lika1771 Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 Paja ma napewno miejsce tylko nie moge znalesc linku do jej hoteliku Quote
Onaa Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 Tutaj wątek dt u Paji: [url]http://www.dogomania.pl/threads/184857-Dom-Tymczasowy-%28P%C5%82atny%29-Okolice-Wroc%C5%82awia!!-1-wolne-miejsce-[/url]!!!. Quote
lika1771 Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 Dzieki Dogo, czekam na cioteczki co One na to Quote
majqa Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 Do sprostowania. Pies błąka się w Gomunicach k/ Radomska. Leni, póki co wrzuć w 1 post namiar kontaktowy z wiadomego wątku (jest w 1 poście) na Lucię, bo jest ona naszym jedynym kontaktem z psem. Co do deklaracji sprawdźcie mnie, bo z tamtego wątku wynika, że: [B]Deklaracje stałe:[/B] na Iksika (jamnik) lub Bingo (kudłacz) - ania z poznania - 100zł, na którego z psiaków do wyjaśnienia - [B]Leni, napisz proszę do ani z poznania, czy jej deklaracja jest na Bingo, czy na jamnika[/B] na Bingo (kudłacz) - lucia - 20zł [B]Deklaracje jednorazowe:[/B] [COLOR=Red][B]na psa? - sylwiaso - [COLOR=Black]do wyjaśnienia czy stała, czy jednorazowa, tu też trzeba dopytać, w tym i na którego psa[/COLOR][/B][/COLOR] na Bingo Basia Z. - 100zł i full service fryzjerski [IMG]http://www.dogomania.../images/smilies/icon_smile.gif[/IMG] na Bingo kora78 - 10zł (miejsce u sylwiaso chwilowo odpada, jestem z nią w stałym kontakcie) Jestem w stałym kontakcie z Sylwiaso i póki co miejsce u niej odpada ale jeśli coś się zmieniło to daj Panie Boże... Quote
majqa Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 [quote name='lika1771']Dzieki Dogo, czekam na cioteczki co One na to[/QUOTE] Jestem za, bo czas leci i choć pies się już długo uchował na ulicy to po co kusić los kolejnymi dniami. Napiszcie proszę do tego DT, dopytajcie, do jakiej kwoty się psiak kwalifikuje i przepraszam, bo nie doczytałam, czy jest to cena z jedzonkiem, czy jedzonko osobno trzeba zorganizować/ dopłacić. Quote
Onaa Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 Dt u Paji jest koło Wrocławia. W skład opieki wchodzi jedzonko. Quote
majqa Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 To tym bardziej pliiizzz, piszcie, a jak nastąpi rezerwacja dopytam papatkiole, kiedy będzie miał po trasie Gomunice i Wrocław. Deklaracje są niezbędne, choć wierzę, że ten pies akurat się nie zasiedzi. Bardzo o nie prosimy!!! To będzie cymes jak się go doprowadzi do ładu. Quote
sylwiaso Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 Dzień dobry cioteczki!Dziekuję Kora78 za reklamę mojego hoteliku!czytam wątek od momentu jak miała przyjechać do mnie sunieczka!u mnie koszt hotelu 250zł i moje wyżywienie.Ale miejsce mogę potwierdzić ok 22 Quote
majqa Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 OKI, no jesteś niemożliwiec Sylwio. ;-) Patrzyłam na mapę, do Sylwii jest znacznie bliżej. Quote
andegawenka Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 [quote name='majqa']OKI, no jesteś niemożliwiec Sylwio. ;-) Patrzyłam na mapę, do Sylwii jest znacznie bliżej.[/QUOTE] a może do Uli bliżej [URL]http://www.dogomania.pl/threads/188225-WOLNE-MIEJSCE-dla-suni-P%C5%82atny-DT-w-okolicach-Siewierza-Cz%C4%99stochowy[/URL] Quote
sylwiaso Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 Ja tak cichutko na watku!tylko czytam. Quote
Kar0la Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 Jestem i ja. Tylko, że po obcięciu to on będzie musiał mieć miejsce w jakimś pomieszeniu, nie w budzie. A najlepiej w domu. Kurcze, żeby było wiecej wiadomo o jego charakterze.. Quote
majqa Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 Myślę, że jego charakter może być łatwiejszy niż jamniśka (bo ten ponoć broni nieco swojego szerokiego terytorium). Quote
majqa Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 [quote name='Kar0la'](...) po obcięciu to on będzie musiał mieć miejsce w jakimś pomieszeniu, nie w budzie. (...) [/QUOTE] Zdecydowanie racja. Quote
malawaszka Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 matko jaki biedak :( zapiszę wątek póki co Quote
moni12 Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 Dziewczyny zapisuje i ja wątek . Moze cos pod koniec tygodnia cos wyslę dla bidulka , bo jutro juz obiecałam wpłacic Miętusowi. Quote
majqa Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 Dziękujemy :-) i prosimy o pomoc w rozpropagowaniu wątku. Quote
papatkiole Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 Witam Kudłacza pradopodobnie zwioze do łodzi we wtorek. Trezba znaleźc miejsce na przetrzymanie go prze kilka tygodni. Sa jakieś pomysły? Pozdrawiam Quote
Temida Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 Ja jutro z rana zadzwonię do luci, czyli p. Eli. Jeśli Adaś ma psiaczki zawieść to trzeba je jutro złapać i przetrzymać. Może coś razem ustalimy. Jak Adam by przyjechał to razem z nim podjadę. Quote
majqa Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 No to pozostaje niebagatelna sprawa, miejsca na oba, tu w Łodzi. Quote
go-ja Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 Biedula! Wrzucam na facebook, jak coś to podeślijcie nr konta. Ratujmy go! Quote
elinka Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 [quote name='Temida']Ja jutro z rana zadzwonię do luci, czyli p. Eli. Jeśli Adaś ma psiaczki zawieść to trzeba je jutro złapać i przetrzymać. Może coś razem ustalimy. Jak Adam by przyjechał to razem z nim podjadę.[/QUOTE] Temido, jeśli będziesz dzwonić do Luci, to zapytaj, proszę, jak Bingo zachowuje się w stosunku do ludzi, czy klapie ząbkami? Lucia pisała, że dzisiaj wybiera się do psiaka, a w postach na obu wątkach ciągle tylko powtarza się ten sam opis, z którego tak naprawdę to nie za wiele wiadomo. No i zapytaj jaki on jest duży, bo na zdjęciu nie wygląda na zbyt ogromniastego. Skoro jakiś domek ma go przyjąć na DT to informacje te są jednak istotne. Quote
Temida Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 Dobrze, jeśli ustalimy żeby je jutro złapać, a Pani Ela nie będzie sobie mogła poradzić to ja tam podjadę jeśli tylko zajdzie taka potrzeba. Jeśli Adaś ma przyjechać to nie będzie przecież biegał za pieskami tylko musimy je już mieć na miejscu. Quote
Borówka16 Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 Sylwia , tak jak Majqa pisze - niemożliwa dziewczyno jesteś :loveu: Czekamy na 22 i ostateczną decyzje ;) Quote
togaa Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 Biedactwo!. Jak On musi cierpiec w tych dredach? Odparzaja skóre, ciągną.... Niech w końcu ma dach nad głowa,choćby tymczasowy. Quote
Recommended Posts