Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

No czeka .... a moja Efi ma domek :D błyskawica, nie ? Na niego też czas przyjdzie. Z psami dłużej schodzi niż z suczkami, a z myśliwcami chyba najdłużej.

Posted

jak tylko zobaczylam Efci zdjecia ze schronu to wiedzialam ,ze szybko znajdzie dom :) super !!!!
to moze ta biedna Przylepke ,ktore juz tyle czeka na jej miejsce do Funi?

mlody chyba sobie troche poczeka :(

Posted

IVV napisał(a):
jak tylko zobaczylam Efci zdjecia ze schronu to wiedzialam ,ze szybko znajdzie dom :) super !!!!
to moze ta biedna Przylepke ,ktore juz tyle czeka na jej miejsce do Funi?

mlody chyba sobie troche poczeka :(

Ale jest też ta baranek ... nie wiem, czy wiesz, która ?

Hunter trochę poczeka, taki los ... szczęście, że zyje, gdyby został w schronisku to prawdopodobnie już zostałby dawno zagryziony.

Posted

IVV napisał(a):
jest taki fajny ,ze pewnie sam szybko znajdzie ten otworek ;)

Oj tak, tak :D a znając jego upodobanie do pewnej kategorii otworków z prawdopodobieństwem 100 % mogę obstawić, który to będzie :D :D :D

Posted

E-S napisał(a):
Oj tak, tak :D a znając jego upodobanie do pewnej kategorii otworków z prawdopodobieństwem 100 % mogę obstawić, który to będzie :D :D :D

o boszenaaa..kobiety..tu dzieci czasami wchodzą!!!oka rozgrzeszone tekst zamieszczony po 22 ...to idziemy spać...na dobranoc..IVV ja wstaje o 5.30 !!!moze mnie obudzisz jakbedziesz buszować u Kajtka