Ela_and_Krzys Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Mam nowego przyjaciela - duży ale fajny. Szkoda że nie może iść z nami na sam Śnieżnik... Ładnie się komponuję z krajobrazem, prawda? Aportuje wszystko co sie da (no prawie aportuje, z tym oddawaniem to troche mniej mi sie podoba) mojego kumpla strusia butelke co lezy kolo strusia i szyszke (hmm szyszki nawet da sie zjesc) i pniaki Lubie gofry z bita smietana, nie z cukrem pudrem. No daj juz! Nie wolno znecac sie nad psem! No daj, tak ladnie prosze... A kuku! Tu jestem! Znajdz mnie! Quote
loozerka Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Zdjęcia, jak zwykle, cudowne :)) Zazdroszcze Wam tego mieszkania blisko gór,choć Mazur bym nie opuścila. Tak powinni te góry w centrum Polski dac, zeby sprawiedliwie bylo ;) A FUksio to chyba nie ma swiadomosci, do jakiego stopnia jest fuksio :) Quote
Ela_and_Krzys Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Mazury tez sa piekne - tylko my zawsze mamy tam straaasznie daleko :) A do Polanicy też akurat tak super blisko to nie jest - jakieś 300 km z Krakowa, ale robimy pożytek z jednej z nielicznych w tym kraju autostrad A Fuksio? To my mamy prawdziwego fuksa, że trafił nam się taki super pies! Quote
loozerka Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 pewnie, ze sa piekne, dlatego nie opuscilabym ich, tylko te góry- na narty daleko, jesianią kolorowe szczyty ogladac daleko i te korzenie drzew wystające z ziemi tak, jak tylko w górach potrafią .............. Quote
kiwi Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 ojej ale wwm sie weekend udał :) pogoda piekna byla ja to zawsze jade w najwiekszy tajfun i najgorsza pogode ;) bo m sie wydaje z epoznije bedzie jeszcze gorzej ;) a tu neispodzianka, mamy wiosne tuz przed zima dla odmiany :) Quote
Ela_and_Krzys Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 pogoda byla naprawde niesamowita - az trudno uwierzyc ze to prawie... grudzien Quote
syla00 Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: te oczy mogą serce złamać:loveu: :loveu: Quote
syla00 Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 jak ma sie chłopak nie ślinić jak mu przed nosem takim pycha gofrem machacie:lol: :lol: Quote
loozerka Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 hehehe, Ela, gdybyś nie powiedziala, nie zauwazylabym :D Na tym drugim, gdzie wpatruje sie w gofra widac, ale na tym, trzeba wytęzać slepia. W ogole- nic w Tobie romantyzmu ;), syla się patrzeniem w oczy zaurocza, a Ty o slinie :D Quote
Ela_and_Krzys Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 ech, bo ten nasz drogi Fuksik to wiecznie jest w sumie zapluty :) taki element integralny ... na lozku, na nowej tapicerce auta, na wszystkich ubraniach :) Quote
Ambra Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 :turn-l: :roflt:niesamowity śliniak hahahaha! alez Wam zazdroszczę wypadu! ja tez tak chce! tak mi sie maży taki wypadzi w góry! na 2 noclegi byliście? tereny i widoki boskie!:loveu: A kolor Fuksa jest przesliczny! swietnie bedzie się w zime kamuflował hahahha:eviltong: Quote
AniaB Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Ela_and_Krzys napisał(a):ech, bo ten nasz drogi Fuksik to wiecznie jest w sumie zapluty :) taki element integralny ... na lozku, na nowej tapicerce auta, na wszystkich ubraniach :) znamy temat, znamy.... u nas to nawet glutki latają na ściany:p tak, ze ta slina do ziemi naprawde mnie rozczuliła:loveu: Quote
Ela_and_Krzys Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Ambra napisał(a)::turn-l: alez Wam zazdroszczę wypadu! ja tez tak chce! tak mi sie maży taki wypadzi w góry! na 2 noclegi byliście? Tak bylismy w Polanicy od piatku do niedzieli :) Mamy tam swoj ulubiony pensjonat do ktorego mozna oczywiscie jezdzic z psami. Gorki piekne, a ta pogoda - odlot :) Zreszta sama Polanica jest fajna - my jakoś lubimy takie klimaty jak parki zdrojowe itd (pomimo wieku :)) Quote
Ela_and_Krzys Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 AniaB napisał(a):znamy temat, znamy.... u nas to nawet glutki latają na ściany:p tak, ze ta slina do ziemi naprawde mnie rozczuliła:loveu: Aniu, u nas glutki tez sa absolutnie wszedzie. Ja wiem ze takie labowate to normalnie nie slinia sie tak jak mastinki :) ale Fuksio po nosowce ciagle klapie pycholem i sline produkuje :) Czasem mu tak zwisa a czasem sie pieni :) i potem jak otrzepuje pychola to tez jest absolutnie wszedzie :) Quote
kinga Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 drogie kolezanki z Klubu Zaplutych I Obślinionych ( ja też! :multi: ja też! :multi: ) ...czy mogę wtrącić niewielką dygresję: co u Gafy? :lol: Quote
Ela_and_Krzys Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 U Gafy chyba dobrze, choć jeszcze nie na tyle dobrze żeby się cieszyć. Szwy ma mieć zdjęte chyba dziś (albo miała wczoraj). Jest mądra i grzeczna, w stosunku do dziecka zachowuje się nienagannie. Tyle że dziecko (2 latka) się jej dalej bardzo boi - ale Adam z Agnieszką próbują ile mogą. Ale rozumiem, że okres próbny nadal trwa.... i dzielnie sobie radzą. Wierzę, że zrobią wszystko, żeby było dobrze - Gafa jako pies strasznie im się podoba - mądra, czysta, spokojna, grzeczna, trochę zazdrosna o Adama :) Podobno nawet szkolenia nie potrzebuje żadnego, problem jest jedynie z przełamaniem lęku Emilki. Trzymajmy kciuki o happy end. Quote
Ambra Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 a Elu powiedz mi czy macie takie miejsce tylko w Polanicy czy może gdzies bliżej tez? w beskidzie zywieckim albo coś w tym rodzaju! chcielibyśmy sie tez wybrac z barsa na taki wypad - tylko nie wiemy gdzie... moze ktoś zna takie miejsce noclegowe - najchetniej to bym sie w schronisku jakims przespała - bo nigdy nie spałam hehehe:evil_lol: Quote
kiwi Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 ambra jesli nigdy nie spalas w schronsiku o koniecznie wybierz sie w beskid sadecki :) najlepiej do chatki pod niemcowa :lol: nie ma pradu, woda tylko do picia i w oknach nie ma szyb tylko folie :lol: ale za to jaki klimat! Quote
Ela_and_Krzys Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 beskid zywiecki - chyba nie probowalismy szczerze mowiac ale w wiekszosci hoteli i osrodkow mozna teraz przyjezdzac z psami w schronisku tez nigdy nie spalam wstyd sie przyznac :oops: Quote
Ambra Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 kiwi napisał(a):ambra jesli nigdy nie spalas w schronsiku o koniecznie wybierz sie w beskid sadecki :) najlepiej do chatki pod niemcowa :lol: nie ma pradu, woda tylko do picia i w oknach nie ma szyb tylko folie :lol: ale za to jaki klimat! Kiwi! chcesz mnie az tak zahartować? żebym pól nocy chłopa pocieszala ze wszystko bedzie dobrze - kochanie nie martw się...hahaha a tak serio to dzis mu pisze ze moze by sobie wział wolne 18go żeby jechać a ten do mnie - a my sie zimy nie boimy? hahaha:evil_lol: narciarż zasmarkany hahaha Quote
Kasie Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Ela_and_Krzys napisał(a):beskid zywiecki - chyba nie probowalismy szczerze mowiac ale w wiekszosci hoteli i osrodkow mozna teraz przyjezdzac z psami w schronisku tez nigdy nie spalam wstyd sie przyznac :oops: Elu, ale obciach! No to może w zimie na 2 dni (weekend) w Beskid żywiecki? Śpimy na Stożku (tam do schroniska chyba mozna z psami, przynajmniej lecie). Możemy wyjść od Ustronia, tam jest początek Głównego szlaku Beskidzkiego. I zejdziemy w Wiśle. A trasa ta jest piękna. Tylko Krzys bedzie musiał taszczyć jedzenie dla Fuksia na 2 dni :evil_lol: No i moze dla Linkiego tak przy okazji... Quote
Ambra Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Kasie napisał(a):Elu, ale obciach! No to może w zimie na 2 dni (weekend) w Beskid żywiecki? Śpimy na Stożku (tam do schroniska chyba mozna z psami, przynajmniej lecie). Możemy wyjść od Ustronia, tam jest początek Głównego szlaku Beskidzkiego. I zejdziemy w Wiśle. A trasa ta jest piękna. Tylko Krzys bedzie musiał taszczyć jedzenie dla Fuksia na 2 dni :evil_lol: No i moze dla Linkiego tak przy okazji... no to może spotkanie w wiekszym gronie w beskidzie zywieckim?:cool3: my wybieramy sie prawdopodobnie 16 grudnia w sobote rano - jeszcze dokladnie nie wiemy w jakie miejsce, dostałam odpowiedź z Chaty wuja Toma :evil_lol: ze tam z psami przyjmują! :cool3: Elu odezwij sie do mnie na gg - mam opytankoprosbe do Ciebie/Was.:oops: Quote
Kasie Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Ambra, a gdzie ta chata? Nie kojarze jej. Quote
Ambra Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 [quote name='Kasie']Ambra, a gdzie ta chata? Nie kojarze jej. Kasiu ja ta strone jakos przypadkiem znalazlam: tu jest: można wejsc poogladac ceny sprawdzic - w galerii pare fotek, http://www.chatawujatoma.prv.pl/ to jest na Błatniej, od Krakowa jedyne 80km, oo to jest w Bielsku - patrz nawet nie wiedzialam hehehehe:eviltong: no nie wiem - a jaki jest Twoj typ bazowy?:razz: Quote
Recommended Posts