syla00 Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Elu - czy wy będziecie jechać trasa Ustroń - katowice? Przez Żory? Jeśli tak to może krótka przewra na kawcie?:cool3: Tylko w jaki dzień i w jakich godzinach bo albo nie doczytałam albo nie pisałaś, ale znając życie to chyba to pierwsze:oops: Quote
Ela_and_Krzys Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Możemy pewnie pojechać przez Żory :) Wyślij mi pls numer tel. na PW to się zdzwonimy w sobotę co do szczegółów - jeśli oczywiście najbliższa niedziela Ci pasuje :) Fuksik się ucieszy Zapomniałam o godzinach - jakoś po południu, po 15:00 pewnie :) :) Quote
Ambra Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Elu ja proponuje żebyśmy się spotkali na tym shellu czy tez mc donaldzie i stamtąd podjedziemy kilkaset metrow na stadion zagłębia! tam będzie mozna psiaki wypuscić i usiąsc i sie czegos napic;) jak bedziecie dojezdzac dajcie znac a zjawimy sie w mig!! i podejrzewam że tym razem Fuks nie pokaze juz Barsie wyszczerzonych zabków bo Baska ma pierwsze dni cieczki więc sprawdzimy jakiej on faktycznie jest orientacji:evil_lol: hehe ciekawe jak by wygladalo ich potomstwo !! niezle potworki hipotetycznie !! by wyszły:diabloti: Quote
AniaB Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Ach temu Fuksiowi to sie powodzi - wypoczynek, podróze i jeszcze mu dziewuche przyprowadzają :shake: Cysorz to ma klawe zycie:evil_lol: Quote
loozerka Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 AniaB napisał(a): Cysorz to ma klawe zycie:evil_lol: :D :D :D tylko hostess z wachlarzami brak i hurys tanczacych taniec brzucha ;) Quote
Ela_and_Krzys Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Już jesteśmy. Facet nie zjadł Barsuni tym razem (no już trochę nabrał ogłady) i w ogóle miał pełnię psiego szczęścia bo oprócz Barsy jeszcze Asunta Lenki była. A Fuks nawet wspaniałomyślnie dał się Barsie gryźć za uszy (mała złośnica :)). Orientację chyba ma dobrą :) choć jest raczej pasywny :) Woli wąchać trawnik :) Jak się trochę rozpakujemy to wkleję jakieś foty z gór. Fuks jest niezmordowany - my już padaliśmy z nóg po przejściu przez Baranią Górą, a ten drań nadal ze strusiem brykał. I nie było niemalże turystów na szlaku, którzy by go nie wyściskali :) Zapomniałam dodać - ciocia Syla (z wujkiem :)) też wyściskała :) Quote
Ela_and_Krzys Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Ambra napisał(a): hehe ciekawe jak by wygladalo ich potomstwo !! niezle potworki hipotetycznie !! by wyszły:diabloti: Zważywszy, że Fuks już i tak jest mocno pomieszany :) to kto wie :) Krzyś miał kiedyś taką drastyczną wizję we śnie chyba, że potomstwo Fuksa nad nim siedziało, i wszystkie tak samo kłapały pyskiem jak Fuks :lol: W sposób zsynchronizowany :evil_lol: Quote
Ambra Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Ela_and_Krzys napisał(a):Zważywszy, że Fuks już i tak jest mocno pomieszany :) to kto wie :) Krzyś miał kiedyś taką drastyczną wizję we śnie chyba, że potomstwo Fuksa nad nim siedziało, i wszystkie tak samo kłapały pyskiem jak Fuks :lol: W sposób zsynchronizowany :evil_lol: hahahhahahaha:evil_lol: Krzysiu takie koszmary biedaczku masz:glaszcze: bardzo miło było Was zobaczyć! Fuks jest takim przystojniaką ze na ulicy bym chlopaka nie poznala!:loveu: mieciutki sliczny ah co bede sie powtarzac same ahy i ohy!! wściekła czorna morda!:diabloti: mhmhmhmh... dwie doopeczki bezogonkowe ....która fajniejsza...zgrabniejsza...sympatyczniejsza...:hmmmm: :hmmmm: :hmmmm: ps. moj TZ ma juz moralniaka ..... niech się męczy, za karę!:angryy: Quote
Ela_and_Krzys Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 E tam od razu moralniaka :) Kibic kibica od razu zrozumie, Krzyś stwierdził że masz fajnego TZ-a :) A przy Barsie i Orsie to Fuks dalej chudziutko wygląda. Może on jednak ma charta w genach? :) Quote
Ambra Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 to wkońcu poznaliście Orsę?? przy niej to każdy szczupło wygląda! psisko jedyne w swoim rodzaju!! tyle ciała do kochania Lena ma! haha!! a Asunta co chodzący lizak - :eviltong: swietna jest Quote
lena_zet Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Fuksia to bym na ulicy nie poznała :crazyeye: szok!Normalnie nie ten sam pies :oops: Jechał w aucie z moją Asuntą :eviltong: A potem poznał drugą córkę-Orsę, nie doszło do żadnych scysji.Orsa nie chciała dać tyłka do wąchania i sobie poprostu usiadła :razz: Elu i Krzysiu, pozdrawiam Was bardzo, bardzo serdecznie.Jak jechaliśmy z mężem do domu, to mnie w drodze zapytał "A ten pies coś mi pokazywała?Ten biały?" Sam nie wierzył, że o tym samym mówimy.... :diabloti: Quote
