Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Iza i Fidel napisał(a):
Mowilam,ze moj ogrodek na zdjeciach wychodzi ladniej niz w rzeczywistosci.Szkoda,ze ja tak nie wychodze :-(

Wiem,ze zdjecia ukradlas-juz bylam zobaczyc:mad:

Ja widziałam na żywo i wiem swoje - śliczny jest:p

Że niby ja ukradłam:crazyeye:Pożyczyłam:evil_lol:

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

helloł:multi::multi::multi::multi:
Fidzio cudny z kosteczką:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

a czemu to nie było oblewanka 100 stronki?:cool3::cool3::cool3::cool3: trzeba to nadrobić

[CENTER]:drinka::drinka::drinka::drinka::drinka::drinka::drinka::drinka::drinka::drinka:
:laola::laola:
[/CENTER]

Posted

Imbir1 napisał(a):
helloł:multi::multi::multi::multi:
Fidzio cudny z kosteczką:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

a czemu to nie było oblewanka 100 stronki?:cool3::cool3::cool3::cool3: trzeba to nadrobić

:drinka::drinka::drinka::drinka::drinka::drinka::drinka::drinka::drinka::drinka:
:laola::laola:

Łooo matko !!!! :mdleje:
z wrazenia,ze moge normalnie pisac nie zauwazylam,ze wreszcie setka nam stuknela :multi:

:knajpa:

Fidziu wczoraj wieczorem troche zle sie czul.Chyba swedzialo go to ucho .
Biedny taki,drapal sie nawet o oparcie sofy :sad:
Czyszczenie uszu wieczorem i rano jakos sie udalo,ufff.
Jutro mamy kontrole u weta.
Dzieki za pochwaly moich ha.Dobrze,ze psy nie brykaly tam gdzie najwiecej chwastow :evil_lol:

Posted

Bylismy na kontroli u weta.Uszko jest jeszcze czerwone,ale jest lekka poprawa.Nastepna wizyta za tydzien.
Wzielam do Legnicy tez swoja prace,a wiec faktury do rozniesiena.Pomyslalam,ze naszego wiesniaka trza socjalizowac,poznawac z ruchem ulicznym,tlumem ludzi i zwierzat.pojechalismy wszyscy,tj.my z mezem i dzieci-Konrad i Zuzia.Maz z Zuzia nosili faktury,a ja z Konradem i Fidziem lazilismy po Legnicy.W sumie to moj pies sie nie boi niczego:diabloti: Lekkie zaklopotanie powstalo u niego gdy autobus "zasapal" :evil_lol:
No i raz mialby spiecie z innym piesem,ale kaganiec go pohamowal.
Dostalam od jednego weta lopatke do zbierania kup,a od innego(naszego) 2 urzadzonka do zbierania kup.Teraz kazdy z nas ma po jednym urzadzonku i nie ma legara,zeby nie zbierac:mad:
Pokaze Wam fotki.Najpierw te z codziennych spacerow na pola,a potem mam dwa z centrum Legnicy.
No i Kitke moja pokaze :lol:

OOO,co tam jest ???

Spotkanie przez plot z Szewi-suczka mojej kolezanki.To chyba jedyny ONek na ktorego Fidziu sie nie rzuca:diabloti:

A to drugie moje serduszko:loveu:
Dawno jej tu nie bylo...

Nie da popatrzec w kompa,tylko laduje sie na kolanka po pieszczoty :)

A to Marian-kot sasiadow(pisalam o nim).Tak
lezal ten agresor jak go zobaczylam[SIZE=2](to ja mu dalam picie i jedzenie w tych miseczkach).Popatrzcie na ten ogrodek i nie dziwcie sie ,ze mam kompleksy-wszak to u mnie za plotem...

A to juz Fidel i moj syn pod Galeria handlowa w Legnicy.Fidel jest bardzo zmeczony lazeniem po duzym miescie.Spi ,pochrapujac !! (w dzien !!!??)

