Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wilczy zew napisał(a):
avatarek musiałam oglądać,ogladać,oglądać i wreszcie zobaczylam jaka to pozycja
:lol:

heheheh na plecach :lol:
ahedok napisał(a):
a ja ponowię pytanie o braciszka: jak a na imię? :lol:

o kurcze przepraszam zupełnie mi umkneło :roll:

IPO ma na imię;)

WATACHA napisał(a):
E tam za jakiś czas się wykruszy :).Śpisz z nim w łożu ;)?

Niee :lol: w łóżku to ja spie z TZ zreszta najczęściej gdzies na samym brzeszku na 10 cm... Jakby jezcze pies miał spać... to ja juz pewnie na podłodze :lol:

Ale obawiam się, ze jakbym była sama i wzieła psa to by spał ze mną :lol:

Posted

klaudusia0219 napisał(a):
IPO dziwne imie jak sklep dla obronnych ten ... :D (moja składnia dzisiaj wymiata :evil_lol: )

faktycznie dziwne, mój lepiej: INSPIRE :D
a składnia jak to w wakacje ;)

Posted

IPO dziwne imie jak sklep dla obronnych ten ... :D (moja składnia dzisiaj wymiata :evil_lol: )

ahedok napisał(a):
faktycznie dziwne, mój lepiej: INSPIRE :D
a składnia jak to w wakacje ;)

Imie jak imie i tak wołają Poker.:) Tazz ma ETON :lol::)

Posted

weszka napisał(a):
Świetnie się towarzystwo utytłało :) Znaczy się spacer udany.

(przeczytałam "Znaczy się spacer utytlany:lol:)
Tazzio schodkowy - słodziak :)

Hehe wielka stopa :lol:
FredziaFredzia napisał(a):
A nawet nie wiedziałam, że Tazz nie nazywa się Tazz :D Eton też fajnie - a masz super avatar i nowy banner! ;)

Nie Tazzman to moja inwencja twórcza połaczona z przeglądaniem neta ;) Jak Powstało Tazzman to już wiedziałam, że to TO!:)
Eton prawie jak Elton... John :evil_lol:

taaaa:lol:

Posted

savahna napisał(a):
Dobry wieczór.:gent:
Bedzie co poczytac....;)

A witam witam ;)
Oczywiscie zapraszam do czytania i oglądania :lol: bo to galeria jest :evil_lol::)

Posted

Saththa napisał(a):

Niee :lol: w łóżku to ja spie z TZ zreszta najczęściej gdzies na samym brzeszku na 10 cm... Jakby jezcze pies miał spać... to ja juz pewnie na podłodze :lol:

Ale obawiam się, ze jakbym była sama i wzieła psa to by spał ze mną :lol:

Macie takie małe łóżko czy TZ się tak rozpycha?My swego czasu mieliśmy duże łoże i spaliśmy we czwórkę.Teraz z perspektywy czasu patrząc na zdjęcia myślę, że to nie był dobry pomysł.W tym momencie jest u nas dyskryminacja i śpi Leoś w nóżkach :)

Posted

Ooo.... nowy banerek i avatar podobają mi się :) Tak letnie ;)
Ahhh kup sobie porządną szczotkę dla Tazza, grzebieniem nie pozbędziesz się niektórych paskudztw

Posted

hihi u większości tak jest moja sunia też ma w rodowodzie Arwena, a my daliśmy jej imię Sara. Podoba mi się Saththa Twoja inwencja twórcza związana z imieniem ;) W życiu bym nie wpadła na pomysł takiego imienia, ale bardzo mi się podoba

Posted

co do imienia to Hamlet [rodowodowe i zostalo w uzytku] mial na osiedlu kumpla ONka szylkretowego Tasamana tez rodowodowe [ dla mnie latwiejsza wymowa a napewno pisownia ] hihihi

Posted

WATACHA napisał(a):
Macie takie małe łóżko czy TZ się tak rozpycha?My swego czasu mieliśmy duże łoże i spaliśmy we czwórkę.Teraz z perspektywy czasu patrząc na zdjęcia myślę, że to nie był dobry pomysł.W tym momencie jest u nas dyskryminacja i śpi Leoś w nóżkach :)

TZ się rozpycha :lol: tj on twierdzi, że sie przytulic hce :evil_lol:
greatmadwomen napisał(a):
Ooo.... nowy banerek i avatar podobają mi się :) Tak letnie ;)
Ahhh kup sobie porządną szczotkę dla Tazza, grzebieniem nie pozbędziesz się niektórych paskudztw

Co do grzebienie to już zauważyłam :lol: a za avban dziekuję;)
Tekla64 napisał(a):
te rodowodowe czesto sa zmieniane na domowe wazne ze sie uzywa i podoba

No niektóre rodowodowe sa dośc zmyślne i ja sobie nie wyobrażam w niektórych przypadkach tak wołać;)

greatmadwomen napisał(a):
hihi u większości tak jest moja sunia też ma w rodowodzie Arwena, a my daliśmy jej imię Sara. Podoba mi się Saththa Twoja inwencja twórcza związana z imieniem ;) W życiu bym nie wpadła na pomysł takiego imienia, ale bardzo mi się podoba

Dziekuję :loveu: w imieniu Tazz hehe

Tekla64 napisał(a):
co do imienia to Hamlet [rodowodowe i zostalo w uzytku] mial na osiedlu kumpla ONka szylkretowego Tasamana tez rodowodowe [ dla mnie latwiejsza wymowa a napewno pisownia ] hihihi

Na Tazza czasem wołaja Tas zreszta tesciowa moja przyszła miała dzien jeden gdzie wolała na niego "Kac" :lol:

Posted

Rudzia-Bianca napisał(a):
Dzień dobry w słoneczny wtorek :)

No cześć;)
Tekla64 napisał(a):
dasz dzis zdjecia upitolonego ulubienca mego?

Aj tekla Komputer mi się zepsuł:( i do czasu az go nie zrobię raczej nic nie wrzucę:(