Ela_and_Krzys Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Oj Lenko, Ambra, Camara i wszyscy inni, którzy ratowali Fuksia zanim my wiedzieliśmy o jego istnieniu - gdyby nie Wy to nie byłby dziś takim fajnym i szczęśliwym psem. Gdybyście nie wyrwali go z tego piekła, do już dawno byłby za TM... A ja może od razu foty wstawię, z dziś tylko, bo w trakcie wczorajszej wyprawy na Baranią Górę (ale Fuks był szczęśliwy, tyle błota po drodze!) nie mieliśmy aparatu. Jak nie ma strusia to i butelka po Fancie jest fajna :) Quote
shirrrapeira Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 A moze on jest mieszanina goldenka z labeczkiem,jest taki slodki i sliczny, taki do kochania i glaskania i przytulania.Pozdrawiam wlascicieli. Quote
syla00 Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 :loveu: Ciocia Syla tez pod ogromnym wrażeniem Fuksa! Mój TZ trzy razy w drodze powrotnej pytał czy to ten sam pies, o którym opowiadałam jak był w Orzeszu! Ta mordeczka, która kiedyś bardzo smutna była teraz wiecznie uśmiechnięta. Elu & Kris jeszcze raz wielkie dzięki, że mogłam zobaczyć sie z tym przystojniakiem! Quote
da-NUTKA Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Jak to miło czytać, że u Was i Fuksia wszystko w porządku :multi: Dużo buziaków dla Was i mizianko dla piesia. Danka Quote
Ela_and_Krzys Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Syla, to my dziękujemy za to, że chciało Wam się jechać aż do Żor, żeby naszą zaślinioną mordę zobaczyć :) Agata, Danka - witamy po długiej nieobecności :) i zapraszamy do regularnych odwiedzin Fuksia. Dziś idziemy do weta zapytać do dalej z oczkiem (kropelki są mało skuteczne, chyba bez zabiegu się nie obejdzie) no i przy okazji chyba z kastracją... A ja właśnie się zorientowałam, że wklejam zupełnie nieregulaminowe foty - za duże! Ale jakoś nie mogłam się powstrzymać bo wydaje mi się, że duże są ładniejsze. No nic, będę wklejać małe od dziś - mam nadzieję, że dotychczasowe wykroczenie zostaną nam wybaczone. Quote
Foksia i Dżekuś Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Elu wspaniałe zdjecia a Fuksik prześliczny ciesze się ,że miałam okazje go pogłaskać ,a teraz ty wygłaskaj go ode mnie. Quote
Ela_and_Krzys Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Beata, bedziesz miec pewnie sama okazję w sobotę - jeśli przyjdziesz zbierać podpisy. My się raczej wybierzemy. Quote
shirrrapeira Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Elus sliczny jest ten psiaczek, ja zagladam tu codziennie Quote
Ela_and_Krzys Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 shirrrapeira napisał(a):Elus sliczny jest ten psiaczek, ja zagladam tu codziennie A to przepraszam :oops: Myślałam, że taka zabiegana jesteś teraz w W-wie (Ozzy), że nie masz czasu! Ale zapraszamy z Fuksiem tak czy inaczej :) Quote
Ela_and_Krzys Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 A tu chyba jeszcze lepiej widać Fuksiową metamorfozę Quote
Ela_and_Krzys Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 No i dodam jeszcze filmik króciutki (ale poniżej 20 MB :)) - Fuks i butelka. Widać na nim zresztą, jak biedactwo kłapie mordeczką (tick nerwowy, który już zostanie). Quote
Foksia i Dżekuś Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 Ela_and_Krzys napisał(a):Beata, bedziesz miec pewnie sama okazję w sobotę - jeśli przyjdziesz zbierać podpisy. My się raczej wybierzemy. Elu nie wiem ,chyba raczej nie przyjde poniewaz z moją sunia jest coraz gorzej ,czekam na wyniki badań ,jutro ide z nią do wet.no i niewiem co bedzie.Po zatym mam jak juz wiesz jeszcze jednego stworka na przechowaniu , a po za tym w azylu jest strasznie chory piesek,którym chce sie opiekować ,wyprowadzać go na spacerki i głaskać.Dziewczyny obiecaly,ze zaloża mu stronke a ja mam jego zdjęcia do wkleienia,może znajdzie sie taka osoba jak pani od Timby ,że podaruje mu troszke ciepła i domek na ostatnie miesiące zycia.Piesek ten do końca życia ma zapewnioną bezplatną opiekę.Jak widzisz chyba ten piesek bardziej mnie potrzebuje,a podpisy zbiram dalej i wam przekaże. Quote
Ela_and_Krzys Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 Jasne Beatko. Trzymam kciuki za Twoją sunię... Quote
shirrrapeira Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 To prawda, ze zalatana dlatego nic nie pisze, ale za to pisze jak mam czas,szukam pracy, opiekuje sie sprawa Ozzy'ego i tak dalej, ale Fuksik jest piekny, jak bede kiedys w Krakowie,to odwiedze Ciebie i Fuksia co?? Quote
Recommended Posts