Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 787
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wszystko wspaniale. Iksiu śpi pod łóżkiem syna p. Krysi. Dzisiaj dostał ucho do gryzienia, ale schował sobie pod kanapę :)
Schodzi sam po schodach. Zdjęcia będę. Prosiłam o ucałowanie od nas Wszystkich :)

Posted

Z beczki innej, bo zapytanie umknęło więc je przypomnę.

Na jakiego psa przeznaczyć pieniążki po Iksie?

Moja propozycja to jego towarzysz przeszłej niedoli - Bingo. Czekam na ustosunkowanie się do mojej propozycji względnie inne, z którymi należy się liczyć.
W tej kwestii czekam w głównej mierze, bardzo mi na tym zależy, na wypowiedzi osób wpłacających.
Do zadysponowania jest kwota: 373zł

Posted

[quote name='majqa']Z beczki innej, bo zapytanie umknęło więc je przypomnę.

Na jakiego psa przeznaczyć pieniążki po Iksie?

Moja propozycja to jego towarzysz przeszłej niedoli - Bingo. Czekam na ustosunkowanie się do mojej propozycji względnie inne, z którymi należy się liczyć.
W tej kwestii czekam w głównej mierze, bardzo mi na tym zależy, na wypowiedzi osób wpłacających.
Do zadysponowania jest kwota: 373zł
Według mnie super pomysł , jestem za :)

Posted

Ja tu nie mam zbyt wiele do gadania, ale... Rzeczy na bazarek, który robiłam dla Iksa i Bingo, podarowała majqa, więc może niech część pieniędzy (po Iksie) będzie na Niunię. Ona chyba kiepsko stoi finansowo.

Posted

Dzięki serdeczne za wypowiedzi. :-)
Na PW mam jeszcze odpowiedź od Obraczus87 i IVV, obie zdają się na mnie z decyzją i od Taks, Luci oraz Perfi, które są zdania, by pieniążki dostał Bingo.

Z kolei Monika z Katowic prosiła, by choć 20zł wróciło do skarpety im. Talcott. Tak też się stanie.

Posted

Poprosiłam na PW Sylwię, by z racji tego, że Skarpeta im.Talcott stoi na straży takim biedakom jak Iksik przelane zostało nie 20zł a 40zł.

Rachunek do zadysponowania wyglądałby więc tak:
373zł
- 40zł wpłata na Skarpetę im.Talcott
...............................................
333zł

[SIZE=2]Ponieważ poza skarpetą pojawiły się głosy na rzecz Bingo i Niuni resztę chciałabym zagospodarować następująco:

300zł dla Bingo
33zł dla Niuni

Zanim przeniosę te kwoty na wątki wymienionych psiaków chciałabym zapytać, czy takie ostateczne rozliczenie jest do przyjęcia? Czy ktoś ma coś przeciwko temu?

Posted

[quote name='majqa']Poprosiłam na PW Sylwię, by z racji tego, że Skarpeta im.Talcott stoi na straży takim biedakom jak Iksik przelane zostało nie 20zł a 40zł.

Rachunek do zadysponowania wyglądałby więc tak:
373zł
- 40zł wpłata na Skarpetę im.Talcott
...............................................
333zł

[SIZE=2]Ponieważ poza skarpetą pojawiły się głosy na rzecz Bingo i Niuni resztę chciałabym zagospodarować następująco:

300zł dla Bingo
33zł dla Niuni

Zanim przeniosę te kwoty na wątki wymienionych psiaków chciałabym zapytać, czy takie ostateczne rozliczenie jest do przyjęcia? Czy ktoś ma coś przeciwko temu?

Jestem za....

Posted

Temida napisał(a):
Mam śliczne zdjęcie Iksia z nową Panią na komórce. Jak ktoś chce zamieścić to mogę przesłać mms, bo nie mam tu ,,sprzętu''.

Kurcze , ja też kabelka nie mam do kompa...;/