wilczy zew Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 avatarek musiałam oglądać,ogladać,oglądać i wreszcie zobaczylam jaka to pozycja :lol: Quote
ahedok Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 a ja ponowię pytanie o braciszka: jak a na imię? :lol: Quote
WATACHA Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 E tam za jakiś czas się wykruszy :).Śpisz z nim w łożu ;)? Quote
Saththa Posted June 26, 2011 Author Posted June 26, 2011 wilczy zew napisał(a):avatarek musiałam oglądać,ogladać,oglądać i wreszcie zobaczylam jaka to pozycja :lol: heheheh na plecach :lol: ahedok napisał(a):a ja ponowię pytanie o braciszka: jak a na imię? :lol: o kurcze przepraszam zupełnie mi umkneło :roll: IPO ma na imię;) WATACHA napisał(a):E tam za jakiś czas się wykruszy :).Śpisz z nim w łożu ;)? Niee :lol: w łóżku to ja spie z TZ zreszta najczęściej gdzies na samym brzeszku na 10 cm... Jakby jezcze pies miał spać... to ja juz pewnie na podłodze :lol: Ale obawiam się, ze jakbym była sama i wzieła psa to by spał ze mną :lol: Quote
Culineo Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 IPO dziwne imie jak sklep dla obronnych ten ... :D (moja składnia dzisiaj wymiata :evil_lol: ) Quote
ahedok Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 klaudusia0219 napisał(a):IPO dziwne imie jak sklep dla obronnych ten ... :D (moja składnia dzisiaj wymiata :evil_lol: ) faktycznie dziwne, mój lepiej: INSPIRE :D a składnia jak to w wakacje ;) Quote
Saththa Posted June 26, 2011 Author Posted June 26, 2011 klaudusia0219 napisał(a):IPO dziwne imie jak sklep dla obronnych ten ... :D (moja składnia dzisiaj wymiata :evil_lol: ) ahedok napisał(a):faktycznie dziwne, mój lepiej: INSPIRE :D a składnia jak to w wakacje ;) Imie jak imie i tak wołają Poker.:) Tazz ma ETON :lol::) Quote
weszka Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Świetnie się towarzystwo utytłało :) Znaczy się spacer udany. Tazzio schodkowy - słodziak :) Quote
FredziaFredzia Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 A nawet nie wiedziałam, że Tazz nie nazywa się Tazz :D Eton też fajnie - a masz super avatar i nowy banner! ;) Quote
Culineo Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Saththa napisał(a):Imie jak imie i tak wołają Poker.:) Tazz ma ETON :lol::) Eton prawie jak Elton... John :evil_lol: Quote
Saththa Posted June 26, 2011 Author Posted June 26, 2011 weszka napisał(a):Świetnie się towarzystwo utytłało :) Znaczy się spacer udany. (przeczytałam "Znaczy się spacer utytlany:lol:) Tazzio schodkowy - słodziak :) Hehe wielka stopa :lol: FredziaFredzia napisał(a):A nawet nie wiedziałam, że Tazz nie nazywa się Tazz :D Eton też fajnie - a masz super avatar i nowy banner! ;) Nie Tazzman to moja inwencja twórcza połaczona z przeglądaniem neta ;) Jak Powstało Tazzman to już wiedziałam, że to TO!:) klaudusia0219 napisał(a):Eton prawie jak Elton... John :evil_lol: taaaa:lol: Quote
savahna Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Dobry wieczór.:gent: Bedzie co poczytac....;) Quote
Saththa Posted June 26, 2011 Author Posted June 26, 2011 savahna napisał(a):Dobry wieczór.:gent: Bedzie co poczytac....;) A witam witam ;) Oczywiscie zapraszam do czytania i oglądania :lol: bo to galeria jest :evil_lol::) Quote
WATACHA Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Saththa napisał(a): Niee :lol: w łóżku to ja spie z TZ zreszta najczęściej gdzies na samym brzeszku na 10 cm... Jakby jezcze pies miał spać... to ja juz pewnie na podłodze :lol: Ale obawiam się, ze jakbym była sama i wzieła psa to by spał ze mną :lol: Macie takie małe łóżko czy TZ się tak rozpycha?My swego czasu mieliśmy duże łoże i spaliśmy we czwórkę.Teraz z perspektywy czasu patrząc na zdjęcia myślę, że to nie był dobry pomysł.W tym momencie jest u nas dyskryminacja i śpi Leoś w nóżkach :) Quote
