zuzolandia Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 oooooooooooooooojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj biedny chłopak................. jak nie urok to sr.....a za przeproszeniem......ja wlasnie dlatego juz niczego nie pryskam w ogrodku .....od czasu jak Tosia sie struła i ledwosmy ja uratowali ...... .....fakt ze niektore zielska poszly do pieca ale trudno....posadzilam inne.... a teraz jak jest Fruzia ktora musi skosztowac niemalze wszystko tym bardziej nie pryskam nie podlewam jakimis tam roztworami czy innym badziewiem... Trzymam kciukaski za wyleczenie watróbki!!!!!!!!!!!!!!!!!! Co do tych k.........u nas maluja bloki....wiec mam tych biednych kkkkk...........niemalze dziennie przez 8 godzin hihih ..no chyba ze jestem w pracy...al;e tam tez nie przebieraja w słowkach.....hihihihihihih buziaczki kochana!!!!!!!!!!! Quote
patryska Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Iza i Fidel napisał(a): .Nooo,poza mnostwem plemnikow w moczu:evil_lol: Najlepsze jest to,ze moj maz dal do badania mocz Fidelca jako swoj...:cool3: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale macie pomysły:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Cudna ta fotka z Waszego łóżka, troszkę macie przepełnienie w nim:crazyeye: Trzymam kciuki za zdrówko Fidelka;) Quote
Kate I Luka Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Cześc Iza! Widziałam, że Fidelek niedomaga... Pozdróffka, i wszytskiego dobrego, oby szybko wrócił do zdrówka. Quote
Iza i Fidel Posted June 7, 2008 Author Posted June 7, 2008 a tak Kasiu,niedomaga...:( Najgorzej jest mu podac kapulki (essentiale forte).Tak skutecznie je wymamle i wypluje grrrr...Nie pomaga zawijanie ich w cokolwiek...Hepatil i vit.B complex i vit.C jakos przelatuja i nie trzeba ich owijac w nic tylko wprost do paszczy,ale te kapsulki...Katorga i to jeszcze 2x dziennie !! Dzieki za odwiedziny ! Quote
zuzolandia Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Witaneczko;-) a probowalas z pasztetem? u mnie wszelkie tablety upychalam w kulkach pasztetowych znikaly cudnie hihihiihihih mizianko dla rekonwalescenta !!!!! Quote
zuzolandia Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Doberek przyszlam powiedziec....i o zdrowie Fidelka zapytac???? Quote
Iza i Fidel Posted June 13, 2008 Author Posted June 13, 2008 Witamy cieplutko :) Fidelek ma sie calkiem dobrze.Wczoraj przekopal ogrodek,szkoda tylko,ze nie w tym miejscu gdzie trzeba :/ Dzis leniwy dzien,wreszcie deszcz popadal,wiec psisko wyleguje sie na kanapce. Łyka tabletki,jest zawsze glodny i wyglada na zdrowego:) W nastepnym tygodniu znow kłucie i badanie krwi.O dziwo Fidel calkiem dobrze znosi pobieranie krwi.Myslalam,ze pozre wszystkich z gabinecie,ale najwyrazniej nie znam do konca swojego psa ;) Quote
zuzolandia Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 i jak i jak ? wszystko oki u Fidelka????????? Quote
Iza i Fidel Posted July 10, 2008 Author Posted July 10, 2008 czesc kochana,tabletki zostaly lykniete z pasztetem:evil_lol: Dzis bylismy u weta,bo Fidziu sobie rozdwoil piatego (?)pazura.Nasada spuchla,bylo gorzej,bolalo,wiec trza bylo ciac:/ Od razu pobralismy krew do badania,aby sprawdzic stan watroby.No i watrobka jest juz OK,wiec mozna planowac zabieg usuniecia jadra. Teraz psina stoi w szoku,ze ma kolnierz zalozony.Ale dziwnie sie zachowuje:evil_lol: No,ale trzeba,zeby lapki nie lizal.Sciagniemy za chwile,a potem znow zalozymy,aby nocka w kolnierzu nie byla dla niego szokiem. Quote
