majqa Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Iksik jadł karmę joserę senior i jedzonko gotowane. Obecny stan wpłat na Iksika: ania z poznania - 100zł IVV - 100zł lucia - 15zł ...................... 215zł - 84zł (morfologia + biochemia) ------------------------------- 131zł + 120zł od Kundelkowa Skarbonka ............................................ 251zł + 150zł od malibo57 ................................ 401zł + 100zł od Kmurdz + 250zł od Taks + 100zł skarpeta im. Talcott ............................................... 851zł + 40zł od Coronaaj .............................................. 891zł - 200zł zabieg operacyjny (ząbki, kastracja, szpitalik) - 100zł za 4 noclegi w szpitaliku ............................................. [SIZE=5][SIZE=2]591zł [COLOR=Black]- 73.50zł cena połowa zakupionej do spółki karmy (dla Iksa i Bingo)[SIZE=5][SIZE=2][COLOR=Black] ............................................ [COLOR=Red][SIZE=5][SIZE=2]517.50zł [COLOR=Black][SIZE=2]+ 30zł od Lucia[SIZE=2] [SIZE=2].............................................. [SIZE=5][SIZE=2][COLOR=Black][COLOR=Red][SIZE=5][SIZE=2]547.50zł[SIZE=5][SIZE=2][COLOR=Black][COLOR=Red][SIZE=5] - 20.50zł opłata za allegro zrobione przez Selengę .................................................. .................. [SIZE=5][SIZE=2][COLOR=Black][COLOR=Red][SIZE=5][SIZE=2]527zł[SIZE=5][SIZE=2][COLOR=Black][COLOR=Red][SIZE=5] + 396zł - z bazarku od Taks .................................................. ... 923zł + 35zł wpłata z bazarku od Kar0la .................................................. . [SIZE=2]958zł - 60zł pakiet szczepień ............................................... [SIZE=2]898zł + 30zł od Perfi ........................ 928zł + 15zł od Smyku ........................................... 943zł - 200zł rozliczenie hotelikowania ............................................... 743zł + 15zł od Luci ........................... 758zł - 6zł (zaokrąglone z 5.99zł żeby nie ciągnąć groszy) zakup obróżki - 50zł chip ................................... 702zł + 6zł powrót kwestii obróżki (zwrot 6zł) na szczęście zasponsorowanej Iksikowi przez Sylwiaso - 20zł (zaokrąglone z 19.99zł żeby nie ciągnąć groszy) zakup smyczki ........................................................... 688zł Dotychczasowe wydatki: - hotelik w Radomsku - 15zł opłacony przez lucia - hotelik w Łodzi - 15zł opłacony przez majqa - transport do Łowicza i kilka km odbicie do Radomska, całość około 50zł opłacony przez papatkiole (tym transportem zabrany był Iksik i Bingo) - odrobaczenie - 14zł opłacone przez majqa - morfologia + biochemia - 84zł opłacone z ogólnie zebranej kwoty - antybiotyk i lek przeciwzapalny - 37zł opłacone przez majqa - operacja (czyszczenie ząbków i kastracja) - 200zł opłacone z ogólnie zebranej kwoty - pobyt 4 noce w szpitaliku - 100zł j.wyż. - 73.50zł cena połowa zakupionej do spółki karmy (dla Iksa i Bingo) j.wyż. - 20.50zł opłata za allegro zrobione przez Selengę j.wyż. -60zł pakiet szczepień (wścieklizna i wirusówki) - 200zł rozliczenie hotelikowania j.wyż. - 20zł (zaokrąglone z 19.99zł żeby nie ciągnąć groszy) zakup smyczki j.wyż - 50zł chip j.wyż. - 6zł (zaokrąglone z 5.99zł żeby nie ciągnąć groszy) zakup obróżki j.wyż. - wydatek unieważniony, Sylwiaso wzięła ten koszt na siebie Quote
sylwiaso Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Iksinio juz po zabiegu!chip kosztował 50zł zaraz przesłany do bazy danych,rachunek wkleje wieczorem Quote
Romka Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Widziałam jak siedział już w samochodzie Sylwiaso,usmiechnięte pyszczydło("jak ja kocham ciocię Sylwię"),wystające dolne kły i zadowolona minka...cudny...:lol::lol::lol: Quote
sylwiaso Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Tak Romcia przybiegła do mnie jak byłam u weta.i mi pomogła były aż cztery psiaki w aucie!!!Majciu kupiłam obróżkę za 5,99 ale smyczka materiałowa kosztuje prawie 20zł taka zwykła narazie nie kupowałam bo nie wiedziałam co zrobic!!!! Quote