Rumi. Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Ooo.... nowy banerek i avatar podobają mi się :) Tak letnie ;) Ahhh kup sobie porządną szczotkę dla Tazza, grzebieniem nie pozbędziesz się niektórych paskudztw Quote
Tekla64 Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 te rodowodowe czesto sa zmieniane na domowe wazne ze sie uzywa i podoba Quote
ania90 Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Tekla64 napisał(a):te rodowodowe czesto sa zmieniane na domowe wazne ze sie uzywa i podoba z tym to sie zgodze:) Quote
Rumi. Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 hihi u większości tak jest moja sunia też ma w rodowodzie Arwena, a my daliśmy jej imię Sara. Podoba mi się Saththa Twoja inwencja twórcza związana z imieniem ;) W życiu bym nie wpadła na pomysł takiego imienia, ale bardzo mi się podoba Quote
Tekla64 Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 co do imienia to Hamlet [rodowodowe i zostalo w uzytku] mial na osiedlu kumpla ONka szylkretowego Tasamana tez rodowodowe [ dla mnie latwiejsza wymowa a napewno pisownia ] hihihi Quote
Saththa Posted June 27, 2011 Author Posted June 27, 2011 WATACHA napisał(a):Macie takie małe łóżko czy TZ się tak rozpycha?My swego czasu mieliśmy duże łoże i spaliśmy we czwórkę.Teraz z perspektywy czasu patrząc na zdjęcia myślę, że to nie był dobry pomysł.W tym momencie jest u nas dyskryminacja i śpi Leoś w nóżkach :) TZ się rozpycha :lol: tj on twierdzi, że sie przytulic hce :evil_lol: greatmadwomen napisał(a):Ooo.... nowy banerek i avatar podobają mi się :) Tak letnie ;) Ahhh kup sobie porządną szczotkę dla Tazza, grzebieniem nie pozbędziesz się niektórych paskudztw Co do grzebienie to już zauważyłam :lol: a za avban dziekuję;) Tekla64 napisał(a):te rodowodowe czesto sa zmieniane na domowe wazne ze sie uzywa i podoba No niektóre rodowodowe sa dośc zmyślne i ja sobie nie wyobrażam w niektórych przypadkach tak wołać;) greatmadwomen napisał(a):hihi u większości tak jest moja sunia też ma w rodowodzie Arwena, a my daliśmy jej imię Sara. Podoba mi się Saththa Twoja inwencja twórcza związana z imieniem ;) W życiu bym nie wpadła na pomysł takiego imienia, ale bardzo mi się podoba Dziekuję :loveu: w imieniu Tazz hehe Tekla64 napisał(a):co do imienia to Hamlet [rodowodowe i zostalo w uzytku] mial na osiedlu kumpla ONka szylkretowego Tasamana tez rodowodowe [ dla mnie latwiejsza wymowa a napewno pisownia ] hihihi Na Tazza czasem wołaja Tas zreszta tesciowa moja przyszła miała dzien jeden gdzie wolała na niego "Kac" :lol: Quote
ahedok Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Saththa napisał(a): tesciowa moja przyszła miała dzien jeden gdzie wolała na niego "Kac" :lol: "kac" dobre imię dla psa :D Quote
Saththa Posted June 27, 2011 Author Posted June 27, 2011 ahedok napisał(a):"kac" dobre imię dla psa :D heheh no nie wiem :lol: Quote
Tekla64 Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 dasz dzis zdjecia upitolonego ulubienca mego? Quote
Saththa Posted June 28, 2011 Author Posted June 28, 2011 Rudzia-Bianca napisał(a):Dzień dobry w słoneczny wtorek :) No cześć;) Tekla64 napisał(a):dasz dzis zdjecia upitolonego ulubienca mego? Aj tekla Komputer mi się zepsuł:( i do czasu az go nie zrobię raczej nic nie wrzucę:( Quote
Recommended Posts