ilon_n Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 chociaż jakiś ślad Fionki, oby to była Ona i krążyła w tej okolicy dłużej, wówczas jest większa szansa napotkania Jej .. ściskam kciuki .. Quote
pbkkatka Posted September 14, 2010 Author Posted September 14, 2010 dzisiaj byłam na słowackiego i okoliczne uliczki( nie wszystkie) ....bo juz musiałam wracac po córcię do szkoły ...rozwiesiłam plakaty (tez nie wszędzie) będę rozwieszała je nadal codziennie po trochu ...będę jej szukała bo może to ją widują ...plakaty mogę podrzucic ...gdzie i do kogo??? ale dopiero wieczorem Quote
Nutusia Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Szukaj do zwycięstwa! I nie trać nadziei... ona umiera przecież ostatnia. A nawet jeśli to nie Fionka (choć mam przeczucie, że to jednak ona), zabierz ją proszę ze sobą... Quote
pbkkatka Posted September 15, 2010 Author Posted September 15, 2010 własnie mi kolezanka powiedziała ze ona swoją sunię znalazła na wsi po az 8 miesiacach .....ktoś zadzwonił i była ona ....takze miesiac moich poszukiwań to pikuś ...szukam dalej Quote
tula Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Fionka musi się znaleźć, bardzo mocno w to wierzę, też rozklejam palakty i jak jeżdżę to cały czas się rozglądam po wszystkich uliczkach, placach i łąkach. Quote
pbkkatka Posted September 15, 2010 Author Posted September 15, 2010 dziękuję .....tez tak myslę , ze gdzies musi byc ...i musi się znaleźć ...będę szukała po wsiach ...może ktoś na łańcuch ją wziął ..bo to duza sunia Quote
pbkkatka Posted September 15, 2010 Author Posted September 15, 2010 mam jeszcze inne zdjęcia fionki ale nie wiem jak wkleic czy moze mi ktos pomóc ...zrobiłam tez nowe plakaty sa tam cztery zdjęcia ...jak siedzi wtedy widac jaka jest duza Quote
pbkkatka Posted September 15, 2010 Author Posted September 15, 2010 znalazłam jeszcze inne zdjęcia fionki ..np jak siedzi wtedy widac jaka jest duża ...ze tez jej nikt nie zauwazył ?? przeciez to nie jest malutki piesek ..nawet w wysokich trawach ją mozna dojrzec ...no ale nie umiem ich wkleic ...moze ktoś mi pomoze jak to zrobic Quote
pbkkatka Posted September 16, 2010 Author Posted September 16, 2010 dzisiaj była na targu na wernera ale nic nikt nic nie wie ...a fionki tez nikt nie sprzedawał ....allegro tez przejrzałam Quote
pbkkatka Posted September 16, 2010 Author Posted September 16, 2010 jutro plakaty trafią do 20 autokarów pks .......na 14 dni ...moze to cos pomoze Quote
Nutusia Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 pbkkatka napisał(a):jutro plakaty trafią do 20 autokarów pks .......na 14 dni ...moze to cos pomoze Oby! Nieustająco trzymam kciuki... Quote
Atomowka Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 pbkkatka a dawałaś ogłoszenia do gazet lokalnych? Quote
pbkkatka Posted September 17, 2010 Author Posted September 17, 2010 do gazet lokalnych nie ...do anonsów na dwa wydania ....jadę zaraz, czekam na auto na gołębiów do pewnej pani bo tam pracuje w sklepie , bo dzwonił wczoraj póxnym wieczorem pan i mówił że podobną sunię przygarnęła pani w milejowicach .....sprawdzę to ...dam znac ...rozwieszam plakaty ..ciagle po trochu w róznych dzielnicach , martwi mnie fakt ze na moim osiedlu co powiesze plakat na słupie , zaraz ktos go zrywa ...nie wiem ...nie bedę bawiła się w detektywa ale ...nie podoba mi się to , ...czy moze ona juz zaginęła na moim osiedlu ...tu jest duzo zakładów , ludzie dojezdzają do pracy ....mój tata posprawdzał nie które działki tych ludzi i ich miejsca zamieszkania ...ale nie mamy mozliwości sprawdzic wszystkiego ...jak rozmawiałam z ludźmi to nikt nic nie wie Quote
pbkkatka Posted September 17, 2010 Author Posted September 17, 2010 zadzwonił facet z rawy mazowieckiej ...powiedział ze reaguje na imie fiona , ze ma wilcze pazury , ze jest ponad kolana, czyzby to była Fiona ...juz zgłupiałam ...znowu zwalniam sie zpracy i jade do rawy ....ale sama nie wiem ..powiedział ze jest bardzo podobna jak suka z plakatu, ale czy to ona ??? jedzie ze mna tata ....po drodze sprawdzimy milejowice ....dam znac Quote
Nutusia Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 O matko... zastygam w oczekiwaniu na wieści... Quote
Monday Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 Pisz później czy to ona....tylko żeby facet ją zatrzymał. Quote
pbkkatka Posted September 17, 2010 Author Posted September 17, 2010 niestety ani w milejowicach ani w rawie to nie moja sunia ...ale poprosiłam zeby dali ogłoszenie w rawie ..bo to zadbana i pełna radosci sunia , zeby jej nie wyrzucał ...siostra jego obiecała ze jej nie wypusci , wzięła do domu i da ogłoszenie ..... Quote
Nutusia Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 Ojej... tak mi przykro :( No, ale chociaż ta bidusia nie będzie się błąkać po polach... Quote
pbkkatka Posted September 17, 2010 Author Posted September 17, 2010 mnie tez jest przykro ale nie tracę wiary w odanalezienie fionki .....myslę ze błakajacą już dawno by ktoś zauważył...mysle ze jesli zyje ..to jest u kogos na podwórku albo na smyczy ....bedę sukcesywnie rozwieszała plakaty ....i czekała na wiesci....i dam znac napewno jesli się znajdzie Quote
pbkkatka Posted September 20, 2010 Author Posted September 20, 2010 dzisiaj plakaty w pks ....pan był tak miły ze sam powiedział ze jeszcze na dworcu pks porozwiesza , sam pokseruje ...bo widział plakaty na janiszpolu i wie ze juz długo jej szukamy ...w pks miały byc 14 dni ale on sam zaproponował ze będą jeździły miesiąc za te same pieniądze co 14 dni ...bardzo miły ...no tak, chciałam się z wami podzielic jakich miłych ludzi spotykam na swej drodze poszukiwań ...acha i jeszcze powiedział , ze na janiszpolu nie ma jej napewno ...kręciła się duza jasna ale hasky ale juz jej nie ma ....pomalutku wykluczam ze fiona moze być w radomiu ....mam nadzieję ze pks pomoze ..... Quote
pbkkatka Posted September 20, 2010 Author Posted September 20, 2010 byłam ale to nie Fionka .....pani po mojej prosbie obiecała ze da ogłoszenie bo to była zadbana , radosna labladorka więc myslę że komus zgineła ...dlatego dzis jednak dałam ogłoszenia do pks ....moze to coś da ....o rawie pisałam we wczesniejszych postach Quote
Recommended Posts