Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Elu - czy wy będziecie jechać trasa Ustroń - katowice? Przez Żory? Jeśli tak to może krótka przewra na kawcie?:cool3: Tylko w jaki dzień i w jakich godzinach bo albo nie doczytałam albo nie pisałaś, ale znając życie to chyba to pierwsze:oops:

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Możemy pewnie pojechać przez Żory :) Wyślij mi pls numer tel. na PW to się zdzwonimy w sobotę co do szczegółów - jeśli oczywiście najbliższa niedziela Ci pasuje :) Fuksik się ucieszy

Zapomniałam o godzinach - jakoś po południu, po 15:00 pewnie :) :)

Posted

Elu ja proponuje żebyśmy się spotkali na tym shellu czy tez mc donaldzie i stamtąd podjedziemy kilkaset metrow na stadion zagłębia! tam będzie mozna psiaki wypuscić i usiąsc i sie czegos napic;) jak bedziecie dojezdzac dajcie znac a zjawimy sie w mig!!

i podejrzewam że tym razem Fuks nie pokaze juz Barsie wyszczerzonych zabków bo Baska ma pierwsze dni cieczki więc sprawdzimy jakiej on faktycznie jest orientacji:evil_lol:

hehe ciekawe jak by wygladalo ich potomstwo !! niezle potworki hipotetycznie !! by wyszły:diabloti:

Posted

Już jesteśmy. Facet nie zjadł Barsuni tym razem (no już trochę nabrał ogłady) i w ogóle miał pełnię psiego szczęścia bo oprócz Barsy jeszcze Asunta Lenki była. A Fuks nawet wspaniałomyślnie dał się Barsie gryźć za uszy (mała złośnica :)). Orientację chyba ma dobrą :) choć jest raczej pasywny :) Woli wąchać trawnik :)

Jak się trochę rozpakujemy to wkleję jakieś foty z gór. Fuks jest niezmordowany - my już padaliśmy z nóg po przejściu przez Baranią Górą, a ten drań nadal ze strusiem brykał. I nie było niemalże turystów na szlaku, którzy by go nie wyściskali :)

Zapomniałam dodać - ciocia Syla (z wujkiem :)) też wyściskała :)

Posted

Ambra napisał(a):

hehe ciekawe jak by wygladalo ich potomstwo !! niezle potworki hipotetycznie !! by wyszły:diabloti:

Zważywszy, że Fuks już i tak jest mocno pomieszany :) to kto wie :) Krzyś miał kiedyś taką drastyczną wizję we śnie chyba, że potomstwo Fuksa nad nim siedziało, i wszystkie tak samo kłapały pyskiem jak Fuks :lol: W sposób zsynchronizowany :evil_lol:

Posted

Ela_and_Krzys napisał(a):
Zważywszy, że Fuks już i tak jest mocno pomieszany :) to kto wie :) Krzyś miał kiedyś taką drastyczną wizję we śnie chyba, że potomstwo Fuksa nad nim siedziało, i wszystkie tak samo kłapały pyskiem jak Fuks :lol: W sposób zsynchronizowany :evil_lol:

hahahhahahaha:evil_lol: Krzysiu takie koszmary biedaczku masz:glaszcze:

bardzo miło było Was zobaczyć! Fuks jest takim przystojniaką ze na ulicy bym chlopaka nie poznala!:loveu: mieciutki sliczny ah co bede sie powtarzac same ahy i ohy!!

wściekła czorna morda!:diabloti:

mhmhmhmh... dwie doopeczki bezogonkowe ....która fajniejsza...zgrabniejsza...sympatyczniejsza...:hmmmm: :hmmmm: :hmmmm:

ps. moj TZ ma juz moralniaka ..... niech się męczy, za karę!:angryy:

Posted

to wkońcu poznaliście Orsę?? przy niej to każdy szczupło wygląda! psisko jedyne w swoim rodzaju!! tyle ciała do kochania Lena ma! haha!!
a Asunta co chodzący lizak - :eviltong: swietna jest

