Iza i Fidel Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 madzia i medor napisał(a):Fidelowa:mad::mad::mad:Przeczytałam:mad: Ani o tym nie myślcie:roll::roll: Mowilam nie czytaj ??!! No to juz wiesz.... Wygrywam w lotto i juz mnie tu nie ma !! Ehhh,marzenia......... Quote
zuzolandia Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 A ja to bym chciala na takiej pipidowie w domku siedziec ;-) ...jak wygram w totka to siem wyniosem ;-) heheheeh witanko ! Quote
Medorowa Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Iza i Fidel napisał(a):Mowilam nie czytaj ??!! No to juz wiesz.... Wygrywam w lotto i juz mnie tu nie ma !! Ehhh,marzenia......... Jak wygrasz w lotto, to liczę na jakiś śliczny domeczek z olbrzymim ogrodem:multi::multi::multi: Tylko zacznij najpierw grać:cool1: Idziemy dzisiaj na spacer:razz::razz::razz: Przyjdę około 18:cool3: Quote
Kate I Luka Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Hej Iza :) A propos wygranej w totka... tu ostatnio padła rekordowa wygrana - 38 mln funtów... to na złotówki jakieś 209 mln złotych... I jak tu nie być zazdrosnym :mad: Quote
gosikf & dogs Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 I doberek z rana!;) Ja chce domek z łogródkiem!!! :placz: Pozdrawiam Złotoryjce:diabloti: Quote
Iza i Fidel Posted September 16, 2007 Author Posted September 16, 2007 madzia i medor napisał(a):Cześć ;) Chooo na spacer:cool3: No a gdzie ty jestes?? Ja chce na spacer,ale Was ni ma...:(( Gdziescie polezli,ha? Quote
Medorowa Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Iza i Fidel napisał(a):No a gdzie ty jestes?? Ja chce na spacer,ale Was ni ma...:(( Gdziescie polezli,ha? No przecież byłyśmy razem:diabloti::diabloti::diabloti::evil_lol: Quote
zuzolandia Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 dobrywieczorekkkkkkkkkkk kochaniutkaaaaaaaaa !!!!!!!!!!! Quote
Iza i Fidel Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 Czesc wszystkim !! Zaniedbuje troche ten blog:oops: Mam 2 fotki z komorki,na ktore chyba czyha Madzia..:cool3: Postaram sie je dzis wstawic. Quote
zuzolandia Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 to wstawiaj a nie gadaj zlociutka !!!!!!!!!!!!! doberek !!!!!!! Quote
Imbirka Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 no i gdzie te zapowiedziane foteczki?:cool3::evil_lol: Quote
Medorowa Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Iza i Fidel napisał(a):Czesc wszystkim !! Zaniedbuje troche ten blog:oops: Mam 2 fotki z komorki,na ktore chyba czyha Madzia..:cool3: Postaram sie je dzis wstawic. Ha ha:diabloti::diabloti: Ja już o nich zapomniałam:evil_lol: Iza, chooo noo ;) Quote
Medorowa Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 P.S.Czy masz dla mnie sernik????:evil_lol::evil_lol: Quote
Iza i Fidel Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 [quote name='madzia i medor']P.S.Czy masz dla mnie sernik????:evil_lol::evil_lol: Hmmm,nie pomysle..... Czy mam? ......... Chyba tak,ale wstac mi sie nie chce,zeby sprawdzic:evil_lol: Quote
Medorowa Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Iza i Fidel napisał(a):Hmmm,nie pomysle..... Czy mam? ......... Chyba tak,ale wstac mi sie nie chce,zeby sprawdzic:evil_lol: Jutro sama sprawdzę;):evil_lol: Quote
zuzolandia Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 JA CHCIEC PRZEPISA NA TE CIASTECZKA DO PIWA !!!!!!!!!!!!!!! Quote
Imbirka Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 jakie ciasteczka do piwa?:cool3: czemu ja nic nie wiem:roll: Quote
