IVV Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 wysle Ci zaproszenie ...tylko ja z ta FB to troche niekumata jestem ... dostalam odpowiedz od dziewczyny szukajacej psa do sportu i niestety po tym co tu przeczytala stwierdzila ,ze to nie jest pies do ogarniecia :( i druga smutna wiadomosc -pisalam tez do Owczarkowej ,tez szukala psa do sportu ,ale niestety suni...i nasz slodziak dalej bezdomny :( Quote
anita_happy Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 IVV napisał(a):wysle Ci zaproszenie ...tylko ja z ta FB to troche niekumata jestem ... dostalam odpowiedz od dziewczyny szukajacej psa do sportu i niestety po tym co tu przeczytala stwierdzila ,ze to nie jest pies do ogarniecia :( i druga smutna wiadomosc -pisalam tez do Owczarkowej ,tez szukala psa do sportu ,ale niestety suni...i nasz slodziak dalej bezdomny :( ale on to prawie jak sunia....tylko jak sika to noge zadziera.... moze nie rozsylaj watku :( a moze nowy załozyc.... cholera.... nasze teksty mogą z niego zrobić DEMOLKE, kt nie słucha sie nikogo... a tak na prawdę to słodki psiak, który musi się napracowac!!!! Quote
IVV Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 moze masz racje ...my sobie zartujemy ,a dla kogos nowego to ten psiak staje sie nieadopcyjny :( to co zakladamy nowy watek psiakowi ???? Quote
anita_happy Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 IVV napisał(a):moze masz racje ...my sobie zartujemy ,a dla kogos nowego to ten psiak staje sie nieadopcyjny :( to co zakladamy nowy watek psiakowi ???? JA PROPONUJĘ WIZYTÓWKĘ HUNTERAAA...i zakaz wysylania watku potencjalnym osobom chętnym na adopcję!!! w takiej metryce podkreslac ZALETY..ale pisac o wadach Quote
anita_happy Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 wizytówka/metryka HUNTERA 1. Imię- HUNTER 2. Płeć- samiec 3. Wiek- ok 1/2 lata 4. Sierść- krótka, szorstka 5. Sterylizacja- TAK 6. Wielkość - M 7. Miejscowość- ZAMOSC 8. Miejsce Pobytu- hotel 9. Zachowanie- 10. Zachowanie względem Dzieci- 11. Zachowanie względem Zwierząt- a. inne samce b. suki c. koty 12. Dla Kogo- ............, najbardziej pożądany dom z dużym ogrodem, 13. Historia- wypatrzony w schronisku w koszmarnych warunkach i z beznadziejną opieką, zabrany do hotelu gdzie przebywją psy w potrzebie. Pies został przebadany pod kątem... wykastrowany 14. Kontakt- 15. Krótki Opis- PLUSY: minusy: Quote
IVV Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 tak mysle ,ze to powinno pracowac :) tylko Funia musi porobic dokladniejsz wpisy Quote
anita_happy Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 napisałąm...do http://www.agility**********/ poprosiąłm o stworzenei dziłąu - psy do AGILITY w potrzebie!!! PROSBA..przeklejcie do pierwszego watka LIKI ze stronami - gdzie są SUPER foty Huntera... Quote
anita_happy Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 http://www.agility. fora.pl/ następne forum http://www.forum.mampsa.pl/agility-f76.html? Ktos juz tam byl..ale psa uspili!!! http://www.forum.mampsa.pl/mona-w-typie-ast-mistrzyni-t865.html Quote
Ewanka Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 Bardzo dobry pomysl z wizytowka ... podkreslic, ze TYLKO dla mlodych aktywnych ludzi ze sportowym trybem zycia !!!!!!!!!! Quote
IVV Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 Anitko dzieki za Twoja pomoc !!!! czy ktos moze chlopaka tam wstawic z dokladnym opisem jego charakteru? Quote
E-S Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 Anita ma rację, wątku Huntera udostępniać NIE WOLNO !!! Na FB już jest, zaraz go udostępnię na swoim profilu. Quote
IVV Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 dzieki Ewuniu !!! no przeciez musi byc dla niego gdzies ludz ! Quote
E-S Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 IVV napisał(a):dzieki ewuniu !!! no przeciez musi byc dla niego gdzies ludz ! Hm, drugą taką wariatkę jak ja to ciężko będzie znaleźć ... ale na pewno ktoś taki jest, wierzę w to. Mimo, że Bugi szukał mnie i czekał 2 lata ... Quote
IVV Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 a moze Cie tak sklonowac Ewuniu ;)? chlopak mialby cudnego ludzia dla siebie Quote
E-S Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 IVV napisał(a):a moze Cie tak sklonowac Ewuniu ;)? chlopak mialby cudnego ludzia dla siebie Wiesz, tak na bezczela go wepchnąć na DS to się może nie udać ... trzeba ogłosić, że resocjalizacyjne domowe DT potrzebne na cito !!! Nie ma opcji, żeby go potem z niego wyadoptować ! :evil_lol::eviltong: Quote
anita_happy Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 dobre...hahaha.... czyli co DT - dla Huntera.... Quote