mar....ka Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 jejku biedny ten Fidziu, faktyczmnie jakiś pech go złapał. Mizianko dla Rudaska>>>> Quote
Medorowa Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Iza i Fidel napisał(a):czesc kochana,tabletki zostaly lykniete z pasztetem:evil_lol: Dzis bylismy u weta,bo Fidziu sobie rozdwoil piatego (?)pazura.Nasada spuchla,bylo gorzej,bolalo,wiec trza bylo ciac:/ Od razu pobralismy krew do badania,aby sprawdzic stan watroby.No i watrobka jest juz OK,wiec mozna planowac zabieg usuniecia jadra. Teraz psina stoi w szoku,ze ma kolnierz zalozony.Ale dziwnie sie zachowuje:evil_lol: No,ale trzeba,zeby lapki nie lizal.Sciagniemy za chwile,a potem znow zalozymy,aby nocka w kolnierzu nie byla dla niego szokiem. Ale jaki dzielny:loveu::loveu::loveu::multi: Boshh słonko, ciocia Madzia przyjdzie do Ciebie na weekend z prezencikiem:loveu: Kurde, zdrówka życzę:roll::roll: P.S. Też sobie przebijam, czekam tylko na Doiminikę i przez Ciebie:eviltong: Quote
Iza i Fidel Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 Mariola Fidelek wymiziany za wsze czasy:loveu: Wlasnie wrocilam z jagod.Przez 3 godziny uzbieralam ok.3l.Mam juz dosc lasu na jakis czas.Fidelek spal na sofce,a jakze :evil_lol: Ucieszyl sie i tak pragnal pieszczot.On jak cos mu dolega to klei sie do nas jak dziecko:loveu: Kolnierza mu juz nie zakladalam,bo jest grzeczny i lapki nie rusza.Chyba boli go troche :( Nie dawalismy mu nic p/bolowego,bo wtedy by zezarl opatrunek:evil_lol: Magda przebijasz sobie nosek ??:crazyeye: hehehe,zarazilas sie ode mnie?:lol: Zuzia kazala mi wyciagnac kolczyk,bo .... .....JESTEM DO TEGO ZA STARA !!!!!!!!:icon_roc: Zalamuje mnie to moje dziecko ,łomot dostanie jak wroci :lmaa: Moje starsze dziecko na wiesc,ze przebijam sobie nos napisalo mi " mamuska,ale hardcore !!" hehehe:lol: No i spytal co tato na to.Odpowiedzialam,ze tato przebija sobie pepek :razz: Zartuje oczywiscie:cool3: Ide szorowac łapki po tych jagodach...:/ Quote
Medorowa Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Iza i Fidel napisał(a): Magda przebijasz sobie nosek ??:crazyeye: hehehe,zarazilas sie ode mnie?:lol: Zuzia kazala mi wyciagnac kolczyk,bo .... .....JESTEM DO TEGO ZA STARA !!!!!!!!:icon_roc: Zalamuje mnie to moje dziecko ,łomot dostanie jak wroci :lmaa: No i spytal co tato na to.Odpowiedzialam,ze tato przebija sobie pepek :razz: Zartuje oczywiscie:cool3: No:grins: I jęzor też:eviltong: :turn-l:Buhahahaha padłam:mdleje: :evil_lol::evil_lol: Quote
zuzolandia Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Noooo hardcorowy tatek hihihih...niech se walnie kolczyka na pepolku hihihih..... Ja to mam dylemat ....kolczyk w nosie czy tatooo nad kostka ....juz 2 lata sie zastanawiam i nadal nie wiem hihihihih..... mizianko dla bardzoooooooooo dzielnegooooooooo Fidelkaaaaaaaaaaaaa!!!! buziole kochana! Quote
Iza i Fidel Posted January 21, 2009 Author Posted January 21, 2009 No i mnie wywolala :) Medorowa oczywiscie :) Wypada fotki dac,nie ? No to prosze z czasow,gdy na dworze bylo ladnie i cieplej... i Sylwester... Fidel i Kicia - sweet dreams.... Quote
Medorowa Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Śpiochy, w Sylwestra się baluje, a nie śpi;) Quote
Iza i Fidel Posted January 21, 2009 Author Posted January 21, 2009 najpierw trza sie wyspac,zeby dobrze pobalowac :razz: Quote
mar....ka Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 nie wiem co to się porobiło z tą dgm, wcięło gdzieś wszystkich starych znajomych.....Iza co tam u Was? Quote