Posted

[quote name='madzia i medor']Iza, gdzie to jest:hmmmm::oops::oops:
http://img179.imageshack.us/img179/4374/dsc05632ml2.jpg

Dobrze, że z uszkiem już lepeij:p:p

Chooo na spacer:razz::razz:

Nie poznajesz gdzie to????
Toz droga za zakretem,gdzie spuszczamy nasze psy ! :)

Na spacer sie nie wybieram.Musze cos do jedzenia zgotowac,bo lodowke juz oprozniaja.Moze wieczorem,tak k.19tej o ile sie obrobie ze wszystkim.
Magda,jutro o 9tej jest rajd pieszy do Leszczyny.Tak sie zastanawiam czy nie isc z Fidziem...? Z drugiej strony znow w pola ruszac? Mam go socjalizowac na miescie,a nie wiesniaka w pola puszczac.
Wet(Monika) powiedziala,ze tez mam kastrowac Fidzia,tak jak Ty Medora.
Pytalam ja wlasnie o zdanie nt.kastracji.Powiedziala,ze ogolnie to jest przeciwko,ale jak pies wykazuje agresje to jak najbardziej ! Ma jakas praktykantke ze Złotoryi.Ciekawe czy ja znasz(nie wiem jak sie nazywa).
Wet mowila,ze ma jakiegos psa do oddania.7-letni,ale piekny i oddajaca daje na ew.leczenie i karme RC.Mam miec zdjecia i bede mu szukac domu.
Oczywiscie jego panstwo wyjezdzaja za granice.Pies im przeszkadza:mad:
Mowilam o Kasi i Gastku,ale zmusic ludzi nie moge....:-(

Posted

Iza i Fidel napisał(a):
Nie poznajesz gdzie to????
Toz droga za zakretem,gdzie spuszczamy nasze psy ! :)

Na spacer sie nie wybieram.Musze cos do jedzenia zgotowac,bo lodowke juz oprozniaja.Moze wieczorem,tak k.19tej o ile sie obrobie ze wszystkim.
Magda,jutro o 9tej jest rajd pieszy do Leszczyny.Tak sie zastanawiam czy nie isc z Fidziem...? Z drugiej strony znow w pola ruszac? Mam go socjalizowac na miescie,a nie wiesniaka w pola puszczac.
Wet(Monika) powiedziala,ze tez mam kastrowac Fidzia,tak jak Ty Medora.
Pytalam ja wlasnie o zdanie nt.kastracji.Powiedziala,ze ogolnie to jest przeciwko,ale jak pies wykazuje agresje to jak najbardziej ! Ma jakas praktykantke ze Złotoryi.Ciekawe czy ja znasz(nie wiem jak sie nazywa).
Wet mowila,ze ma jakiegos psa do oddania.7-letni,ale piekny i oddajaca daje na ew.leczenie i karme RC.Mam miec zdjecia i bede mu szukac domu.

Aaaa, rzeczywiście - pewnie zaraz będę tamtędy szła:evil_lol:

Wieczorem nie dam rady;)

To możemy się wybrać z psami na ten rajd, o ile można wziąć ze sobą psy:hmmmm:

No to będziemy trzymać kciuki za domek dla pieseczka:kciuki::kciuki:

Zresztą, zaraz do Ciebie dryndnę;):lol!:

Posted

zuzolandia napisał(a):
Dziendoberek Kochaniutka !!!!!!

A witam ,witam ranne ptaszki:cool3:
Czyzbys to faktycznie pisala o 5tej rano :-o
Ja wlasnie dopijam kawke.Fidek poszedl na spacerek z tatusiem.
Mialysmy z Magda i psami isc na rajd,ale wiedzialam,ze tak bedzie....
Heh,norma.....Magda pewnie jeszcze spi,a ja wstalam o 8mej,a wyjscie jest o 9tej.Szans nie ma zebym sie uszykowala.Za to moja corka z dziadkami poszla.My jak sie ogarniemy to tez gdzies ruszymy.Mielismy socjalizowac psa na miescie,ale jakos w miasto mi sie nie chce...
Zaraz zrobie pobudke Magdzie i razem gdzies pojdziemy.
Pogoda pikna sie zapowiada !:multi:

Posted

Dobranoc Iza! Bo ja bym tak tylko chciała skromnie wspomniec.... Więcej fotek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:mad: !!!!!!!!!!!