IVV Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 baaardzo dobry pomysl !!!! a masz kogos na mysli z tym specjalnym domkiem ....? Quote
IVV Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 dziewczyny Justyna77 napisala tak w sprawie Huntera - IVV a istnieje szansa, że przyjedziecie do Warszawy? co Wy na to ? czy jest jalkas szansa ???? skontaktujcie sie z nia prosze i moze porozmawiajcie osobiscie ,moze to jedyna szansa dla chlopaka !!!! Quote
anita_happy Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 jejkuuu.....a moze gdzies po drodze... z Zamoscia do Wawy to kawałek..? moze u yumanji na polu??to po połowie? Quote
anita_happy Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 albo mozecie zrobic jak u LOLI!!!! 1. wizyta przedadopcyjna u JUSTYNY -tu ja ktos examinuje i sprawdza czy Ona szuka Kajtka..a Kajtek JEJ... dobra PA...polecam Koosiek :P jak da rade :) 2. potem jak jest ocena pozytywna - mozecie iść na to, ze jedziecie z psem...przy załozeniu, ze pies jak sie dogada z jusytną ZOSTAJE a jak nie zostaje -to justyna doklada sie chociaz do połowy paliwa... U nas tak było, ze Kooosiek zorbila Pa..domek Loli wyraził chec adopcji..ale z zastrzezeniem "ze jak sie zobaczą musi zaiskrzec",a le to domek pojechal do loli...i sie zakochal..i zabrał LOLEXA do domu...bo byli juz po PA.... JA TAK TO WIDZE Quote
IVV Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 anita_happy napisał(a):albo mozecie zrobic jak u LOLI!!!! 1. wizyta przedadopcyjna u JUSTYNY -tu ja ktos examinuje i sprawdza czy Ona szuka Kajtka..a Kajtek JEJ... dobra PA...polecam Koosiek :P jak da rade :) 2. potem jak jest ocena pozytywna - mozecie iść na to, ze jedziecie z psem...przy załozeniu, ze pies jak sie dogada z jusytną ZOSTAJE a jak nie zostaje -to justyna doklada sie chociaz do połowy paliwa... U nas tak było, ze Kooosiek zorbila Pa..domek Loli wyraził chec adopcji..ale z zastrzezeniem "ze jak sie zobaczą musi zaiskrzec",a le to domek pojechal do loli...i sie zakochal..i zabrał LOLEXA do domu...bo byli juz po PA.... JA TAK TO WIDZE masz racje ...szukamy dalej :) Quote
IVV Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 znalazlam cos takiego ,moze poprosisc o jakies porady ??? tam jest dziewczyna ktora specjalizuje sie w psach mysliwskich i gonczych http://www.altopsy.republika.pl/onas.html Quote
funia Posted October 20, 2010 Author Posted October 20, 2010 . Imię- HUNTER 2. Płeć- samiec 3. Wiek- ok 1/2 lata 4. Sierść- krótka, szorstka 5. Sterylizacja- TAK 6. Wielkość - ponizej kolana 7. Miejscowość- ZAMOSC 8. Miejsce Pobytu- hotel 9. Zachowanie- 10. Zachowanie względem Dzieci-reaguje normalnie 11. Zachowanie względem Zwierząt- Róznie ,ogólnie chce dominowac b. suki również próbuje atakowac suki c. koty nie wiem nie mamy kota 12. Dla Kogo- ....znawca razy i jej wielki miłośnik ........, najbardziej pożądany dom z dużym ogrodem, 13. Historia- wypatrzony w schronisku w koszmarnych warunkach i z beznadziejną opieką, zabrany do hotelu gdzie przebywją psy w potrzebie. Pies został przebadany pod kątem ogólna wizyta bez badań ( jak na razie) wykastrowany tak 14. Kontakt- 601 071 963 15. Krótki Opis-Hunter to pies skomplikowany .Nie raaguje na komendy , żyje w swoim świecie aczkolwiek nie jest to pies którego nie da sie ułozyc kiedy zajmie sie tylko nim.Uwielbia zabawy z piłka i mógłby bawic się cały czas.Jest ogromnie jazgotliwy i zaczepny . PLUSY:wesoły ,towarzyski . minusy:jazgotliwy ,sika w boksie ,rzuca sie do innych psów większych od siebie .Potrafi ugryzc suke . często trudno go złapac aby zamknąc w boksie .Podejrzewam więc ,ze na otwartym terenie gdyby uciekł to niestety nie wróciłby .... Quote
E-S Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 [quote name='funia']. Imię- HUNTER 11. Zachowanie względem Zwierząt- Róznie ,ogólnie chce dominowac b. suki również próbuje atakowac suki 12. Dla Kogo- ....znawca razy i jej wielki miłośnik 15. Krótki Opis-[B]Hunter to pies skomplikowany .Nie raaguje na komendy , żyje w swoim świecie aczkolwiek nie jest to pies którego nie da sie ułozyc kiedy zajmie sie tylko nim.Uwielbia zabawy z piłka i mógłby bawic się cały czas.Jest ogromnie jazgotliwy i zaczepny . PLUSY:wesoły ,towarzyski . minusy:jazgotliwy ,sika w boksie ,rzuca sie do innych psów większych od siebie .Potrafi ugryzc suke . często trudno go złapac aby zamknąc w boksie .Podejrzewam więc ,ze na otwartym terenie gdyby uciekł to niestety nie wróciłby .... Funiu, wyedytuj matryczkę, powinno być: Dla Kogo- ....znawca RAZÓW i ICH wielki miłośnik :D Quote
Recommended Posts