Borówka16 Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 http://img502.imageshack.us/img502/2926/spa0259.jpg Widać jaki Iksol szczęśliwy :) Żeby każdy psiak tak miał... Quote
coronaaj Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 [quote name='Borówka16']http://img502.imageshack.us/img502/2926/spa0259.jpg Widać jaki Iksol szczęśliwy :) Żeby każdy psiak tak miał... Dzieki za zdjecia Iksolka...super... Quote
majqa Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Miło jest brać udział w szczęśliwym zakończeniu. :-) Quote
irenaka Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Temidko, wycałuj Panią właścicielkę ode mnie:loveu:. Same łzy mi lecą jak patrzę na Iksika. Quote
majqa Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 [quote name='Temida']Mówiłam, że Pełnia szczęścia.[/QUOTE] Nie mogę się doczekać jeszcze pełni relacji z tego szczęścia. :-) Czy psiak się odnalazł całkowicie w nowym domku, jak się zachowuje, co lubi, czego nie, jak sobie radzi itd...itd... Krótko mówiąc bardzo mi brakuje takich info, jakie są wrzucane na innych wątkach po wyadoptowaniu psa. :-) Temidko, poproś Panią o skreślenie paru zdań i przesłanie Ci na mail (do wrzucenia na wątek za zgodą Pani). Myślę, że nie tylko mnie ucieszą one serducho. Quote
Temida Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Dobrze Iza. Poproszę p. Krysię. Myślę, że pomoże syn w razie co. :) Quote
Kalva Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Witam i bardzo mocno trzymam kciuki by to był domek już na zawsze:) Quote
majqa Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Wspaniale, bardzo się cieszę i cierpliwie czekam. Serdeczne pozdrowienia dla Domku Iksika! :-) Quote
sylwiaso Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Ja już piszę rozmawiałam z Panią Iksiniu chodzi już na spacerki bez smyczki!lubi się bawić na spacerkach.W domku leży już odprężony bo wcześniej Pani mówiła,że widać było,że jest spięty!!jak Pani gotuje obiad to on leży w kuchni!!!!Bogu DZIĘKI za taki wspaniały domek dla naszego kochanego Iksinia ciocia nigdy go nie zapomni!!!!! Quote
Smyku Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Serdecznie pozdrawiamy domek Iksiolka . Dzięki wielkie Sylwiaso za wiadomości , z wielu serc dzisiaj kamień ulgi się potoczy . A może domek do nas dołączy ? Quote
majqa Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Dobre wieści. Mam nadzieję tylko, że te spacerki bez smyczki są w wyłącznie bezpiecznych dla niego miejscach. Quote
savahna Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 A ja sie tu przyszłam optymistycznie doładowac. Powodzenia w domku.:loveu: Skoczę do kudłacza jeszcze...;) Quote
coronaaj Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 majqa napisał(a):Dobre wieści. Mam nadzieję tylko, że te spacerki bez smyczki są w wyłącznie bezpiecznych dla niego miejscach. Dzieki za wiesci...powodzenia Iksiku...duza buzka!!! Quote
sylwiaso Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Jaka to wielka radość słyszeć to wszystko od tej Pani!!!!:multi:Majciu ona puściła go dopiero przedwczoraj i wszystko jest dobrze!jak mi o tym powiedziała mnie też się zrobiło słabo! Quote
__Lara Posted November 10, 2010 Author Posted November 10, 2010 sylwiaso napisał(a):Ja już piszę rozmawiałam z Panią Iksiniu chodzi już na spacerki bez smyczki!lubi się bawić na spacerkach.W domku leży już odprężony bo wcześniej Pani mówiła,że widać było,że jest spięty!!jak Pani gotuje obiad to on leży w kuchni!!!!Bogu DZIĘKI za taki wspaniały domek dla naszego kochanego Iksinia ciocia nigdy go nie zapomni!!!!! Wspaniałe wieści! mimo wszystko niech na spacerkach uważają, przyda się identyfikator. Quote
majqa Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Identyfikator powinien być, strzeżonego Pan Bóg itd... Quote
lucia Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Kiedyś napisałam,że Iks miał szczęście trafiając do hoteliku u Sylwii.I nie myliłam się.Dziękujemy Ci Sylwuniu:lol: Quote
majqa Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Temida napisał(a):Jutro powinny być wieści z domku :) I co? Są jakieś wieści opisowo - mailowe? :-) Quote
Recommended Posts