Iza i Fidel Posted September 19, 2007 Author Posted September 19, 2007 Looo matko !!! Spox ! Dam i tu przepisik na ciasteczka :) 150g masla 3/4 szkl startego parmezanu 1/3 szkl startego cheddara 1 1/4 szkl maki 2-3 lyzeczki lemon pepper seasoning ( ale to, ktore zawiera tylko podstawowe skladniki polecam, ew. po prostu pieprz i skorke z cytryny, sol w/g uznania- dla mnie sam ser jest wystarczajaco slony) 1/4 szkl nasion slonecznika 1/4 szkl startego parmezanu-dodatkowo piekarnik na 180 st Blachy wylozyc papierem do piecz. Maslo ubijamy na puszysta mase. Gdy lekkie i puszyste, dodajemy ser-jeden i drugi i mieszamy dokladnie. Dodajemy make i lemon pepper i mieszamy lyzka drewniana. Podsypujac maka, mieszamy dalej. Zagniesc przez 2-3 min, nast. wlozyc pomiedzy 2 kawalki papieru do pieczenia i rozwalkowac do grubosci ok pol cm. Wycinac male kwadraty (albo gwiazdki czy inne formy). Rozlozyc na papierze, posypac parmezanem i piec ok 10-15 min na zloty kolor. Schlodzic po upieczeniu. Inne wersje smakowe (zamiast lemon pepper mozna dodac posiekanych swiezych ziol (tymianek, pietruszka, rozmaryn albo szczypiorek) Smacznego :) Quote
Iza i Fidel Posted September 19, 2007 Author Posted September 19, 2007 Looo matko !!! Spox ! Dam i tu przepisik na ciasteczka :) 150g masla 3/4 szkl startego parmezanu 1/3 szkl startego cheddara 1 1/4 szkl maki 2-3 lyzeczki lemon pepper seasoning ( ale to, ktore zawiera tylko podstawowe skladniki polecam, ew. po prostu pieprz i skorke z cytryny, sol w/g uznania- dla mnie sam ser jest wystarczajaco slony) 1/4 szkl nasion slonecznika 1/4 szkl startego parmezanu-dodatkowo piekarnik na 180 st Blachy wylozyc papierem do piecz. Maslo ubijamy na puszysta mase. Gdy lekkie i puszyste, dodajemy ser-jeden i drugi i mieszamy dokladnie. Dodajemy make i lemon pepper i mieszamy lyzka drewniana. Podsypujac maka, mieszamy dalej. Zagniesc przez 2-3 min, nast. wlozyc pomiedzy 2 kawalki papieru do pieczenia i rozwalkowac do grubosci ok pol cm. Wycinac male kwadraty (albo gwiazdki czy inne formy). Rozlozyc na papierze, posypac parmezanem i piec ok 10-15 min na zloty kolor. Schlodzic po upieczeniu. Inne wersje smakowe (zamiast lemon pepper mozna dodac posiekanych swiezych ziol (tymianek, pietruszka, rozmaryn albo szczypiorek) Smacznego :) Tak sobie patrze na ta stronke i tak : -jedna sie wydziera o sernik -druga sie drze o ciastka Luuudzie,nie wiecie ,ze to forum psie,a nie kuchenne??:evil_lol: No,co jeszcze chcecie ode mnie? Zeby nie bylo ,ze ja tylko o pieczeniu,to dodam,ze psy bardzo lubia ten sernik:evil_lol: -zostawiaja tylko galaretke:razz: Quote
drzalka Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Witamy Fidlową i samego Fidlusia, noi Kicie. A jak Fidel z kicią wspólzyje ? Bo moj naszego kocórka ( Araba) pogania. Wpdajcie do nas, wybierzcie fajne zdiecie ;) Quote
zuzolandia Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 mam nadzieje ze Fidel z Kicia nie wspolzyje heehheh;-) kociopsioki by Ci sie trafily ;-) heheheh dzieki za przepisaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! no no co ? jak fotek dogs nie wstawiasz to chociaz przepisami nas uracz;-) a masz jeszcze jakowes fajne ???? heheheheheh Quote
Medorowa Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Idę do Ciebie... szykuj sernik:evil_lol::loveu::loveu::loveu: Quote
zuzolandia Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 zezarla Medorkowa w koncu ten sernik?????? Quote
Recommended Posts