Iza i Fidel Posted May 14, 2010 Author Posted May 14, 2010 Moze ktos do nas zajrzy...Nie bylo mnie tu baaaardzo dlugo.Fidel ma 5,5roku i jest 4 dzien po kastracji.Czuje sie bardzo dobrze i tylko kolnierz mu przeszkadza:) Nie zakladam mu go zbyt czesto ,bo nie interesuje sie tym co ma miedzy lapami :) Dzisiejszej nocy byl w kolnierzu i nie wyspal sie ani on ani ja.Teraz odsypia nocke.Spimy razem na dole,na sofie,bo z kolnierzem nie umial chodzic po schodach.Pierwsza noc po zabiegu spedzil u mojego meza (rozstalismy sie 6mcy temu),bo zabieg mial w Lcy,a moj maz tez mieszka w Lcy.Tam to dopiero mial traume-za nic nie chcial chodzic po schodach i w efekcie olal mu mieszkanie ,hihihi :D Fidelek byl wnetrem ,wiec glownie o usuniecie tamtego jajka chodzilo.Bylo wielkosci orzeszka ziemnego i siedzialo sobie w jamie brzusznej. Uff,jak to dobrze,ze mamy to juz za soba.Kicia chodzi kolo Fidela ,polize go czasem jakby mowila : Witaj w klubie powycinanych :D To tyle na szybcika od nas. Quote
zuzolandia Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 [quote name='Iza i Fidel']Moze ktos do nas zajrzy...Nie bylo mnie tu baaaardzo dlugo.Fidel ma 5,5roku i jest 4 dzien po kastracji.Czuje sie bardzo dobrze i tylko kolnierz mu przeszkadza:) Nie zakladam mu go zbyt czesto ,bo nie interesuje sie tym co ma miedzy lapami :) Dzisiejszej nocy byl w kolnierzu i nie wyspal sie ani on ani ja.Teraz odsypia nocke.Spimy razem na dole,na sofie,bo z kolnierzem nie umial chodzic po schodach.Pierwsza noc po zabiegu spedzil u mojego meza (rozstalismy sie 6mcy temu),bo zabieg mial w Lcy,a moj maz tez mieszka w Lcy.Tam to dopiero mial traume-za nic nie chcial chodzic po schodach i w efekcie olal mu mieszkanie ,hihihi :D Fidelek byl wnetrem ,wiec glownie o usuniecie tamtego jajka chodzilo.Bylo wielkosci orzeszka ziemnego i siedzialo sobie w jamie brzusznej. Uff,jak to dobrze,ze mamy to juz za soba.Kicia chodzi kolo Fidela ,polize go czasem jakby mowila : Witaj w klubie powycinanych :D To tyle na szybcika od nas. oooooooooooooooo Izula wróciła :multi::multi::multi: ooo i nowe zycie jak czytam..witaj w klubie panien z odzysku :lol: buziam mocniusioo i mizianko dla bezjajecnego Fidelka przesyłam :loveu: Quote
zuzolandia Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 [quote name='majoka']nie wiem co to się porobiło z tą dgm, wcięło gdzieś wszystkich starych znajomych.....Iza co tam u Was? mnie nie wcięło hihi ja JESTEM! Quote
Iza i Fidel Posted May 18, 2010 Author Posted May 18, 2010 [quote name='zuzolandia']oooooooooooooooo Izula wróciła :multi::multi::multi: ooo i nowe zycie jak czytam..witaj w klubie panien z odzysku :lol: buziam mocniusioo i mizianko dla bezjajecnego Fidelka przesyłam :loveu: Wrocilam,ale jeszcze nie na stale.Musze sie wzmocnic psychicznie.Poki co,znow jestem na lekach....:( W niedziele przypadkowo dowiedzialam sie ,ze moj maz zlozyl wniosek rozwodowy,a do tej pory ciagle w duszy mialam nadzieje,ze wroci.... Musze sie jakos pozbierac i wtedy tu bede na dobre. Dzis jade z Fidziem sciagnac szwy.Jest bardzo grzeczny i kochany.Szwy go kompletnie nie interesuja,wiec kolnierz w zasadzie ma tylko na noc.No i jest przy ,mnie.Taki wierny pocieszyciel.Patrzy prosto w oczy,przytula sie doopka....To chyba bedzie jedyny (no prawie ,bo jeszcze syn) facet w moim zyciu.Niewazne,ze bezjajeczny,ale jaki kochany ! Innych poki co,nienawidze ! Quote
Recommended Posts