Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

"Ale się zdenerwowałam takie slicznego pieseczka nazwać agresorem podwórkowym"

A ja powiem szczerze, iz ciesze sie ze ta Labkowa mordka umie sie postawic :) i jak trzeba to nie daje sobie w kasze dmuchac :) cos ma z Pana :)

Posted

Jak patrze na Wasze foty z Fuksiarzem to mi serce rosnie na maksa:loveu: Jest absolutnie idealny, piekny i strasznie szczęśliwy:multi:

Pozdrawiamy:)

Posted

syla00 napisał(a):
to ja proponuje wystawić Fuksa w konkursie "zdjęcie października". Mysle, że Kenzo będzie miał godnego siebie konkurenta:lol: :cool3:

To samo miałam zaproponować:evil_lol: własciwie to zastanawialam sie dlaczego Fukciarza jeszcze tam nie ma:mad: ale nie bedziemy konkurować, bedziemy sie dobrze bawić;) ;) :cool2:

Posted

No to spróbuję z filmikiem - jakby coś było nie tak to przepraszam :) Debiut :

A oto Fuks zwany również Alfą do zadań specjalnych (w tym skórzanym "kombinezonie" podróżnym) i przyjaciel struś w akcji :)

Posted

ech, Fuks jest pięknym stworem poprostu ;) bardzo chciałabym go zobaczyć w realu i przytulić się do niego :roll: no naprawdę, bradzo. A Elę i Krzysia muszę prosić o jedną rzecz-czy możecie się sklonować?

Posted

Na str 49 jeszcze nie kroil sie los Fuksia, kolejne stronki przyniosy mu domek i rodzinke.

Fuksiu twoja historia to rowniez czesc zycia twojego kumpla Rufelka Wafelka. Ja tez mialem nie lekko ale w koncu odnalazlem swoj dom. Zeberka obrosly pieknym tluszczykiem, klaczki nabraly polysku a mordka smieje sie od ucha do ucha. I jeszcze ta lapka ktora tuli ukochana pania na wypadek smutkow i nieszczesc. Ale przeciez wiecej radosci anizeli zmartwien. Oj, jak piekne jest zycie podarowane przez dobrych i kochajacych ludzi. Oni pomoga nam w chorobie i nie opuszcza.
No to kilka hau hau od Rufelka Wafelka dla ciebie kumplu i twoich Panstwa. Trzymaj sie bracie i nie podskakuj za bardzo, Panstwo tez musza czasami odpoczac. Ja im pomagam, lezakuje w lozeczku i grzecznie czekam na spacerek.

Posted

Pozdrowienia od Fuksia dla kumpla Rufelka, jego państwa i wszystkich wiernych dogo cioteczek.

Dziś dzięki uprzejmości p. Zofii Mrzewińskiej Fuks odbył swoją pierwszą prawdziwą lekcję psiego wychowania. Fuks spisał się na medal (prawda p. Zofio? :), gorzej z nami bo zanim będziemy go szkolić to sami musimy się wiele nauczyć - cóż laikiem jestem.

W metamorfozach Fuks był już kiedyś, ale chyba jeszcze go tam kiedyś wstawimy, bo coraz ładniej wygląda :)

Filmiki będziemy kręcić, na razie nie mam co wstawić bo wszystko ma ponad 20 MB.

A co do tulenia Fuksia Lenko to nie widzę przeszkód :) Zaproszenie do Krakowa zawsze ważne. A może w najbliższą niedzielę popołudniu moglibyśmy wracać z Ustronia przez Sosnowiec...

Posted

no ale dzieciuch z fuksika:evil_lol: strus to chyba wstrząs mózgu juz ma:evil_lol:

Elu i Krzysiu - świetny pomysł z ta trasą przez sosnowiec! my serdecznie Was zapraszamy i czekamy na bliższe Wasze plany! sosnowiec i okolice beda czekać na Was z czerwnonymi dywanami i musztra psów heheheh można by grupowe spotkanko zorganizowac b zapewne wiecej osob chciało by Was zobaczyc albo wreszcie poznac osobiście!:razz:

buziaki!

Posted

To co Ania, Lena - mam nadzieję, że uda nam się spotkać w niedzielę. Inne cioteczki / wujków Fuksa jeśli tylko będą w okolicach Śląska też zapraszamy. Podajcie miejsce - dostosujemy się :)

Zobaczycie na żywo jak nam się Fuksik mocno zmienił przez te prawie 4 miesiące (dopiero 4 miesiące, a ja mam wrażenie że on od zawsze jest z nami...)

Guest Mrzewinska
Posted

Potwierdzam, Fuks jest psem, ktoremu bardzo zalezy na wspolpracy z czlowiekiem, bardzo latwo uczy sie - byle czytelnie przekazywac mu informacje.
Cieszy go, kiedy rozumie o co nam, ludziom, chodzi.
Bardzo ladnie chodzil przy nodze na zupelnie luznej smyczy - z tzw. kontaktem - od poczatku. No i wysiedzial, gdy kusil go serek dostepny na rece o pol metra... dosiedzial, az uslyszal, ze moze sie poczestowac.

Wiec mysle, ze na jednej lekcji sie nie skonczy. Dla wlascicieli oczywiscie:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Zofia

Posted

Mrzewinska napisał(a):

Wiec mysle, ze na jednej lekcji sie nie skonczy. Dla wlascicieli oczywiscie:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Witamy na Fuksiowym wątku Pani Zofio :)

Z pewnością. Na razie niepoprawnie muszę się przyznać, że nie kupiliśmy jeszcze książek - wróciłam we wtorek późno wieczorem z delegacji i jakoś nie mogę do Karuska dojść. Chyba zamówię je w Merlinie. No a mądrzejsza już troszkę - przynajmniej w teorii - znów się zgłoszę na lekcję rozmawiania z psem :evil_lol:

A z serkiem ćwiczymy. Cwaniak pamięta :)

Posted

loozerka napisał(a):
Ela, rzeczywiscie!! A to bylo wynikiem jego choroby, to odbarwienie?

Nie wiem, być może :) Jeszcze jest jasny ten nochal, ale naprawdę czernieje :) Dużą zagadką jest ten nasz Fuks. Nie znamy w sumie w ogóle jego historii - jak chyba żadnego psa z tego schronu. Ale Fuks zaskakuje nas tylko miło :)