, tylko mordeczkę trzeba umyć, uczesać, ukochać i pocałować w ten smutny nosek :-) Ale to już niedługo go czeka u Andzike. Z tego co zrozumiałam w tym lekkim chaosie, już za 4 dni jedzie do DT? :-) Quote
Recommended Posts