Romka Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 sylwiaso napisał(a):Tak Romcia przybiegła do mnie jak byłam u weta.i mi pomogła były aż cztery psiaki w aucie!!!Majciu kupiłam obróżkę za 5,99 ale smyczka materiałowa kosztuje prawie 20zł taka zwykła narazie nie kupowałam bo nie wiedziałam co zrobic!!!! Tak ,trochę pomogła...Sylwia dzielnie dyrygowała całym towarzystwem,psiaki sztuk 4...uff;) Quote
majqa Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Kupić smyczkę. :-) Już wrzucam dotychczasowe rozliczenie w post 601. Quote
majqa Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 No Iksiku, niech tylko się uda, niech się uda!!! Quote
sylwiaso Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 majqa napisał(a):No Iksiku, niech tylko się uda, niech się uda!!!Uda sie,bo jestem fajny piesio:loveu: Quote
majqa Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Zakup smyczki poszedł Sylwio? Dorzucić te 20zł do wydatków? Quote
sylwiaso Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Tak smyczka 19.99!!!a czy obróżkę możemy odliczyć z wydatków, bo chcę mu ją dać na szczęście od cioci sylwii!!! Quote
majqa Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 No to Iksiu na wylocie. Powinnam się cieszyć, a jakoś mi smutno. Mam nadzieję, że dobre wieści z domku wszystko zrekompensują. Quote
sylwiaso Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 majqa napisał(a):No to Iksiu na wylocie. Powinnam się cieszyć, a jakoś mi smutno. Mam nadzieję, że dobre wieści z domku wszystko zrekompensują.Majciu a co ja mam powiedzieć przyjechała bidula zrobiłyście wszystko co w Waszej mocy było i w mojej, jestem z nim codziennie zna obejście wita mnie i w piątek odjedzie i koniec już go nie będzie!!!!Domku pokochaj go bo to jest psina wyjątkowa!!!! Quote
majqa Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 sylwiaso napisał(a):Majciu a co ja mam powiedzieć (...) Wiem, wiem Sylwuś... jak to jest. Quote
irenaka Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Jako pierwszy i naczelny dyktator uprzejmie informuję;), że każda z z dziewczyn która uroni łezkę w piątek, stawia ciotce Irenie goferki z bitą śmietaną:eviltong:. Spadałam z wagi , więc mogę nadrabiać:evil_lol: Będą wieści z DS? Co to za domek? Quote
kora78 Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 czy Iksik ma jechac do jawora>????>>>??? to kolo mnie!!! a z kim jedzie?? moge tam Czacziego dorzucic do transporu do Sylwii? Quote
majqa Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 irenaka napisał(a):(...) Będą wieści z DS? Co to za domek? Wszelkie szczegóły zna Temida, mam nadzieję, że je tu opisze. Ja wiem tylko, że z wizyty wynika, że domek super. kora78 napisał(a):czy Iksik ma jechac do jawora>????>>>??? to kolo mnie!!! a z kim jedzie?? moge tam Czacziego dorzucic do transporu do Sylwii? Pisz do Temidy, dogrywała transport. Quote
Temida Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Domek sprawdzała p. Agnieszka członkini TOZ, koleżanka Kateczki. Iksiu będzie mieszkał w bloku ze wspaniałą Panią (mamą dziewczyny, która też działa w toz). Będą sobie chodzili na spacerki. Pani miała psiaczka, który jakiś czas temu jej odszedł (bardzo o niego dbała, jeździła nawet do kliniki we Wrocławiu). Przeżyła jego odejście i jakiś czas nie miała psiaka, ale jak zobaczyła Iksika to serduszko zapukało mocniej. Wczoraj rozmawiałyśmy o legowisku dla Iksika. Czy będą wieści, pewnie. Po pierwsze p. Agnieszka jest w kontakcie z córką i ja ze swoją naturą to będę co trochę dzwonić :) Co do transportu to do SzczepOna pytania :) Quote
__Lara Posted October 21, 2010 Author Posted October 21, 2010 Widzę, że psisko już w domku :D ja mam tyle zmian w życiu, że nie nadążam z wątkami... postaram się zaktualizować 1 post i tytuł wątku. Quote
majqa Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Iksik jeszcze nie jest w nowym domu, jedzie tam dopiero w pt. Ze zmianą tytułu jeszcze bym poczekała. Quote
kora78 Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 to bedziemy z Iksem sasiadami :) moze go kiedys odwiedze w przelocie :) jego transportem jutro jedzie ode mnie Czaczi do Sylwii :) uzgodnione juz wszystko :) Quote
irenaka Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 To mamy jutro wielki dzień!!!! Trzymam kciuki dziewczyny i czekam na wiadomości z domku!!!!:multi: Quote
Recommended Posts