sacred PIRANHA Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 a co sie tak w listonoszu podobało że najchętniej akurat jego hahaha juz sobie wyobrażam tego listonosza szczęsliwego:-) Quote
E-S Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 sacred PIRANHA napisał(a):a co sie tak w listonoszu podobało że najchętniej akurat jego hahaha juz sobie wyobrażam tego listonosza szczęsliwego:-) Nie wiem, ale kocha go do dziś, gania za nim, buziaki mu daje i nie chce się odkleić. Może lubi umundurowanych ? Do ubranych w robocze stroje ujeżdżaczy kosiarek czy operujących piłą łańcuchową też się tak klei, jak mały chłopiec. I do traktorzystów, kocha traktory. Quote
sacred PIRANHA Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 może on chciałby zostać traktorzystą:-) moj pies uwielbia...pracownikow piekarni, lekarzy, farmaceutow i ogolnie wszystkich ubranych na biało...nie mam pojecia skąd mu się to wzięło :-) Quote
E-S Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Miałam kiedyś znalezioną (wyrzuconą z auta na Alejach Kraśnickich) sukę doga niemieckiego Zuzę [*] - nienawidziła księży .... kochała policjantów, nie żyje od 2004 r. - ale do dziś nie przychodzą na "po kolędzie" :D Quote
Ewanka Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Ciotki, przestancie bo już pękłam ze śmiechu :D:D:D Quote
IVV Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 moze w poprzednich wcieleniach byly mundurowymi lub piekarzami ;) Quote
Ewanka Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 IVV napisał(a):moze w poprzednich wcieleniach byly mundurowymi lub piekarzami ;) ... bardzo mi się ta koncepcja podoba ... ;) Quote
E-S Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 IVV napisał(a):moze w poprzednich wcieleniach byly mundurowymi lub piekarzami ;) O widzisz ! tu jest odpowiedź na te dręczące pytania ! Zuza była wcieleniem ZOMOwca :D Bugi ... eeee ... Hunter .... hm .... Casanova ? ;) Quote
IVV Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 a moja Balbina z cala pewnoscia byla eskort -uwielbia do obledu facetow,najchetniej prowdzilaby nocne zycie,uwielbia restauracje ,towarzystwo ,zawsze musi byc w centrum zinteresowania i zyj tu z taka panienka lekkich obyczjow ;) Quote
funia Posted September 24, 2010 Author Posted September 24, 2010 Moze wam się nie spodobac ,ale mój mąz woła do niego .....nosaty .I tak mi sie spodobało ,ze częsciej mówie Nosaty niz Hunter .Bo takiego kinola ze swiieca szukac . Nadal jest miły i grzeczny powiem więcej wrócił dzisiaj na komende Hunter na miejsce sam do swojego boksu .Macha ogonkiem i przymila sie nadal .Nie zaczepia tez juz z taka zajdłoscią innych psów .Zrobił się fajny chłopaczek z niego .I ja wierze ,ze taki pozostanie . Za jakieś dwa tyg. trzeba mu zrobic szczepienie na wirusówki . Quote
IVV Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 zaczyna chlopak pokazywac w koncu swoj prawdziwy charakter ;) slodziak jeden Quote
Ewanka Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 No to ... witaj słodziaku ... fajny z ciebie facecik ;) Quote
E-S Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 Być może jutro zobaczę małego drania łobuza i manipulanta, bo nie wątpię, że w tym przymilaniu i wykonywaniu raptem poleceń bez sprzeciwu ma jakiś ukryty cel :evil_lol: Quote
IVV Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 ma,ma znalezienie szybko domku z kochajacym czlowiekiem.;) a moze mu ktos dogo czyta i chlopak chce udowodnic ,ze to co o nim powypisywane nie ma nic wsplnego z jego pieknym charakterkirm ;) Quote
E-S Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 IVV napisał(a):ma,ma znalezienie szybko domku z kochajacym czlowiekiem.;) a moze mu ktos dogo czyta i chlopak chce udowodnic ,ze to co o nim powypisywane nie ma nic wsplnego z jego pieknym charakterkirm ;) Eeeee, wierzysz w to, co napisałaś ? :crazyeye: :D :D :D Odkrył przyjemność z obcowania z człowiekiem, potem mu spowszednieje i bedzie jak zwykle :evil_lol: albo jeszcze lepiej :eviltong: Quote
IVV Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 lansuje sie przed czlowiekiem ,ze slodziak- no to trzeba mu uwierzyc w ten new image ;) Quote
E-S Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 IVV napisał(a):lansuje sie przed czlowiekiem ,ze slodziak- no to trzeba mu uwierzyc w ten new image ;) Ależ wierzymy, wierzymy, z przymrużeniem oka i gotowi do reakcji i skoku jakby co, niemniej jednak :D Quote
E-S Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 Aaaa !!! muszę, muszę jeszcze, bo pasuje do Huntera :D Dlaczego student jest podobny do psa? Bo jak mu się zada jakieś pytanie, to tak mądrze patrzy... Quote
anita_happy Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 E-S napisał(a):Aaaa !!! muszę, muszę jeszcze, bo pasuje do Huntera :D Dlaczego student jest podobny do psa? Bo jak mu się zada jakieś pytanie, to tak mądrze patrzy... dobrze ,ze leże....hahahahahahah Quote
IVV Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 a ciotki znowu sie smieja z takiej chodzacej perfekcji:mad: on tak strasznie sie stara kruszynek:eviltong: Quote
funia Posted September 27, 2010 Author Posted September 27, 2010 No własnie odczepcie sie od LALUSIA on jest taki grzeczny i dobry.... Quote
E-S Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 funia napisał(a):No własnie odczepcie sie od LALUSIA on jest taki grzeczny i dobry.... Lalusia :evil_lol: Dzisiaj zweryfikuję trafność tego określenia w odniesieniu do tego osobnika :D Quote
Recommended Posts