Posted

gosikf & dogs napisał(a):
Dobranoc Iza! Bo ja bym tak tylko chciała skromnie wspomniec.... Więcej fotek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:mad: !!!!!!!!!!!

O kochana,nie ma tak dobrze.Ja teraz pracuje i nie mam czasu na fotki:shake:
Bo bede Was zarzucac po 1 (slownie:jeden) zdjeciu :eviltong:
Strone wczesniej jest duzo-marsz sie delektowac :evil_lol::cool3:

No i domku dla biedaka teriera trza szukac....
Podnoscie jego watek !

Posted

witankooooooo !!!!!!! ano faktycznie o tej porze pisalam;-) zreszta ja to tak roznie z tym spaniem mam .......u mnie zegar sie poprzestawial i organizm juz sam nie wie kiedy spac a kiedy nie ;-) heheheeheh

Posted

madzia i medor napisał(a):
Czy Pani, Pani Izo idzie jutro do pracy, czy puszczamy się w pola:cool3:

Sama siem puszczaj !!
Ja bylam dzis grzecznie w pracy.
Jutro mozemy sie puscic w pola.Tylko fajek wszystkich nie spal,bo co bedziemy robic?:cool3:

Posted

zuzolandia napisał(a):
taaaaaaaa u jednej wyznania milosne a u drugiej puszczanie sie .....co za kobita ........heheehehehehhe

Głodnemu chleb na myśli:siara::evil_lol:
Iza i Fidel napisał(a):
Sama siem puszczaj !!
Ja bylam dzis grzecznie w pracy.
Jutro mozemy sie puscic w pola.Tylko fajek wszystkich nie spal,bo co bedziemy robic?:cool3:

Dobra... to siem puścimy:roflt:Gdzie, kiedy, jak i o której:razz::diabloti:

Posted

Iza i Fidel napisał(a):

Wiecie jak to jest: dla chcacego nic trudnego. Tylko z tego forum mozna by wyliczac i wyliczac ilosc ludzi ktorzy ta kwarantanne przechodzili, i z roznymi problemami sie borykali, ale dopieli swego - psy wczesniej czy pozniej dolaczaja do nich za granica.
Ale coz, czasem prosciej jest pozbyc sie balastu...

Hej Izabello nasza :)
Padniesz jak uslyszysz moj dzisiejszy sen:

Wstaje rano, ide wypuscic Gastka na poranny obchod ogrodu , otwieram drzwi, a tam Twoj Fidel biega, a na krzeselkach siedzisz Ty i czytasz gazete :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Kate I Luka']
Hej Izabello nasza :)
Padniesz jak uslyszysz moj dzisiejszy sen:

Wstaje rano, ide wypuscic Gastka na poranny obchod ogrodu , otwieram drzwi, a tam Twoj Fidel biega, a na krzeselkach siedzisz Ty i czytasz gazete :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Witajcie kochane !!!

hehehe :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Nic tylko pakowac walizki i wyjezdzac :lol:
Poki co myslimy jak tu wybyc z tej pipidowy Zlotoryi (Madzia nie czytaj !!) do Legnicy.Jakos tam mi sie chyba lepiej mieszkalo i wiecej mnie z tym miastem laczy.Najprosciej byloby wygrac w lotto:evil_lol:

Posted

[quote name='Iza i Fidel']Witajcie kochane !!!

hehehe :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Nic tylko pakowac walizki i wyjezdzac :lol:
Poki co myslimy jak tu wybyc z tej pipidowy Zlotoryi (Madzia nie czytaj !!) do Legnicy.Jakos tam mi sie chyba lepiej mieszkalo i wiecej mnie z tym miastem laczy.Najprosciej byloby wygrac w lotto:evil_lol:
Fidelowa:mad::mad::mad:Przeczytałam:mad:
Ani o tym nie myślcie:roll::roll: