Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mam nowego przyjaciela - duży ale fajny. Szkoda że nie może iść z nami na sam Śnieżnik...

Ładnie się komponuję z krajobrazem, prawda?

Aportuje wszystko co sie da (no prawie aportuje, z tym oddawaniem to troche mniej mi sie podoba)

mojego kumpla strusia

butelke co lezy kolo strusia

i szyszke (hmm szyszki nawet da sie zjesc)

i pniaki

Lubie gofry z bita smietana, nie z cukrem pudrem. No daj juz! Nie wolno znecac sie nad psem! No daj, tak ladnie prosze...

A kuku! Tu jestem! Znajdz mnie!

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zdjęcia, jak zwykle, cudowne :))
Zazdroszcze Wam tego mieszkania blisko gór,choć Mazur bym nie opuścila. Tak powinni te góry w centrum Polski dac, zeby sprawiedliwie bylo ;)
A FUksio to chyba nie ma swiadomosci, do jakiego stopnia jest fuksio :)

Posted

Mazury tez sa piekne - tylko my zawsze mamy tam straaasznie daleko :)
A do Polanicy też akurat tak super blisko to nie jest - jakieś 300 km z Krakowa, ale robimy pożytek z jednej z nielicznych w tym kraju autostrad

A Fuksio? To my mamy prawdziwego fuksa, że trafił nam się taki super pies!

Posted

pewnie, ze sa piekne, dlatego nie opuscilabym ich, tylko te góry- na narty daleko, jesianią kolorowe szczyty ogladac daleko i te korzenie drzew wystające z ziemi tak, jak tylko w górach potrafią ..............

Posted

ojej ale wwm sie weekend udał :)
pogoda piekna byla
ja to zawsze jade w najwiekszy tajfun i najgorsza pogode ;)
bo m sie wydaje z epoznije bedzie jeszcze gorzej ;)
a tu neispodzianka, mamy wiosne tuz przed zima dla odmiany :)

Posted

hehehe, Ela, gdybyś nie powiedziala, nie zauwazylabym :D Na tym drugim, gdzie wpatruje sie w gofra widac, ale na tym, trzeba wytęzać slepia.
W ogole- nic w Tobie romantyzmu ;), syla się patrzeniem w oczy zaurocza, a Ty o slinie :D

Posted

:turn-l:

:roflt:niesamowity śliniak hahahaha!
alez Wam zazdroszczę wypadu! ja tez tak chce! tak mi sie maży taki wypadzi w góry! na 2 noclegi byliście? tereny i widoki boskie!:loveu:
A kolor Fuksa jest przesliczny! swietnie bedzie się w zime kamuflował hahahha:eviltong:

Posted

Ela_and_Krzys napisał(a):
ech, bo ten nasz drogi Fuksik to wiecznie jest w sumie zapluty :) taki element integralny ... na lozku, na nowej tapicerce auta, na wszystkich ubraniach :)

znamy temat, znamy....
u nas to nawet glutki latają na ściany:p
tak, ze ta slina do ziemi naprawde mnie rozczuliła:loveu:

Posted

Ambra napisał(a):
:turn-l:
alez Wam zazdroszczę wypadu! ja tez tak chce! tak mi sie maży taki wypadzi w góry! na 2 noclegi byliście?

Tak bylismy w Polanicy od piatku do niedzieli :) Mamy tam swoj ulubiony pensjonat do ktorego mozna oczywiscie jezdzic z psami.
Gorki piekne, a ta pogoda - odlot :)
Zreszta sama Polanica jest fajna - my jakoś lubimy takie klimaty jak parki zdrojowe itd (pomimo wieku :))

Posted

AniaB napisał(a):
znamy temat, znamy....
u nas to nawet glutki latają na ściany:p
tak, ze ta slina do ziemi naprawde mnie rozczuliła:loveu:

Aniu, u nas glutki tez sa absolutnie wszedzie. Ja wiem ze takie labowate to normalnie nie slinia sie tak jak mastinki :) ale Fuksio po nosowce ciagle klapie pycholem i sline produkuje :) Czasem mu tak zwisa a czasem sie pieni :) i potem jak otrzepuje pychola to tez jest absolutnie wszedzie :)

Posted

U Gafy chyba dobrze, choć jeszcze nie na tyle dobrze żeby się cieszyć. Szwy ma mieć zdjęte chyba dziś (albo miała wczoraj).

Jest mądra i grzeczna, w stosunku do dziecka zachowuje się nienagannie. Tyle że dziecko (2 latka) się jej dalej bardzo boi - ale Adam z Agnieszką próbują ile mogą. Ale rozumiem, że okres próbny nadal trwa.... i dzielnie sobie radzą. Wierzę, że zrobią wszystko, żeby było dobrze - Gafa jako pies strasznie im się podoba - mądra, czysta, spokojna, grzeczna, trochę zazdrosna o Adama :) Podobno nawet szkolenia nie potrzebuje żadnego, problem jest jedynie z przełamaniem lęku Emilki. Trzymajmy kciuki o happy end.

Posted

a Elu powiedz mi czy macie takie miejsce tylko w Polanicy czy może gdzies bliżej tez? w beskidzie zywieckim albo coś w tym rodzaju! chcielibyśmy sie tez wybrac z barsa na taki wypad - tylko nie wiemy gdzie... moze ktoś zna takie miejsce noclegowe - najchetniej to bym sie w schronisku jakims przespała - bo nigdy nie spałam hehehe:evil_lol:

Posted

ambra jesli nigdy nie spalas w schronsiku o koniecznie wybierz sie w beskid sadecki :)
najlepiej do chatki pod niemcowa :lol:
nie ma pradu, woda tylko do picia i w oknach nie ma szyb tylko folie :lol: ale za to jaki klimat!

Posted

kiwi napisał(a):
ambra jesli nigdy nie spalas w schronsiku o koniecznie wybierz sie w beskid sadecki :)
najlepiej do chatki pod niemcowa :lol:
nie ma pradu, woda tylko do picia i w oknach nie ma szyb tylko folie :lol: ale za to jaki klimat!

Kiwi! chcesz mnie az tak zahartować? żebym pól nocy chłopa pocieszala ze wszystko bedzie dobrze - kochanie nie martw się...hahaha a tak serio to dzis mu pisze ze moze by sobie wział wolne 18go żeby jechać a ten do mnie - a my sie zimy nie boimy? hahaha:evil_lol: narciarż zasmarkany hahaha

Posted

Ela_and_Krzys napisał(a):
beskid zywiecki - chyba nie probowalismy szczerze mowiac ale w wiekszosci hoteli i osrodkow mozna teraz przyjezdzac z psami
w schronisku tez nigdy nie spalam wstyd sie przyznac :oops:

Elu, ale obciach! No to może w zimie na 2 dni (weekend) w Beskid żywiecki? Śpimy na Stożku (tam do schroniska chyba mozna z psami, przynajmniej lecie). Możemy wyjść od Ustronia, tam jest początek Głównego szlaku Beskidzkiego. I zejdziemy w Wiśle. A trasa ta jest piękna. Tylko Krzys bedzie musiał taszczyć jedzenie dla Fuksia na 2 dni :evil_lol: No i moze dla Linkiego tak przy okazji...

Posted

Kasie napisał(a):
Elu, ale obciach! No to może w zimie na 2 dni (weekend) w Beskid żywiecki? Śpimy na Stożku (tam do schroniska chyba mozna z psami, przynajmniej lecie). Możemy wyjść od Ustronia, tam jest początek Głównego szlaku Beskidzkiego. I zejdziemy w Wiśle. A trasa ta jest piękna. Tylko Krzys bedzie musiał taszczyć jedzenie dla Fuksia na 2 dni :evil_lol: No i moze dla Linkiego tak przy okazji...

no to może spotkanie w wiekszym gronie w beskidzie zywieckim?:cool3: my wybieramy sie prawdopodobnie 16 grudnia w sobote rano - jeszcze dokladnie nie wiemy w jakie miejsce, dostałam odpowiedź z Chaty wuja Toma :evil_lol: ze tam z psami przyjmują! :cool3:
Elu odezwij sie do mnie na gg - mam opytankoprosbe do Ciebie/Was.:oops:

Posted

[quote name='Kasie']Ambra, a gdzie ta chata? Nie kojarze jej.

Kasiu ja ta strone jakos przypadkiem znalazlam: tu jest: można wejsc poogladac ceny sprawdzic - w galerii pare fotek,
http://www.chatawujatoma.prv.pl/
to jest na Błatniej, od Krakowa jedyne 80km, oo to jest w Bielsku - patrz nawet nie wiedzialam hehehehe:eviltong: no nie wiem - a jaki jest Twoj typ bazowy?:razz: