Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

deer_1987 napisał(a):
Kto pojechal? :razz:

My z Tazzem ;)
ahedok napisał(a):
miłego spaceru ;)

PS. piękny Tazzik, a jego zdjęcia na schodach to wgl klasa :loveu:

Dziękujemy :loveu: to był bardzo miły spacer w towarzystwie Irysowego Twego brata :lol:

Doginka napisał(a):
Może będą foty z lasu:hmmmm::lol:

A no będą... ale jakościowo kiepskie bo wiecie jaki ja mam talent do robienia zdjęć :lol:

Posted

sorrki jak przeoczyłam po co ci łańcuszek;dziwie się że na PT jest wymagany; dławikiem trzeba umieć się posługiwać bo łatwo zrobić psu krzywdę np.:uszkodzić tchawicę; w niedoświadczonych rękach to kolczatka 100 razy lepsza

Posted

wilczy zew napisał(a):
sorrki jak przeoczyłam po co ci łańcuszek;dziwie się że na PT jest wymagany; dławikiem trzeba umieć się posługiwać bo łatwo zrobić psu krzywdę np.:uszkodzić tchawicę; w niedoświadczonych rękach to kolczatka 100 razy lepsza

Ja słyszałam taką plotkę, że wymagany jest łańcuszek (niekoniecznie dławik), bo pod szerokimi obrożami ukrywane były OE :roll: Ciekawe ile w tym prawdy. Na egzaminach agilitowych nie wolno mieć żadnej obroży, nawet p.kleszczowej.

Posted

wilczy zew napisał(a):

Spoko;) A co do tej dziwności to trzeba do ustalających zasady napisać;)
wilczy zew napisał(a):
Zdjęcia są dobre,więc śmiało wstawiaj.

widać,że świetnie się bawią ale dlaczego właśnie w tym miejscu a nie trochę dalej

[img=http://img855.imageshack.us/img855/8639/kaua.jpg]

W tym miejscu bo tam woda;) I jak to zrobiłas, ze podajesz link z imageshaka a ja wrzucałam na photobucketa?

zerduszko napisał(a):
Ja słyszałam taką plotkę, że wymagany jest łańcuszek (niekoniecznie dławik), bo pod szerokimi obrożami ukrywane były OE :roll: Ciekawe ile w tym prawdy. Na egzaminach agilitowych nie wolno mieć żadnej obroży, nawet p.kleszczowej.

Mi powiedzieli, że dławik heh

Fides79 napisał(a):
http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/Z%20Pokerem/DSCN1616.jpg łoooo Tazik się sklonował :lol::lol:

http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/Z%20Pokerem/DSCN1607.jpg pięknie sie taplaja, a border ma niezłą minę :evil_lol::evil_lol:

heheh No sklonował :lol:

Posted

I my tu przybylim.Miałam całą galerię "przelecieć", ale jakoś nie mam weny.
Jacy fajni braciszkowie.Nie martw się ja też nie mam talentu do robienia fot :).

Posted

Saththa napisał(a):
I jak to zrobiłas, ze podajesz link z imageshaka a ja wrzucałam na photobucketa?

Twoje zdjęcie zdjęcie ściągnęłam na kompa a że do wstawiania fotek używam żabki to taki link.

Posted

wilczy zew napisał(a):
Twoje zdjęcie zdjęcie ściągnęłam na kompa a że do wstawiania fotek używam żabki to taki link.

Aha ;) A moge wiedziec po co ściagnełaś?:)