Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

sacred PIRANHA napisał(a):
a co sie tak w listonoszu podobało że najchętniej akurat jego hahaha juz sobie wyobrażam tego listonosza szczęsliwego:-)

Nie wiem, ale kocha go do dziś, gania za nim, buziaki mu daje i nie chce się odkleić. Może lubi umundurowanych ? Do ubranych w robocze stroje ujeżdżaczy kosiarek czy operujących piłą łańcuchową też się tak klei, jak mały chłopiec. I do traktorzystów, kocha traktory.

Posted

Miałam kiedyś znalezioną (wyrzuconą z auta na Alejach Kraśnickich) sukę doga niemieckiego Zuzę
[*] - nienawidziła księży .... kochała policjantów, nie żyje od 2004 r. - ale do dziś nie przychodzą na "po kolędzie" :D

Posted

IVV napisał(a):
moze w poprzednich wcieleniach byly mundurowymi lub piekarzami ;)

O widzisz ! tu jest odpowiedź na te dręczące pytania !
Zuza była wcieleniem ZOMOwca :D
Bugi ... eeee ...
Hunter .... hm .... Casanova ? ;)

Posted

a moja Balbina z cala pewnoscia byla eskort -uwielbia do obledu facetow,najchetniej prowdzilaby nocne zycie,uwielbia restauracje ,towarzystwo ,zawsze musi byc w centrum zinteresowania i zyj tu z taka panienka lekkich obyczjow ;)

Posted

Moze wam się nie spodobac ,ale mój mąz woła do niego .....nosaty .I tak mi sie spodobało ,ze częsciej mówie Nosaty niz Hunter .Bo takiego kinola ze swiieca szukac .
Nadal jest miły i grzeczny powiem więcej wrócił dzisiaj na komende Hunter na miejsce sam do swojego boksu .Macha ogonkiem i przymila sie nadal .Nie zaczepia tez juz z taka zajdłoscią innych psów .Zrobił się fajny chłopaczek z niego .I ja wierze ,ze taki pozostanie .
Za jakieś dwa tyg. trzeba mu zrobic szczepienie na wirusówki .

Posted

Być może jutro zobaczę małego drania łobuza i manipulanta, bo nie wątpię, że w tym przymilaniu i wykonywaniu raptem poleceń bez sprzeciwu ma jakiś ukryty cel :evil_lol:

Posted

ma,ma znalezienie szybko domku z kochajacym czlowiekiem.;)
a moze mu ktos dogo czyta i chlopak chce udowodnic ,ze to co o nim powypisywane nie ma nic wsplnego z jego pieknym charakterkirm ;)

Posted

IVV napisał(a):
ma,ma znalezienie szybko domku z kochajacym czlowiekiem.;)
a moze mu ktos dogo czyta i chlopak chce udowodnic ,ze to co o nim powypisywane nie ma nic wsplnego z jego pieknym charakterkirm ;)

Eeeee, wierzysz w to, co napisałaś ? :crazyeye:
:D :D :D

Odkrył przyjemność z obcowania z człowiekiem, potem mu spowszednieje i bedzie jak zwykle :evil_lol: albo jeszcze lepiej :eviltong:

Posted

IVV napisał(a):
lansuje sie przed czlowiekiem ,ze slodziak- no to trzeba mu uwierzyc w ten new image ;)

Ależ wierzymy, wierzymy, z przymrużeniem oka i gotowi do reakcji i skoku jakby co, niemniej jednak :D

Posted

Aaaa !!! muszę, muszę jeszcze, bo pasuje do Huntera :D

Dlaczego student jest podobny do psa?
Bo jak mu się zada jakieś pytanie, to tak mądrze patrzy...

Posted

funia napisał(a):
No własnie odczepcie sie od LALUSIA on jest taki grzeczny i dobry....

Lalusia :evil_lol:
Dzisiaj zweryfikuję trafność tego określenia w odniesieniu do tego osobnika :D