Posted

Fuksia to bym na ulicy nie poznała :crazyeye: szok!Normalnie nie ten sam pies :oops:
Jechał w aucie z moją Asuntą :eviltong: A potem poznał drugą córkę-Orsę, nie doszło do żadnych scysji.Orsa nie chciała dać tyłka do wąchania i sobie poprostu usiadła :razz:
Elu i Krzysiu, pozdrawiam Was bardzo, bardzo serdecznie.Jak jechaliśmy z mężem do domu, to mnie w drodze zapytał "A ten pies coś mi pokazywała?Ten biały?" Sam nie wierzył, że o tym samym mówimy.... :diabloti:

Posted

Oj Lenko, Ambra, Camara i wszyscy inni, którzy ratowali Fuksia zanim my wiedzieliśmy o jego istnieniu - gdyby nie Wy to nie byłby dziś takim fajnym i szczęśliwym psem. Gdybyście nie wyrwali go z tego piekła, do już dawno byłby za TM...

A ja może od razu foty wstawię, z dziś tylko, bo w trakcie wczorajszej wyprawy na Baranią Górę (ale Fuks był szczęśliwy, tyle błota po drodze!) nie mieliśmy aparatu.

Jak nie ma strusia to i butelka po Fancie jest fajna :)

Posted

:loveu: Ciocia Syla tez pod ogromnym wrażeniem Fuksa! Mój TZ trzy razy w drodze powrotnej pytał czy to ten sam pies, o którym opowiadałam jak był w Orzeszu! Ta mordeczka, która kiedyś bardzo smutna była teraz wiecznie uśmiechnięta. Elu & Kris jeszcze raz wielkie dzięki, że mogłam zobaczyć sie z tym przystojniakiem!

Posted

Syla, to my dziękujemy za to, że chciało Wam się jechać aż do Żor, żeby naszą zaślinioną mordę zobaczyć :)

Agata, Danka - witamy po długiej nieobecności :) i zapraszamy do regularnych odwiedzin Fuksia.

Dziś idziemy do weta zapytać do dalej z oczkiem (kropelki są mało skuteczne, chyba bez zabiegu się nie obejdzie) no i przy okazji chyba z kastracją...

A ja właśnie się zorientowałam, że wklejam zupełnie nieregulaminowe foty - za duże! Ale jakoś nie mogłam się powstrzymać bo wydaje mi się, że duże są ładniejsze. No nic, będę wklejać małe od dziś - mam nadzieję, że dotychczasowe wykroczenie zostaną nam wybaczone.

Posted

shirrrapeira napisał(a):
Elus sliczny jest ten psiaczek, ja zagladam tu codziennie

A to przepraszam :oops: Myślałam, że taka zabiegana jesteś teraz w W-wie (Ozzy), że nie masz czasu! Ale zapraszamy z Fuksiem tak czy inaczej :)

Posted

Ela_and_Krzys napisał(a):
Beata, bedziesz miec pewnie sama okazję w sobotę - jeśli przyjdziesz zbierać podpisy. My się raczej wybierzemy.

Elu nie wiem ,chyba raczej nie przyjde poniewaz z moją sunia jest coraz gorzej ,czekam na wyniki badań ,jutro ide z nią do wet.no i niewiem co bedzie.Po zatym mam jak juz wiesz jeszcze jednego stworka na przechowaniu , a po za tym w azylu jest strasznie chory piesek,którym chce sie opiekować ,wyprowadzać go na spacerki i głaskać.Dziewczyny obiecaly,ze zaloża mu stronke a ja mam jego zdjęcia do wkleienia,może znajdzie sie taka osoba jak pani od Timby ,że podaruje mu troszke ciepła i domek na ostatnie miesiące zycia.Piesek ten do końca życia ma zapewnioną bezplatną opiekę.Jak widzisz chyba ten piesek bardziej mnie potrzebuje,a podpisy zbiram dalej i wam przekaże.

Posted

To prawda, ze zalatana dlatego nic nie pisze, ale za to pisze jak mam czas,szukam pracy, opiekuje sie sprawa Ozzy'ego i tak dalej, ale Fuksik jest piekny, jak bede kiedys w Krakowie,to odwiedze Ciebie i Fuksia co??